כתב נושא: "דרוזים?"  (נקרא 7596 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק big123

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
"דרוזים?"
« להגיב #25 ב- : אפריל 18, 2010, 23:32:22 »
תחיה תחת שלטון אש"ף/חמאס/כמעט כל מדינה מוסלמית בעולם למשך תקופה קצרה ואז אולי תבין על בשרך את התנגדותנו למדינה דו לאומית, ומסתבר שיש אפילו ערבים שלא יסכימו איתך (אמנם זה מיעוט קטנתן) שיודעים שתחת שלטון ערבי מוסלמי החיים שלהם יהיו בזבל ולכן הם מעדיפים שישאר פה רוב ושלטון יהודי דווקא (זה הכי הגיוני אם אני הייתי ערבי ישראלי גם אני הייתי חושב ככה) , ואם אנחנו נהיה מדינה דו לאומית חס וחלילה תהיה בטוח שיהיה פה שלטון ערבי ולא יהודי.. 
אני לא רוצה מדינה ערבית! אני לא רוצה מדינה מוסלמית! אני רוצה מדינה במודל בלגיה, שאין שם עם אחד שיותר דומיננטי מהשני, רוצה מדינה דמוקרטית שהחיים בה מתנהלים בשוויון, שמוגן מבחינת החוק, שיהיו מדינות שיהיו ערבות לכך שהמצב אכן ישאר כך, לחילופין, אני לא פוסל את רעיון 2 מדינות ל2 עמים.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"דרוזים?"
« להגיב #26 ב- : אפריל 19, 2010, 04:34:15 »
אני לא רוצה מדינה ערבית! אני לא רוצה מדינה מוסלמית! אני רוצה מדינה במודל בלגיה, שאין שם עם אחד שיותר דומיננטי מהשני, רוצה מדינה דמוקרטית שהחיים בה מתנהלים בשוויון, שמוגן מבחינת החוק, שיהיו מדינות שיהיו ערבות לכך שהמצב אכן ישאר כך, לחילופין, אני לא פוסל את רעיון 2 מדינות ל2 עמים.
אתה רוצה מדינה במודל של בלגיה? אז תהגר לבלגיה. המדינה מדינה יהודית .

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"דרוזים?"
« להגיב #27 ב- : אפריל 19, 2010, 04:54:42 »
אתה רוצה מדינה במודל של בלגיה? אז תהגר לבלגיה. המדינה מדינה יהודית .

או שאולי פשוט נשנה את החוקים של המדינה, כמו מה שאנחנו עושים עד עכשיו(כמו פתיחת חנויות בשבת, תחבורה ציבורית בשבת, מכירת חזיר+חמץ בפסח וכן הלאה), בלי להגר לבלגיה.

איזה קטע אה?

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
"דרוזים?"
« להגיב #28 ב- : אפריל 19, 2010, 09:14:08 »
בס"ד

בינתיים מי שמאבד את האחיזה שלו במדינה זה אתה ושכמותך, המדינה הולכת לכיון הדתי ימני.
אתה וחבריך ההומוסקסואלים + אוכלי החזיר ולרבות אוכלי החמץ בפסח לאט לאט מגלים את זה ומתחילים להילחץ...חחח
ובסוף שכבר לא יהיה לכם מקום כאן, תמצאו את עצמכם בבלגיה חיים חיי חופש מוחלט,פורקים כל על, תוכל למשל לאכול חזיר בפיתה בפסח בזמן שאתה מענג איזה בחור חסון ממש כמו שאתה חולם בלילות.

איזה קטע אה?
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"דרוזים?"
« להגיב #29 ב- : אפריל 19, 2010, 12:28:13 »
בס"ד

בינתיים מי שמאבד את האחיזה שלו במדינה זה אתה ושכמותך, המדינה הולכת לכיון הדתי ימני.
אתה וחבריך ההומוסקסואלים + אוכלי החזיר ולרבות אוכלי החמץ בפסח לאט לאט מגלים את זה ומתחילים להילחץ...חחח
ובסוף שכבר לא יהיה לכם מקום כאן, תמצאו את עצמכם בבלגיה חיים חיי חופש מוחלט,פורקים כל על, תוכל למשל לאכול חזיר בפיתה בפסח בזמן שאתה מענג איזה בחור חסון ממש כמו שאתה חולם בלילות.

איזה קטע אה?

הילל הניצחון?
חשבתי שאנחנו השמאלנים הקיצוניים, שולטים בבג''צ, בצבא, בממשלה, בתקשורת, באנשי הרוח וכן הלאה(יש''ו שר''י)?
כמדומני שרק לפני כמה שנים היה חוק האוסר על קיום יחסים הומוסקסואלים, היה חוק האוסר לדרוש מדינה פלסטינית, היה יותר פיקוח על מקומות לא כשרים או פתוחים בשבת וכן הלאה.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
"דרוזים?"
« להגיב #30 ב- : אפריל 19, 2010, 12:44:29 »
זה גורם לי להרגיש לא נעים אתה יודע למה? כי אני רואה ערבים ביום יום בבית ספר, יש בבית ספר מורים ערבים, ליד הבית ספר מוכר המכולת ערבי, ויש כמה שאף יצא לי לשוחח עמם שיחות ארוכות, ואתה בא ואומר לי שהם רוצים להשמיד אותי ולעזור לאוייבים שלי? אלה לא האנשים שאני מכיר נקודה. הם לא בעניין של להשמיד ולירות ולהרוס.
גם בגרמניה הנאצית היו אחלה אנשים שיכולת לדבר איתם קצת או לקנות מהם לחם במכולת ולהיפגש איתם כל יום ואף להיפגש אם קצינים נאצים(מבלי לדעת שהם כאלה)ולדבר איתם חופשי ולקבל מהם רושם מוטעה שהם אנשים נחמדים דווקא,בכל מיקרא אתה לא יכול לדעת מה הם רוצים ומה הדעות שלהם וזה גם לא משנה כי הרוב הדומיננטי אצלם נגד ישראל ומשתף פעולה עם שאר האויבים שלנו.
אתה צריך להבין שלפעמים יש צורך להכיר שאוכלוסיה מסוימת היא אויב כדי להלחם באינטרסים ובשאיפות שלהם(חלק גדול מהם אם תרצה)להשתתלט כמה שיותר על המדינה בין אם במלחמה ובין אם מבפנים(יש לכך הכרה רשמית)ואי אפשר להיות אפטים ולחשוב שאם תהיה מדינה רב לאומית כמו בבלגיה או שוויץ אז זה ישאר ככה ויהיה כמו שם הרי זה לא סוד שיש פה אוכלוסיה שמנסה להשתלט ושאיפה לאומית של הערבים להשתלט על האזור.
« עריכה אחרונה: אפריל 19, 2010, 13:00:16 על ידי 500sw »
אל תצביע תשפיע

מנותק tyroll

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
"דרוזים?"
« להגיב #31 ב- : אפריל 19, 2010, 12:55:20 »
בתור אחד שמבין את העניין
קיימים דרוזים ליד הגבול של לבנון, שבאמת הם עדיין נאמנים למדינות ערביות
לגבי פקיעין זה יישוב שברובו ערבי, לגבי הדרוזים, לא כל הדרוזים הם דרוזים כלומר יש כאלה שנולדו כדרוזים והתחתנו עם ערביות
אז מבחינה העדה הם ערבים

בגדול הדרוזים הם נאמנים למדינה, ויש כאלה שמחזיקים בדעה שהם נאמנים רק לריבון כלומר אם אהיה שינוי שלטון אז הם ילכו עם השלטון החדש

תראו יש גם יהודים שהם לא נאמנים למדינה ואנו מקבלים אותם, ישנם יהודים שאם עכשיו חס וחלילה אהיה פה שלטון ערבסטןן הם ילכו עם השלטון הזה
את הדרוזים ברובם יש לקבל כתושבים ואזרחים.
הבעיה של הארץ זה לא הדרוזים, הדרוזים שהם לא נאמנים זה מחלה שניתן לטפל בה, הבעיה זה הערבים פה. כל הערבים, לא משנה איך הם מדברים, ומה הם עושים
גם אם תיתן להם חופש הזדמנויות ושיויון, ביום הזיכרון וביום העצמאות הם בחיים לא יזדהו איתך.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
"דרוזים?"
« להגיב #32 ב- : אפריל 19, 2010, 20:58:09 »
יש ויש רוב הדרוזים שבגולן לא נאמנים לישראל וברור שגם לא כדאי להם הם הרי מבנים שאם נמסור תגולן (והם מאמינים שנמסור) יזרקו אותם לסוריה והסוף שלהם כמו של צד"ל הדרוזים שחיים ביתר השטחים לרוב נאמנים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!