או קיי. אתה טוען שפעילת שמאל שתומכת במטרות הערבים, מדליפה מסמכים סודיים ביותר במטרה מוצהרת למנוע
סיכולים ממוקדים בראשי טרור והשד יודע עוד אילו מסמכים, לאנטישמי אורי בלאו - לא פעלה לשם סיכון בטחון המדינה?
ואתה אומר שיש יסוד אובייקטיבי להשוות זאת להדלפת מסמך במטרה למנוע גירוש יהודים? רצח יהודים = אי גירוש יהודים?
אתה באמת חושב שמישהו שפוי בדעתו יקנה את התעמולה הנבובה הזו? חפש למכור את מרכולתך במקום אחר.
אני לא יודע מה באמת היו הכוונות שלה. אני משער שהיא עשתה את זה כדי להראות שצה"ל מצפצף על החלטות בג"ץ (אני כמובן
תומך בהחלטות של צה"ל לצפצף על בג"ץ השמאלני). וגם אם לפי דעתך היא עשתה את זה כדי למנוע סיכולים ממוקדים, אז אני
שופט אותה לכף זכות, כי היא לא עשתה את זה מכוונות רעות כדי לפגוע במדינה, אלא כי היא חושבת שאם המדינה תפסיק עם
הסיכולים הממוקדים המצב שלה יהיה הרבה יותר טוב. תמיד טוב לשפוט כוונות אדם לכף זכות, וזה אולי הבדל הגישה ביננו. זה לא
אומר שאני שמאלני.
אני בדרך כלל לא נוהג לעקוץ או להיגרר להעלבות, אבל הפעם אני ארשה לעצמי קצת, אז רק מחילה ממך אם תעלב מעט.
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך ?
אני מייצג את
הימין האמיתי היפה - הרגוע, הלא מתלהם, השלו, המתחשב, הרציונלי.
אתה לעומת זאת מייצג את
הימין האמיתי המכוער - מתלהם, פרובוקטיבי, לא מוכן לקבל ביקורת, איש מדנים, איש קצוות.
לא פעם ראיתי אותך פוגע ומעליב חברים פה בפורום רק בגלל שלא יישרו קו עם האמירות שלך, אמירות שכללו בין היתר צידוד בפגיעה
בילדה ערביה (בת 5) חפה מפשע, איחולי מוות לכל חייל שהיה שותף בגירוש היהודים וכו' - אמירות הזויות לחלוטין.
אני לא יודע מי אתה, ובהנחה שאתה לא פרובוקטור/שתולשל השב"כ (ואני ממש לא בטוח שאתה לא),
קח בחשבון שיש פה הרבה מאד אנשים שקל להסיט אותם לבצע שטויות, ואם אחד מהם יבצע מעשה שטותי/טיפשי, לא תוכל לרחוץ
בנקיון כפיך.
אני מבקש שלא תמחק את ההודעה הזו, לא תחסום אותי, ותדע לקבל ביקורות ודעות שהן לגיטימיות לחלוטין.