כתב נושא: שאלות לחיים לגבי עידוד הגירה ערבית  (נקרא 2152 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום רב חיים היקר,

אני אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות האלו בנושא תוכנית ההגירה ההמונית לערבים :

1) אני מניח שנשאלת את השאלה הזו, מה יקרה אם כל הערבים או רוב הערבים יסרבו להגר אפילו תמורת פיצויים רבים ?
איך אז נוכל להפעיל את התוכנית ?

2) מה לוח הזמנים של התוכנית מהרגע שהימין האמיתי יעלה לשלטון ?
מתי המשימה שכל הערבים בין הים לירדן יהיו במדינה אחרת תושלם (חודשים, שנים עשרות שנים) ?

3) האם יש תוכנית חלופית למקרה שהתוכנית תיכשל חלילה ?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלות לחיים לגבי עידוד הגירה ערבית
« להגיב #1 ב- : מרץ 31, 2010, 00:36:30 »
שלום רב חיים היקר,

אני אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות האלו בנושא תוכנית ההגירה ההמונית לערבים :

1) אני מניח שנשאלת את השאלה הזו, מה יקרה אם כל הערבים או רוב הערבים יסרבו להגר אפילו תמורת פיצויים רבים ?
איך אז נוכל להפעיל את התוכנית ?

2) מה לוח הזמנים של התוכנית מהרגע שהימין האמיתי יעלה לשלטון ?
מתי המשימה שכל הערבים בין הים לירדן יהיו במדינה אחרת תושלם (חודשים, שנים עשרות שנים) ?

3) האם יש תוכנית חלופית למקרה שהתוכנית תיכשל חלילה ?

תשובות חלקיות עד לתשובות של חיים:
1:אף ערבי לא יסכם להגר למדינה אחרת תמורת שום דבר-הם רוצים להרוג אותנו זה מטרת חייהם.
2:לא משנה כמה זמן זה יקח או לא יקח זה או שהם ימותו או שאנחנו.
3:התוכנית היחידה ולא החלופית היא לגרש ומי שלא רוצה ימות.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 31, 2010, 01:26:51 »
תשובות חלקיות עד לתשובות של חיים:
1:אף ערבי לא יסכם להגר למדינה אחרת תמורת שום דבר-הם רוצים להרוג אותנו זה מטרת חייהם.
רוב הערבים יהיו מוכנים לעזוב תמורת פיצוי כספי {% 80 מתושבי עזה וארבעים אחוז מתושבי יו''ש}.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/125903

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 31, 2010, 01:58:31 »
אני חושב שמהלך כזה יכול לקרות רק בעזרת עידוד(מארגונים מסודרים או אנשים פרטים אפילו)עממי ומרצון של האוכלוסיה הערבית על ידי פרסום ואבטחה לכסף ועבודה ואזרחות במדינה אחרת על ידי מודעות(קצת כמו גרין קארד רק בלי הגרלה)או להציע באופן אקטיבי לשכונות ולאזורים מסוימים בתור משקיעים(ערבים אולי)שרוצים לבנות שם ובתמורה לזה שהם יתפנו יסדרו להם בתים ועבודה במדינה אחרת,זה יכול ואף עדיף לקרות בצורה איטית ובטוחה ולא לפעול למבצעים נועזים וקיצונים ממשלתים שיביאו להתנגדות עזה ואוטומטית מהצד הערבי וגינויים רבים ובכך לטרפד את התוכנית,לדעתי אם ינסו לגרום להם להגר בתור עם הם יגיבו בתור עם(עם אינטרסים לאומנים והכל והסתה של מנהיגים ערבים)אבל אם יפנו אליהם בתור אזרחים הם יחשבו על מה שטוב להם ולא בצורה לאומית ולמנהיגים הערבים יהיה מאד קשה להגיב על זה.בכל מיקרא הימין האמיתי או חיים בן פסח לא יגיע לשלטון יש לשכוח מיזה זה בזבוז זמן לדעתי לפנטז על עליה לשלטון(עם סיכויים קלושים ביותר)במקום לחשוב על משהו מעשי יותר.
אל תצביע תשפיע