יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

69%: לא נאכל חמץ בפסח

<< < (2/8) > >>

T-800:

--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 29, 2010, 00:25:38 ---בס"ד

תתבייש יגוי מסריח,אפילו אוהדי הפועל לא אוכלים חמץ,אז אתה אוהד סכנין(בצחוק).
אתה יהודי אתה לא גוי גם עם אתה שמאלני אתה עדיין יהודי,ובמצווה כתוב שאסור חמץ בפסח.

--- סוף ציטוט ---

אז מה? בתורה גם כתוב שבעת מלחמה צריך להרוג גם את הנשים והילדים של האויב...

IRON_MAN:
אני רק אומר לך שאתה נמצא במצב גדול של טמטום-הלב זה ידוע שמאכלות אסורות מטמטמות ליבו של אדם.. טימטום הלב הכוונה אטימות טוטאלית לכל דבר שקשור לקדושה ויהדות כל עוד אתה ממשיך לטמא את עצמך במאכלות-אסורות וזה מלבד העונש החמור שצפוי לך כאשר הקב"ה יחליט לקחת אותך מהעולם הזה.

אני הייתי מציע לך לחדול מלטמא את עצמך ולהתחיל לרחם ולדאוג על עצמך כי אתה בסך הכל יהודי ויש לך נשמה טהורה שחצובה ממקום טהור מתחת לכסא הכבוד ולא ראוי שטטמא אותה בעברות וחטאים כי כעבור 70-80 שנה אתה תחזיר את הפיקדון שהקב"ה נתן לך דהיינו הנשמה ותיתן דין וחשבון על כל מעשיך הרעים שעשית בזה העולם,לא חבל? ועכשיו בטח תטען "אני לא מאמין בזה" בסדר זה לא יפתור אותך מעונש.

T-800:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על מרץ 29, 2010, 00:28:39 ---אני רק אומר לך שאתה נמצא במצב גדול של טמטום-הלב זה ידוע שמאכלות אסורות מטמטמות ליבו של אדם.. טימטום הלב הכוונה אטימות טוטאלית לכל דבר שקשור לקדושה ויהדות כל עוד אתה ממשיך לטמא את עצמך במאכלות-אסורות וזה מלבד העונש החמור שצפוי לך כאשר הקב"ה יחליט לקחת אותך מהעולם הזה.

אני הייתי מציע לך לחדול מלטמא את עצמך ולהתחיל לרחם ולדאוג על עצמך כי אתה בסך הכל יהודי ויש לך נשמה טהורה שחצובה ממקום טהור מתחת לכסא הכבוד ולא ראוי שטטמא אותה בעברות וחטאים כי כעבור 70-80 שנה אתה תחזיר את הפיקדון שהקב"ה נתן לך דהיינו הנשמה ותיתן דין וחשבון על כל מעשיך הרעים שעשית בזה העולם,לא חבל? ועכשיו בטח תטען "אני לא מאמין בזה" בסדר זה לא יפתור אותך מעונש.

--- סוף ציטוט ---

אני חושב שאפילו שאני אוכל חזיר ואפילו שאני אוכל חמץ בפסח עדיין יש לי מקום שמור בגן עדן...

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: Honlohoho1 על מרץ 29, 2010, 00:34:47 ---אני חושב שאפילו שאני אוכל חזיר ואפילו שאני אוכל חמץ בפסח עדיין יש לי מקום שמור בגן עדן...

--- סוף ציטוט ---
בס"ד

את המשפט "נחייה ונראה" אי אפשר לומר פה,אז אני יגיד לך שאתה לא תיהיה בגן עדן ואין לך מקום שמור שם בכלל,אתה נחשב יהודי לא משנה שאתה שמאלני אבל מקום בגן עדן לא ישמר לך.
לאכול חזיר???
לאכול חמץ?!?!?!?
עם זה אתה רוצה להגיע לגן עדן?

T-800:

--- ציטוט של: ירין הכהניסט על מרץ 29, 2010, 00:36:45 ---בס"ד

את המשפט "נחייה ונראה" אי אפשר לומר פה,אז אני יגיד לך שאתה לא תיהיה בגן עדן ואין לך מקום שמור שם בכלל,אתה נחשב יהודי לא משנה שאתה שמאלני אבל מקום בגן עדן לא ישמר לך.
לאכול חזיר???
לאכול חמץ?!?!?!?
עם זה אתה רוצה להגיע לגן עדן?

--- סוף ציטוט ---

ברור. אפילו בגן עדן מגישים צ'יזבורגר...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה