בס''ד
אז למה פייגלין אמר לפני הבחירות שצריך להצביע ליכוד? ואפילו אם היו בחירות חדשות עכשיו, פייגלין שוב היה אומר שצריך להצביע ליכוד.
פייגלין עונה על זה:
כשנטלתי מאחורי הפרגוד את פתק ההצבעה לליכוד – שמתי לב שמתחת לאותיות מ.ח.ל. מופיעות מילים "הליכוד אח"י בהנהגת בנימין נתניהו לראשות הממשלה".
חשתי מרומה. איש לא הודיע לי – כאזרח – על השינוי הזה בפתקי ההצבעה. והרי כל הסיבה לחברותי בתנועה ולהצבעתי עבורה נועדה לייצר מנהיגות יהודית עבור המחנה הלאומי ומדינת ישראל. אני מצביע עבור מפלגת הרוב היהודי – עבור היהודים, אך בוודאי שלא עבור מי שמוביל אותם בניגוד לערכיהם הישר לזרועות השמאל הקיצוני ביותר.
כמעט וחזרתי כלעומת שבאתי בלי להצביע כלל. הפתרון היה פשוט. בתוך הקלפי היו פתקים לבנים וניתן היה לקחת את אחד מהם ולסמן שם "מ.ח.ל" בלבד.
אני לא הצבעתי לנתניהו. הצבעתי לליכוד.
יותר מזה.
כשהליכוד הפסיד בשל מלחמתו של נתניהו בי – קראתי בכל שופרות התקשורת, לנשיא פרס, להטיל על ציפי לבני שניצחה בבחירות - את הרכבת הממשלה.
בשום אופן לא על נתניהו.
אילו לבני היתה עומדת בראשות הממשלה, היא לא היתה טובה מביבי, אך הרבה פחות מסוכנת, משום שהיתה היום אופוזיציה לוחמת.
עכשיו עומדת מול נתניהו ותוכניותיו המסוכנות - רק מנהיגות יהודית, באמצעות כוחה הפוליטי שבתוך הליכוד.
רק מנהיגות יהודית!
האם כוחנו יספיק כדי לעצור אותו?
אנו מתפללים שנצליח, אך מול הכוחות שמחוץ לפוליטיקה עליהם הוא נסמך – ובעיקר מערכת המשפט והתקשורת – נזדקק גם אנו לתמיכה מחוץ לפוליטיקה – ולגילויי אומץ ומצפוניות רחבים מצד הציבור הרחב.
בכל מקרה עלינו לזכור כי בסופו של דבר, רק החלפת המנהיגות הקיימת תעצור את הקריסה. לשם כך נכנסנו לליכוד ולשם כך הצבענו עבורו. הליכוד הוא מכשיר ההנהגה של הרוב היהודי – ואנו רוצים להנהיג.
ומדוע נתניהו בכל זאת ראש ממשלה היום?
כי כצל'ה המליץ עליו...
וכאן יש מכתב גלוי לכצ'לה:
http://mflikud.co.il/contents/idkun/5770/7013.htmlמה מנהיגות יהודית עושה בליכוד?
http://mflikud.co.il/contents/idkun/5770/7015.html