כתב נושא: מילשטיין: מורשת רבין היא החפיפניקיות הביטחונית  (נקרא 1646 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

  • מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 2247
בספר חדש בן שני כרכים ואלף עמודים מגולל ד"ר מילשטיין את 'מורשת רבין' ע"פ הבנתו וקובע: "מורשת רבין היא החפיפניקיות הביטחונית".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/201823

הופיע הספר ''דרך רבין מורשתו'' בשני כרכים 
 
אתמול הופיע הספר "דרך רבין מורשתו" בשני כרכים , 1115 עמודים. בספר מתפרסמת ביוגרפיה צבאית מלאה של רבין לרבות בריחתו כמח"ט מוכה הלם משדה הקרב, הדחתו מפיקוד על חטיבת "הראל" חודש אחרי המינוי, רצח אנשי אצ"ל ששחו מ"אלטלנה" הבוערת, כישלונותיו כרמטכ"ל בפשיטת סמוע ובהפלת המטוסים הסורים, מהלכיו שהביאו למלחמת ששת הימים (על פי פרוטוקולים של דיוני מטכ"ל ואשפוזו במחלקה פסיכיאטרית לקבלת שוקים חשמליים דבר שמע ממנו לפקד למעשה על המלחמה למרות שלא הודח. בשער המורשת שבעה מחקרים של חבר י "הפורום לאזרוח תחקירי קרבות והפקת לקחים" ושל ההיסטוריון הרוסי הרוויזיוניסט ויקטור סובורוב , שכתב על כיוונת ברית המועצות להשמיד את ישראל. המחקרים עוסקים באישיותו מוכת ההלם של רבין (מיכאל שרון); בעיצוב הרצח, ובגורמים למחדל המודיעיני והאג"מי במלחמת יום הכיפורים (ד"ר מיכאל ברונשטיין); בקרבות מסדרון הצליחה והחווה הסינית במלחמת יום הכיפורים (ד"ר סגן אלוף עמיקם צור); במניפולציית הצל"שים בצה"ל, ובכישלון צה"ל בלחימת האנטי-טרור (אביתר בן צדף) ובליקויים המבניים בצה"ל (תת אלוף אמציה חן - פאצי).
להלן קישור לפרק, מתוך הספר, על אשפוזו של רבין במחלקה פסיכיאטרית שבועיים וחצי לפני פרוץ מלחמת ששת הימים. הפרק התפרסם אתמול ביומון האינטרנטי "מחלקה ראשונה" שעורכו הוא יואב יצחק .

http://www.news1.co.il/Archive/0014-D-45990-00.html?tag=05-22-53

מקור: http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29743&forum=scoops1&viewmode=threaded

מנותק יובל הכהניסט

  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 1789
בס"ד

מורשת של וייתורים,התרפסויות,כניעות,בגידות ואי עמידה על העקרונות.