0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
אני לא מכיר את הנושא, בהנחה שזה בתוך גבול הקוו הירוק, או שטח שהוא לא במחלוקת, יש לנו את הזכות המלאה לבנות מה שבראש שלנו.אוהד בית''ר, לא רק שאנחנו ערבים, אנחנו גם שותים דם של יהודים בחג הפסחה(מסתבר שאנחנו ערבים נוצריים).
בס"דלמה ערבים ובדואים בונים ב"קו הירוק"?אתה תומך בזה?
ערבי ישראל ובדואים הם אזרחי מדינת ישראל, לו ואותם מתנחלים באופן כלל(שוב את הנושא הזה אני פחות מכיר מבחינה גאוגרפית) מוכנים לחיות בתור אזרחי פלסטין, אין לי שום בעיה שיבנו שם מה שהם רוצים.
בס"דאתה חושב שיהודה ושומרון לא שייכים לישראל?ודרך אגב יש "פלסטינים" בלתי חוקיים בכל הארץ שעובדים בניגוד לחוק ובנים בניגוד לחוק ב"קו הירוק"
בהסכם שלום עתידי היא לא תהיה שייכת למדינת ישראל.ומשטרת ישראל ומערכת המשפטית שלנו צריכה לטפל בפלסטינים/ערבי ישראל/בדואים וכן הלאה העוברים על החוק, כנ''ל לגבי יהודים.מה זה קשור?
אני ימני ואני לא מסכים אם זה אבל זה תלוי ברוב האנשים באזור ההואתחשוב על זה שהיו בונים איזה מסגד או כנסיה בדיוק איפה שנצאת קהילה יהודית
אני לא ממש מכיר את ירושלים אבל תלוי באיזה חלק של העיר נמצא בית הכנסת. אבל אני חייב להגיד ש"החורבה" זה לא נשמע לי כמו שם של בית כנסת. זה יותר נשמע כמו שם של דיסקוטק או מועדון לילה או משהו כזה...