כתב נושא: עצומה שחשוב שתחתמו: קריאה להכריז על "אנרכיסטים נגד-הגדר" כארגון-טרור  (נקרא 2410 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח

בתמונה זהו יונתן פולק יימח שימו מנהיג התנועה השטנית הזאת >:(

http://www.atzuma.co.il/stopteroranarchist/1000/
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

חתמתי ויש לי שאלה:אם כל אחד יחתום עם כינויים שונים אז ככה נגיע ל10,000 מהר יותר או לא?

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

כל אחד צריך להירשם עם כמה שיותר כינויים!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא חושב שזה יעזור נגדם יש הגדרות מסוימות שמגדירות ארגון כטרוריסטי ואני לא חושב שהארגון "אנרכיסטים נגד הגדר" עונה כל כך להגדרות האלה עם כל כמה שהפעילות שלהם לא חוקית ונגד המדינה בסופו של דבר הם רק מפגינים מתפרעים,ואני חושב שמישהו ישים על עצומות כאלה באינטרנט רק עם פרטים מקיפים מאד והרבה חתימות רציניות.בכל מיקרא הפיתרון היחיד לארגון ההזוי שלהם הוא להצליח להשחיל לארגון שלהם מישהו ולברר פרטים על הפעילויות שלהם(איפה מתי וכד')ולברר פרטים אישים על שאר חברי הקבוצה וכך אפשר יהיה לנסות לסכל את הפעילויות שלהם ואפילו לאיים על חברי הקבוצה ולהכריח אנשים לפרוש.
« עריכה אחרונה: מרץ 10, 2010, 16:56:19 על ידי 500sw »
אל תצביע תשפיע

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא חושב שזה יעזור נגדם יש הגדרות מסוימות שמגדירות ארגון כטרוריסטי ואני לא חושב שהארגון "אנרכיסטים נגד הגדר" עונה כל כך להגדרות האלה עם כל כמה שהפעילות שלהם לא חוקית ונגד המדינה בסופו של דבר הם רק מפגינים מתפרעים,ואני חושב שמישהו ישים על עצומות כאלה באינטרנט רק עם פרטים מקיפים מאד והרבה חתימות רציניות.בכל מיקרא הפיתרון היחיד לארגון ההזוי שלהם הוא להצליח להשחיל לארגון שלהם מישהו ולברר פרטים על הפעילויות שלהם(איפה מתי וכד')ולברר פרטים אישים על שאר חברי הקבוצה וכך אפשר יהיה לנסות לכל את הפעילויות שלהם ואפילו לאיים על חברי הקבוצה ולהכריח אנשים לפרוש.
להוציא את הארגון הזה אל מחוץ לחוק זה שלב ראשוני שצריך להתבצע, ומאותו רגע שעושים את זה הארגון נקרא "ארגון טרור" וזה לא רלוונטי אם חברי הארגון מתפוצצים באוטובוסים או לא ואת זה אתה יודע היטב (ראה תנועת כ"ך), ואותו דבר צריך לעשות גם עם התנועה האיסלאמית שקוראת להשמדת ישראל וקוראת ליהודים בשמות גנאי אנטישמיים כגון "פשפשים" "חרקים" וכד'.
הפתרון שאתה מציע צריך להתבצע רק אחרי שזה מוגדר כארגון טרור ע"מ להשמיד סופית את הארגון.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
גם באופן כללי יש סיכוי קטן מאד שיוציאו את הארגון מהחוק הם בסופו של דבר רק מפגינים מתפרעים וגם אחרי שהם עוברים על החוק זה לא כל כך מזיז להם או לבתי המשפט,המערכת ברובה פרו ערבית ושמאלנית המקרא של תנועת כך הוכיחה את זה לכן אי אפשר לסמוך עליהם שיוציאו אותם מהחוק שלא נדבר על לאכוף את זה..
אל תצביע תשפיע