0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
רק אחרי החופה הרפורמית שלך ושל שלמה. שאני אוכל ללמד את אדולף ג'וניור.
אפשר ציטוט?
לא נראה לי שאקרא לבן שלי על שם המורה הדגול שלךולפי התמונה שלך, אני לא הייתי יוצא בכאלה הצהרות הומופוביות..אני בטוח במיניות שלי ולא צריך להעליב הומואים כדי להרגיש טוב..
חזו"א לא היה אנטי ציוני?
בס"דנכון. צריך הרבה פחות מזה בשבילך בשביל להרגיש טוב.יותר ציוני ממך. וגם אם לא היה - דעתו שווה הרבה יותר מ"דעתך" שלך ושלי גם יחד.
נו אז מה "דעתו"? לא ראיתי ציטוט
בס"דאתה אפילו לא תקרא בגלל שהוא יהודי ישן. למה להתאמץ? קרא את הרמב"ם ה"ציוני" [מה זה?].
אתה כבר שעות מתחמקהיית יכול בזמן הזה כבר ללמוד עברית, לקרוא את כל חזון אי"ש ולחזור עם ציטוט.כשדוחקים אותך לפינה אתה שולף עוד מקור בלי ציטוט.תבחר אחד.אני אחכה
בס"דאני רואה שבגרמניה גם מבוגרים הם אנאלפביתים. עניתי לו. אף אחד לא מתחמק. רצית "ציוני"? קיבלת "ציוני". רוצה לא "ציוני" גם?אם היית באמת מתעניין היית יודע על מה אני מדבר. לכל מי שמתעמק בתורה ידועה דעתו של הרמב"ם ביחס לז' עממין ומה שמסיקים מכך.
האמת היא שבגרמניה שיעור ידיעת קרוא וכתוב בקרב האוכלוסייה הוא מאוד מאוד מאוד גבוה. אפילו יותר מבישראל.
בס"דאתה והגברת הלא נכבדה מלמעלה הם הוכחה להפך.
מה זה הויכוח הזה?? חפים מפשע לא הורגים לא כי הם "עמלק" ולא כדי שאנשים אחרים ירתעו! הורגים מחבלים ועוזריהם כדי שירתעו ויבינו שמי שנלחם נגד ישראל מחוסל וזה בהחלט לא נוגע לילדים שסך הכל איבדו את הדרך..
בס"דלך תלמד יהדות ואז אתייחס אליך. כל עם שמכריז מלחמה על ישראל מקבל את התפקיד של עמלק ודינו...יאללה תחלוק על הקב"ה. אז תוכיח את "אנושיותך".
איפה אלוהים אמר את זה?
איפה הוא אמר שכל עם שמכריז מלחמה על ישראל הוא עמלק?
אתה מתחיל להגזיםתן לי ציטוטתבחראלוהים, חזון אי"ש, רמב"ם
בס''דאתה מבקש ציטוטים? בבקשה:"תִּמְחֶה אֶת־זֵכֶר עֲמָלֵק, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם" (דברים כ"ה יז). "לֵךְ וְהִכִּיתָה אֶת עֲמָלֵק וְהַחֲרַמְתֶּם אֶת כָּל אֲשֶׁר לו וְלא תַחְמל עָלָיו, וְהֵמַתָּה מֵאִישׁ עַד אִשָּׁה מֵעלֵל וְעַד יונֵק מִשּׁור וְעַד שֶׂה מִגָּמָל וְעַד חֲמור". (שמואל א' ט''ו ג').
בס"דתנסה למצוא את הקשר. לא בטוח שתמצא אותו כ"כ מהר כמו עצם, אבל זה קל.תראה:אלוקים ועמלק הראשוני > תורה שבע"פ > רמב"ם > מסקנה.רמז. קישטא.