כתב נושא: התחנה הישנה  (נקרא 5045 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« ב- : פברואר 23, 2010, 23:57:30 »
בס''ד
חברים יקרים. הייתי רוצה לדון בבעייה שמטרידה אותי כבר זמן מה.
העיר תל-אביב, מעוז התרבות הישראלית, מרכזי הבילוי והקניות היוקרתיים - כל אלה מקנים לעיר ארשת של מטרופולין מערבית מודרנית ומתקדמת. אולם, ישנו מקום אחד, שהעירייה ותושבי צפון העיר, הזניחו הזנחה איומה ונוראה, עד כי נדמה שבתוך העיר תל אביב המבריקה ישנה מדינה אחרת, ממש אחרת. אני אינני תל-אביבי, ומעולם לא אהבתי את העיר, אך השבוע הזדמן לי לבקר באזור דרום תל-אביב, אז הייתי שם, ערכתי לי מעין סיור רגלי במקום. הזדעזעתי עד עימקי נשמתי...... המקום המטונף, המבחיל והדוחה ביותר שראיתי מעודי... ממש מדינת עולם שלישי... בכל פינה ניתן לראות פרוצות מכוערות, סוחרי סמים וסרסורים... מחוסרי דיור שוכבים על הרצפות השחורות מאבק ופיח. פועלים זרים וערבים בכל מקום. נרקומנים בכל פינה, פנו עליי וביקשו כסף כדי לקנות מנת סמים. בכל חדר מדרגות, מחטים משומשים, מזרקים, קונדומים, קיא, שתן... ובנאדם מעולף ישן בתוך כל הזוהמה המבחילה הזאת.
רבותיי, מדובר בתל אביב, לא כלכותה שבהודו, לא סאו-פאולו שבברזיל.... מדובר במדינת ישראל, העיר תל-אביב! מדוע ראש העיר המושחת לא מטפל באיזור המזעזע הזה..?
עדן איסקוביץ

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #1 ב- : פברואר 24, 2010, 00:04:52 »
אם דב חנין היה ראש עיר כבר מזמן האיזור היה מתנקה..

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« להגיב #2 ב- : פברואר 24, 2010, 00:24:42 »
בס''ד
אתה רציני?
עדן איסקוביץ

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #3 ב- : פברואר 24, 2010, 00:43:21 »
ברור שאתם לא מסכימים איתו בכל מה שקשור לערבים.
אבל למזלנו ראש עירייה לא מתעסק בנושאים מדיניים..

בניגוד לרון חולדאי, שמתעניין רק בעסקאות נדל"ן, דב חנין הוא פעיל סביבתי וחברתי עם רקורד מרשים.
אני מציע לך להציץ ברשימת החוקים שהוא העביר בכנסת (אל תדאג, לא מצאתי שם אפילו חוק אחד שנוגע לערבים)
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%91_%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9F#.D7.97.D7.95.D7.A7.D7.99.D7.9D_.D7.A9.D7.99.D7.96.D7.9D_.D7.95.D7.94.D7.95.D7.91.D7.99.D7.9C
לא זכור לי שראיתי ח"כ מהימין אם כזה רקורד..

ולא נראה לי שבתור ראש עיר יש איזושהי סכנה שהוא יחזיר את תל אביב לערבים  :old_azn:

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« להגיב #4 ב- : פברואר 24, 2010, 00:48:23 »
בס''ד
בהחלט יש הגיון בדבריך. חבל שדב חנין לא נבחר לראשות העיר... אולי הוא היה משנה את המצב באיזור הבעייתי הזה.
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« להגיב #5 ב- : פברואר 24, 2010, 00:49:45 »
בס''ד
הו, ואם בדב חנין עסקינן, האם הוא קומוניסט?
עדן איסקוביץ

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #6 ב- : פברואר 24, 2010, 00:59:39 »
אף אחד לא מושלם (:

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« להגיב #7 ב- : פברואר 24, 2010, 01:21:12 »
בס''ד
אני מבין שתשובתך היא כן.
עדן איסקוביץ

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #8 ב- : פברואר 24, 2010, 11:31:34 »
התיאור שלך באמת מזעזע. כואב בלב שיש במדינה אזורים שנראים ככה. אכן העירייה החליטה שהיא מעלימה עין מהמקום הזה.

אבל באזור הזה מרוכזים כל האנשים שעושים את העבודה השחורה עבור העיר תל אביב. בלעדיהם העיר לא הייתה יכולה לתפקד.

אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל אני אסביר :

באזור התחנה המרכזית הישנה או באזורים מוזנחים אחרים בדרום העיר מרוכזים כמו שציינת זונת, מסוממים ושאר חולאים.

כמעט כל האנשים שמבצעים את הפעולות השחורות בשביל העיר תל אביב הם ערבים/פועלים זרים, עבודות כמו : ניקיון, שטיפת כלים

במסעדות, תחזוקות מסוימות וכו' - תפקידים שיהודים לא יבצעו לעולם - נמצאים שם.

כל האנשים הלא איכותיים האלו צריכים בסופו של יום את מנת הסם שלהם, את הזונה שלה, את ההימורים שלהם.

המקום הזה - דרום תל אביב - הוא המקום שהעירייה בחרה שבו הם יוכלו למצוא את הפורקן לכל הצרכים שלהם.

העירייה בחרה "לוותר" על המקום הזה כדי ששאר העיר תוכל לתפקד. לא אכפת לאף אחד איך שהמקום הזה נראה

וכמו שאמרת האזור הזה הוא כמו מדינה בתוך העיר תל אביב. עצוב, אבל אין מה לעשות.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #9 ב- : פברואר 24, 2010, 11:47:36 »
לפי מה שאני רואה לפחות, הסיבה שאין הרבה ערבים מסתובבים לילה לילה ברחובות בת"א, בצפון ת"א לפחות, זה בגלל מדיניות של המשטרה לא לתת להם להרגיש בנוח, אם דוב חנין ייבחר, אני די בטוח שזה ישתנה.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #10 ב- : פברואר 24, 2010, 11:51:46 »
אני חושב ששורש הבעיה הוא הרבה יותר עמוק ממה שהעלתם.
אני שירתתי במילואים כבר מספר פעמים בגבול מצרים הפרוץ.
אין יום שבו לא חודרים מהגרים בלתי חוקיים מסודן , קונגו , אריתריאה ומעוד מדינות אפריקאיות.
רובם דרך אגב הם מוסלמים וגם ככה יש לנו מספיק מוסלמים נאצים במדינה.
במקום לגרש אותם המדינה מקבלת אותם בזרועות פתוחות והם מכיניסים הרבה פשע ואלימות.
הרבה מהם מגיעים לת"א ומעסקים שם בסמים ומביאים איתם אלימות והרבה צרות נוספות.

חייבים וכמה שיותר מהר להקים גדר מערכת כמו שיש לנו בשאר הגבולות שלנו עם המדינות המוסלמיות הנאציות שמסביבנו.

מלבד זאת כמובן יש את הערבים הנאצים שחיים בת"א ועושים כמו בכול מקום את כול העולה על רוחם.
אותי מכעיס מאוד שהמדינה בוחרת לנהוג באותם פושעים נאצים בכפפות של משי ובמוקם פוגעת באחינו הגיבורים המתגוררים ביו"ש.

לדעתי דב חנין הוא סכנה גדולה לריבונות שלנו ביפו. אם הוא יהיה ראש עיריית ת"א הוא יפעל כנגד היהודים האמיצים והגיבורים שחיים שם בתוך אוכלוסיה ערבית עוינת.

ת"א בכלל הפכה לעיר מטונפת ששורצת גם שמאלנים קיצוניים וכול מיני אנרכיסטים מנוולים שמסיתים נמרצות נגד המדינה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #11 ב- : פברואר 24, 2010, 12:05:55 »
אני חושב ששורש הבעיה הוא הרבה יותר עמוק ממה שהעלתם.
אני שירתתי במילואים כבר מספר פעמים בגבול מצרים הפרוץ.
אין יום שבו לא חודרים מהגרים בלתי חוקיים מסודן , קונגו , אריתריאה ומעוד מדינות אפריקאיות.
רובם דרך אגב הם מוסלמים וגם ככה יש לנו מספיק מוסלמים נאצים במדינה.
במקום לגרש אותם המדינה מקבלת אותם בזרועות פתוחות והם מכיניסים הרבה פשע ואלימות.
הרבה מהם מגיעים לת"א ומעסקים שם בסמים ומביאים איתם אלימות והרבה צרות נוספות.

חייבים וכמה שיותר מהר להקים גדר מערכת כמו שיש לנו בשאר הגבולות שלנו עם המדינות המוסלמיות הנאציות שמסביבנו.

מלבד זאת כמובן יש את הערבים הנאצים שחיים בת"א ועושים כמו בכול מקום את כול העולה על רוחם.
אותי מכעיס מאוד שהמדינה בוחרת לנהוג באותם פושעים נאצים בכפפות של משי ובמוקם פוגעת באחינו הגיבורים המתגוררים ביו"ש.

לדעתי דב חנין הוא סכנה גדולה לריבונות שלנו ביפו. אם הוא יהיה ראש עיריית ת"א הוא יפעל כנגד היהודים האמיצים והגיבורים שחיים שם בתוך אוכלוסיה ערבית עוינת.

ת"א בכלל הפכה לעיר מטונפת ששורצת גם שמאלנים קיצוניים וכול מיני אנרכיסטים מנוולים שמסיתים נמרצות נגד המדינה.

אבל מי יעשה את כל העבודה השחורה שעושים הפועלים הזרים שחודרים לארץ, או הערבים שנכנסים לפה בצורה לא חוקית.

מי שוטף את הכלים במסעדות שהצפונים אוכלים בהם אם לא העובדים הזרים ?
מי מנקה מרצף ומתחזק את הכבישים והביובים שלנו אם לא הערבים שנמצאים בת אביב ?

יש מישהו אחר שיעשה את העבודות האלו ? ? ?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #12 ב- : פברואר 24, 2010, 13:14:46 »
מגוחך לומר שדב חנין היה פוטר את בעיית הזוהמה בדרום ת"א. בטור קומוניסט ואנטישמי הוא רואה עצמו נציגם של כל "המדוכאים עלי אדמות" והיה פועל כדי לעזור להם, ולמוסלמים ביפו כמובן, למרר את חיינו עוד יותר.

מה שצריך זה להטיל קנסות גבוהים על מי שמעסיק שב"חים, ואת השב"חים עצמם לצוד, ולהעלות אותם על אוטובסים, אוניות, מטוסים, גמלים או מה שלא יהיה ולשגר אותם החוצה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #13 ב- : פברואר 24, 2010, 13:23:58 »

מה שצריך זה להטיל קנסות גבוהים על מי שמעסיק שב"חים, ואת השב"חים עצמם לצוד, ולהעלות אותם על אוטובסים, אוניות, מטוסים, גמלים או מה שלא יהיה ולשגר אותם החוצה.

מי ינקה בתים של אנשים עמידים ?

מי ישטוף את הכלים במסעדות שאוכלים בהם ?

מי יעשה את כל העבודה השחורה ?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #14 ב- : פברואר 24, 2010, 13:29:08 »

אני לא חושב שלראש עיר יש סמכויות מהסוג הזה כך שהוא לא יכול להוות סכנה אמיתית.
זה באמת לא משנה מה השקפת עולמו של ראש עיר מבחינה מדינית/בטחונית/כלכלית/דמוגרפית כי אין לו יותר השפעה על זה מאשר ממני וממך למעט השפעתו על הריסת בתים ללא יתרי בנייה שזה לא אמור להיות עניין פוליטי (רק בארץ זה נהפך לעניין פוליטי, כי מדובר בערבים בעיקר).
למשל בעיר שלי בבחירות האחרונות לראשי המועצות בחרתי בנציג מפלגת העבודה (תאמינו או לא) כי ראש העיר הקודם היה נציג ליכוד והוא סגר לי את מקום עבודתי בתור נער.

אבל מי יעשה את כל העבודה השחורה שעושים הפועלים הזרים שחודרים לארץ, או הערבים שנכנסים לפה בצורה לא חוקית.

מי שוטף את הכלים במסעדות שהצפונים אוכלים בהם אם לא העובדים הזרים ?
מי מנקה מרצף ומתחזק את הכבישים והביובים שלנו אם לא הערבים שנמצאים בת אביב ?

יש מישהו אחר שיעשה את העבודות האלו ? ? ?

אתה צודק, יש מעט מאוד יהודים שיסכימו לעשות עבודות כאלה אבל כמות העובדים הזרים השוהים אצלנו כיום היא מעל ומעבר למה שצריך וזה הכל תוצאה של שחיטות  בקרב בעלי עסקים ומיוחד בשלטון שעוסקים ככל הנראה בסחר עבדים,  ואני מקווה ששר הפנים אלי ישי יתעלם מהזעקות של ה"הומנים" נגדו  ויתחיל לעבוד על צמצום כמות העובדים הזרים  ששוהים כאן שלא כחוק כשלב ראשוני.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #15 ב- : פברואר 24, 2010, 13:42:50 »
אתה צודק, יש מעט מאוד יהודים שיסכימו לעשות עבודות כאלה אבל כמות העובדים הזרים השוהים אצלנו כיום היא מעל ומעבר למה שצריך וזה הכל תוצאה של שחיטות  בקרב בעלי עסקים ומיוחד בשלטון שעוסקים ככל הנראה בסחר עבדים,  ואני מקווה ששר הפנים אלי ישי יתעלם מהזעקות של ה"הומנים" נגדו  ויתחיל לעבוד על צמצום כמות העובדים הזרים  ששוהים כאן שלא כחוק כשלב ראשוני.

אני מסכים איתך לחלוטין.

מכיוון שאין כמעט יהודים שיסכימו לעשות את העבודה השחורה שעושים כל העובדים הזרים/הערבים, אין ברירה אלא להודות שאנו חייבים במדינה כמות מסוימת של עובדים זרים.

לכן הפתרון הוא מתן אזרחות/אישורי עבודה רק למספר מצומצם ככל האפשר של עובדים זרים, רק לפי הצורך ולעצור את השטף המטורף של הסתננות לתוך המדינה.

למשל, אם בעל מסעדה מדווח למדינה שהוא צריך שני עובדי ניקיון למטבח שלו, אז נותנים אישור עבודה לשני עובדים זרים בלבד, לא יותר.

ואז תיפסק כל הזרימה של המהגרים פורעי החוק למדינת ישראל.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« להגיב #16 ב- : פברואר 24, 2010, 15:19:25 »
בס''ד
רבותיי, לא רק הפועלים הזרים מפריעים, אלא מצבם העלוב והמזעזע של הישראלים שחיים שם. ישראלים שחיים בתוך זוהמה נוראית שאין כדוגמתה בכל מדינת ישראל. אני מרחם על אותם יהודים חסרי מזל, גם אם הם פושעים, נרקומנים, זונות וכו' המדינה צריכה וחייבת לדאוג לכל אחד מאזרחיה, וזאת היא אחריותו של ראש העיר לדאוג למרכזי גמילה, לטיפול בכל המסוממים האלה שמשוטטים ברחובות המבחילים של דרום ת''א.
עדן איסקוביץ

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #17 ב- : פברואר 24, 2010, 15:23:07 »
אני מסכים איתך לחלוטין.

מכיוון שאין כמעט יהודים שיסכימו לעשות את העבודה השחורה שעושים כל העובדים הזרים/הערבים, אין ברירה אלא להודות שאנו חייבים במדינה כמות מסוימת של עובדים זרים.

לכן הפתרון הוא מתן אזרחות/אישורי עבודה רק למספר מצומצם ככל האפשר של עובדים זרים, רק לפי הצורך ולעצור את השטף המטורף של הסתננות לתוך המדינה.

למשל, אם בעל מסעדה מדווח למדינה שהוא צריך שני עובדי ניקיון למטבח שלו, אז נותנים אישור עבודה לשני עובדים זרים בלבד, לא יותר.

ואז תיפסק כל הזרימה של המהגרים פורעי החוק למדינת ישראל.
למרות שזה נושא די מורכב אנסה לשקף לך איך אני בתור אזרח פשוט רואה את המצב, אני מסכים עם ההצעה שלך למעט דבר אחד אין צורך לתת אזרחות לאף עובד זר (למעט שחקני כדורסל) 
כי עובדים זרים באים והולכים ולרוב הם באים לכאן להרוויח את כספם ולחזור לארצם ואסור לתת להם להשתקע כאן כי המדינה לא תרוויח דבר אם
הם יעבדו כאן ובסופו של דבר יזדקנו בתור אזרחים ולא יוכלו לעבוד ויקבלו פנסיה מהמדינה וביטוח לאומי והם יולידו כאן ילדים וכו' וכו', ולכן יש לתת אך ורק אישורים זמניים וכך ניפטר מהכאב ראש הזה.
 לדעתי יש צורך רק במעט עובדים זרים ואני אתן דוגמא לכך, החקלאים בדרום למשל זועמים בזמן האחרון כי לוקחים  מהם את העובדים הזרים שגם
חלקם עובדים שלא כחוק, בעוד שהבדואים בדרום צמאים לעבודה אצל החקלאים אך הם לא נותנים להם לעבוד מן הסתם כי לבדואים יהיה צורך לתשלום
שכר גבוה יותר משל העובדים הזרים, אני אישית תומך בבדואים בעניין הזה ואני מקווה שהחקלאים יעסיקו אותם למרות שזה פחות משתלם.
ואני בטוח שזה לא המקרה היחיד שבו בעלי עסקים לא רוצים להעסיק אזרחי המדינה כי לא משתלם להם, ומעכשיו
צריך להחמיר בענישה לכל בעל עסק שמעסיק עובד זר שלא כחוק (ולא חסר כאלו) אך ורק כי זה משתלם לו יותר, ותאמינו לי בעלי עסקים יחשבו פעמיים לפני שהם מעסיקים עובד זר.
לעומת זאת צריך לקחת בחשבון להעלות את כמות העובדים הזרים במידה ונהיה במסגרת של עידוד הגירה ערבית המונית.   

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחנה הישנה
« להגיב #18 ב- : פברואר 24, 2010, 15:23:32 »
בס''ד
אני לא רוצה לבקר במקום הדוחה הזה יותר...
העיר ת''א היא העיר השנואה עליי ביותר.
דרום העיר - מלא בעוני, זוהמה ופסולת אנושית. וצפון העיר - אנשים שחיים ברמה גבוהה ועיניהם עיוורות לראות את מצוקת בני עירם. אך הם ממהרים לרחם על הערבים תושבי השטחים...
בקיצור, עיר מגעילה! ממש סדום ועמורה...
עדן איסקוביץ

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #19 ב- : פברואר 24, 2010, 15:39:01 »
מי ינקה בתים של אנשים עמידים ?

מי ישטוף את הכלים במסעדות שאוכלים בהם ?

מי יעשה את כל העבודה השחורה ?
גם היום יש ישראלים שעוסקים בעבודות האלה. יכול להיות שאתה חי בבועה של ת"א ? כי בשאר הארץ ישראלים מבצעים גם עבודות "שחורות" כמו שטיפת כלים. ואם באמת יהיה מחסור אז אפשר להביא עובדים חוקיים ולא מוסלמים, ממדינות כמו נפאל ותאילנד.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #20 ב- : פברואר 24, 2010, 16:10:29 »
המדינה צריכה לעודד בתי עסק לא להעסיק ערבים מוסלמים נאצים ולתת תמיכה בכול מי שלא מעסיק את בני הבליעל האלה.
צריך לעודד יהודים לעבוד בחלק מעבודות אלו וצריך לשמור על מספר מסוים (ועדיף שיהיה כמה שיותר נמוך) של עובדים זרים.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #21 ב- : פברואר 24, 2010, 16:13:44 »
גם היום יש ישראלים שעוסקים בעבודות האלה. יכול להיות שאתה חי בבועה של ת"א ? כי בשאר הארץ ישראלים מבצעים גם עבודות "שחורות" כמו שטיפת כלים. ואם באמת יהיה מחסור אז אפשר להביא עובדים חוקיים ולא מוסלמים, ממדינות כמו נפאל ותאילנד.

אני באמת מאזור המרכז ובאמת באזור בדרך כלל אלו לא ישראלים שעוסקים בעבודות האלו.

אבל אולי שטיפת כלים זו דוגמא לא טובה.

תקרא על ענף החקלאות ותראה שכל מי שמתעסק בזה ברמה הביצועית הם עובדים זרים. אין ישראלים שקוטפים תפוזים.

וחוץ בכל הארץ יש מאות אלפי עובדים זרים לא חוקיים. הם לא סתם נמצאים פה. הם מבצעים עבודות שישראלים לא מוכנים לעשות

והם מקבלים על זה כסף. אני מבטיח לך שאם נגרש את כולם לא יהיה מי שיכול לעשות את כל הדברים שהם עושים

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #22 ב- : פברואר 24, 2010, 19:44:37 »
אני באמת מאזור המרכז ובאמת באזור בדרך כלל אלו לא ישראלים שעוסקים בעבודות האלו.

אבל אולי שטיפת כלים זו דוגמא לא טובה.

תקרא על ענף החקלאות ותראה שכל מי שמתעסק בזה ברמה הביצועית הם עובדים זרים. אין ישראלים שקוטפים תפוזים.

וחוץ בכל הארץ יש מאות אלפי עובדים זרים לא חוקיים. הם לא סתם נמצאים פה. הם מבצעים עבודות שישראלים לא מוכנים לעשות

והם מקבלים על זה כסף. אני מבטיח לך שאם נגרש את כולם לא יהיה מי שיכול לעשות את כל הדברים שהם עושים

הזכרת את ענף החקלאות וזו דוגמא טובה למה שאמרתי- מביאים עובדים חוקיים מתאילנד, הם כפריים ויש להם הספק עבודה הרבה יותר גבוה מישראלים וכמובן גם יותר מערבים וכושים, ולמיטב ידיעתי רובם הגדול לא מנסה להשאר בארץ לצמיתות. הם משאירים בתאילנד בית ומשפחה והם רוצים לשוב לתאילנד.

מנותק MrKahane

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
התחנה הישנה
« להגיב #23 ב- : פברואר 24, 2010, 23:38:33 »
פעם יהודים היו הרבה פחות בררנים