דבר ראשון, תפסיק עם האד מיסריקורדיאם הזה. די עם האומללות והמסכנות. אף אחד לא צוחק עליך ולא מאשים אותך. אני חושב שהכתיבה שלי מספיק מנומסת, אין סיבה שאני ארגיש שאני צריך ללכת על ביצים שאני כותב אליך. תלמד לקבל ביקורת ולהתמודד איתה.
יאללה, פרה פרה:
"נדב, תביא לנו מוזיקה עתיקה מאפריקה שמוכיחה שהייתה השפעה אפריקנית משמעותית על רוקנרול."

אדיר!!! כשאני מראה לך שמוסיקה במערב אפריקה בימינו נשמעת כמו בלוז את טוען שהם מעתיקים מהלבנים בארה"ב, כשאני מביא לך שחורים שהשפיעו על המוזיקה האמריקאית בתור אמריקאים אתה טוען שהם הושפעו מלבנים. כלומר מה שאתה רוצה זה שאני אביא לך הקלטה של מוזיקה אפריקאית לפני העבדות, מוזיקה שהוקלטה באפריקה איפשהו במאה ה 17 (אחרת תטען שהם העתיקו מארה"ב!) בתקופה שעוד לא היו מכשירי הקלטה, אתה רוצה את זה באיכות hd או שסתם קובץ aoudio רגיל יספק אתך גם?
"כשאני אומר שהמוזיקה של השחורים זבל ומשעממת, זה כן ענייני לדיון שלנו."
"וזה כן ענייני שרוב המוזיקה שהעלית משחורים היא משעממת ולא יצירתית,"
חיים, צא מהסרט שלך, ככל הידוע לי
אף אחד עוד לא מת ומינה אותך ליושב ראש קונפדרציית המוזיקה העולמית, אתה לא מחליט מה "זבל" ומה "משעמם", בעיניך זה משעמם, בעיני אחרים זה גדול, מישהו אחר חושב שמוסיקה מזרחית זה מגעיל והשני דווקא אוהב את זה. אתה זכאי לטעם משלך אבל זה לא רלוונטי, כי שוב, הדיון הוא לא על הטעם שלך אלא על האנשים שהשפיעו על המוזיקה האמריקאית. לכן:
- מיילס דייויס וצ'ארלי פארקר הם שני האנשים שעיצבו והשפיעו אולי יותר מכל על הג'אז. זה שלדעתך המוסיקה שלהם משעממת זה מעניין את ה*** שלי תסלח לי. תשאל כל, ואני חותם על זה, כל פרופסור רציני למוזיקה והוא יגיד לך שההשפעה שלהם היתה עצומה, לא מעניין אותי כמה גזענות שטפה לו את המוח הוא לא יוכל לטעון דבר כזה בלי לעשות מעצמו בדיחה.
- למה אני מסתבך בטיעונים? אני אחזיר לך באותו מטבע: חיים, המוסיקה של גרשווין היא זבל והיא משעממת, וכליזמר זה חרא של דבר. מכאן שלא יכול להיות שזה השפיע על מוסיקה אמריקאית. תראה איזה יופי, שברתי לך את כל הטיעון תוך שניה, מדהים כמה הכל פשוט כשמאמצים את קו המחשבה שלך, איך קובעים מה זה מוסיקה איכותית? פשוט מאד: אם זה שחור זה זבל, אם זה יהודי זה גאוני. כמה קל ופשוט, לא צריך לחשוב.
"בקילפ הכליזמר שומעים שילוב מעולה, מסובך ומרגש של מוזיקה מהירה שכן מזכירה רוקנרול איכותי (למרות שהכלים שונים וזה נשמע שונה כי התאימו את הרוקנרול לתרבות האמריקאית). כמו בכליזמר גם רוקנרול הייתה מוזיקה מסובכת, מהירה ולא "מסודרת". זה לא נכון לגבי מוזיקה אפריקנית, שהיא פשוטה ופרימיטיבית מכל בחינה."
תשמע אתה עושה פה כזה סלט שאין לי מושג מאיפה להתחיל, מה בדיוק "מסובך" ברוקנרול?! זה הכי פרימיטיבי שיש! זו מוזיקה שמושתת על 3 אקורדים!!! המבנה של המוזיקה הזו הוא מבנה 12 bar, כזה:
I I I I
IV IV I I
V V I I
זה מבנה שלקוח בין השאר משירי עבדות של שאלה תשובה, המבנה הזה הוא הלבשה של אקורדים מערביים על שירי עבדות אפריקאים, שוב תשאל כל פרופסור, כל מתלמד יגיד לך את זה! ומה זאת אומרת "לא מסודרת"?! אתה יורה לעצמך ברגל, ג'אז זו מוזיקה שבנויה חזק על מוטיב האלתור החופשי, דווקא חוסר הסדר שבג'אז הוא אלמנט אפריקני מובהק, מוזיקה אירופאית היא כתובה ומסודרת ומוסיקה אפריקאית היא חופשית, והג'אז הוא שילוב בין שניהם.
- בלו נוטס זה משהו שכל נגן רוקנרול משתמש בו וזה עניין אפריקאי למהדרין. אלא אם תוכיח אחרת.
הקשר בין כליזמר לבין רוקנרול הוא קלוש למדי, הכלים שונים, ההרמוניה שונה, המבנה שונה, אין שום דבר דומה, את הקורס "היסטוריה של הג'אז" עברתי בהצטיינות בשנה שעברה והמילה כליזמר אפילו לא הוזכרה פעם אחת. אתה טוען אחרת, תפסיק להסתובב ותן הוכחות, לא הוכחות דמגוגיות כמו "זה מהיר! ומרגש! ויפה!" תן הוכחות מחקריות שרוקנרול מושתת על כליזמר.
"זה מצחיק שהבאת בוגי וובי משני שחורים בפסנתרים. האם היו פסנתרים באפריקה? האם זה לא ברור שהשחורים האלה מחקים יהודים ולבנים ולא ההפך?"
אתה טענת לפני שניה "(למרות שהכלים שונים וזה נשמע שונה כי התאימו את הרוקנרול לתרבות האמריקאית)." אז כשמדובר בכליזמר זה בסדר שהכלים שונים וזה נשמע שונה? מי שפיתח את הבוגי ווגי היו שחורים, אז מה אם הם השתמשו בכלים מערביים, הם לא חיקו אף אחד, להפך יהודים חיקו אותם.
"הם משתמשים בכלים שהומצאו על ידי יהודים ולבנים, הם משתמשים בשפה (אנגלית) של לבנים, הם משתמשים בקצב וסדר מוזיקלי שלא היו קיימים באפריקה - בקיצור הם מחקים יהודים ולבנים ולא ההפך."
-איזה כלי מוזיקלי אי פעם הומצא על ידי יהודי? אשמח לדעת.
- השפה היא אנגלית זה ברור, בכל זאת מדובר בשחורים אמריקאים, הכלים מערביים זה נכון, הקצב דווקא שחור והמבנה הוא אפריקאי.
"אך המוזיקה המעולה של היהודים היא היא שכבשה את הלבבות של האמריקאים. אילו היהודים המוכשרים והגאוניים לא היו מלחינים, רוקנרול לא היה מצליח באמריקה כלל וכלל. הזבל של השחורים לא היה מסוגל לכבוש את הללבות."
עוד ועוד דמגוגיה, גם לואי ארמסטרונג כבש את הלבבות באמריקה וגם מיילס דיוויס. והיום ה"זבל" של השחורים מסתבר כובש את רוב הלבבות האמריקאים - מעל 85% מהמכירות כיום באמריקה הם של מוזיקה שחורה.
"יש כמובן יוצאים מן הכלל. למשל ג'ימי הנדריקס כן היה גדול. "
אנחנו מתקדמים. עכשיו אני רק צריך שתודה שגם ריי צ'ארלס היה יוצא מן הכלל, וגם ווס מונטגומרי, ובילי הולידיי, ונסגור תבאסטה... 99% מעורכי הדין מוציאים שם רע לשאר. ושוב אנחנו לא מדברים על הטעם המוזיקלי שלך אלא על אנשים גדולים במוזיקה האמריקאית.
"(הוא גם היה מכור סמים שמת אחרי שלקח מנה גדולה מדי.)"
וזה בטח בגלל שהוא שחור נכון?

יש איזשהו רוקיסט גדול שלא סבל מבעיית סמים? כולם שחורים, גם
קורט קוביין? גם מי שהוא מלך הזמר המזרחי - זהר ארגוב התאבד בתאו לאחר שנעצר באשמת שימוש מופרז בסמים, גם הוא שחור?

"מעניין שאתה אומר שמי שלא מקבל את השקר שהייתה השפעה כה גדולה מ"מוזיקה אפריקנית" חייב להיות גזען. בגלל השמצות כאלו, הצליחו להשתיק כל מחקר אמיתי. "
טוב מאד שאנשים בימינו מפחדים להקרא גזענים, שיפחדו. אף אחד לא השתיק שום מחקר.
"אז מאחר שאתה מאשים אותי בגזענות, הרשה לי להגיב בהאשמה נגדית: כל היהודונים המתבוללים שתמיד מנסים להמעיט את ההשפעה היהודית ותמיד מנסים להגדיל את ההשפעה של השחורים האנטישמיים - כל היהודונים האלה לקויים בשנאה עצמית מגעילה. הלוואי שהיהודונים האלה היו נאמנים לעם שלהם כמו שהשחורים נאמנים לעם שלהם."
אני לא מנסה להמעיט כלום. אני בהחלט מודע לזה שהייתה השפעה יהודית על המוזיקה בארה"ב, יש לך בוב דילן, יש לך סיימון וגרפינקל, יש לך לאונרד כהן, אבל יש לך גם ג'ון לנון, יש ג'ימי הנדריקס, יש סטיבי ריי ואהן, אין ספק שהיהודים תרמו מעל לגודלם באוכלוסה, אני פשוט מוחה כנגד ההתבטאויות שלך שהשחורים לא תרמו כלום ושיהודים תרמו כמעט הכל.