כתב נושא: דגל אש"ף ענק במפגן ערבי בלב לוד  (נקרא 1934 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דגל אש"ף ענק במפגן ערבי בלב לוד
« להגיב #1 ב- : פברואר 01, 2010, 23:03:16 »
האויב הערבי המוסלמי הנאצי רק מתחזק בגלל מדיניות הממשלה , בתי המשפט , התשקורת וכל שאר הבוגדים הגלותיים שלצערנו חיים כאן.
הערבים הנאצים לא מפחדים להביע את דעותיהם הברבריות בכול מקום בארץ. אני לומד באוניברסיטת בן גוריון , שם המצב עוד טוב לעומת אוניברסיטת שייח מוניס (ככה אני קורא לאוניברסיטת ת"א בה הקרינו בלי בושה את סירטו של מוחמד בכרי ימח שמו וזכרו , ג'נין ג'נין) והשלוחה של אוניברסיטת טהרן (אוניברסיטת חיפה).
אבל גם אצלנו כול הסגל הבכיר ברובו שמאלני קיצוני והסטודנטים הערבים ימח שמם לא מפחדים לצאת בהפגנות נאציות בהן הם קוראים לכול אויבנו הנאצים להשמיד אותנו.

עד מתי המדינה תפסיק להתעלם מהאיום מפנים? !!!!

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 03, 2010, 17:13:58 »
ערבים מפגינים בלוד: "איטבח ישראל"
http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%92%D7%A0%D7%94-1.html

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #3 ב- : פברואר 03, 2010, 21:02:01 »
האויב הערבי המוסלמי הנאצי רק מתחזק בגלל מדיניות הממשלה , בתי המשפט , התשקורת וכל שאר הבוגדים הגלותיים שלצערנו חיים כאן.
הערבים הנאצים לא מפחדים להביע את דעותיהם הברבריות בכול מקום בארץ. אני לומד באוניברסיטת בן גוריון , שם המצב עוד טוב לעומת אוניברסיטת שייח מוניס (ככה אני קורא לאוניברסיטת ת"א בה הקרינו בלי בושה את סירטו של מוחמד בכרי ימח שמו וזכרו , ג'נין ג'נין) והשלוחה של אוניברסיטת טהרן (אוניברסיטת חיפה).
אבל גם אצלנו כול הסגל הבכיר ברובו שמאלני קיצוני והסטודנטים הערבים ימח שמם לא מפחדים לצאת בהפגנות נאציות בהן הם קוראים לכול אויבנו הנאצים להשמיד אותנו.

להם מותר לנו אסור
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #4 ב- : פברואר 03, 2010, 21:04:05 »

אם יהודים יעשו דבר כזה הם יחטפו מכות מהמשטרע קח דוגמא אוהדי ביתר ירושלים ( גם מכות וגם עונשים )
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"