0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
בס"דהבעיה שחיים לא עושה עימותים בעברית ולא כולם פה מבינים אנגלית ב-100% ובכלל אם תשמע את חיים מדבר באנגלית תחשוב שזה מכונה הוא מדבר במהירות וזה יצריך מישהו שיתרגם עימתותים של שעות וזה עבודה של שבועות עבודה קשה מאוד במהירות כזאת!
בס"דצריך מישהו באנגלית גבוה וזה ייקח לו לפי הערכה שלי שבוע של עבודה מאומצת וקשה של להבין כל מילה ומילה לפרש לכתוב בזמן זה קשה מאוד תאמין לי.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 01:04:49בס"דצריך מישהו באנגלית גבוה וזה ייקח לו לפי הערכה שלי שבוע של עבודה מאומצת וקשה של להבין כל מילה ומילה לפרש לכתוב בזמן זה קשה מאוד תאמין לי.לא צריך להוסיף עימות כל שבוע אפשר לראות את כל עימותיי השבוע(מנהל אתה)ואת הכי טוב לדעתך לעבוד עליו לבוסיף לו כתוביות חוץ מזה יש פה מביני אנגלת לפחות הם יראו עדיף מאשר שאף אחד לא יראה
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 05, 2007, 01:09:11ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 01:04:49בס"דצריך מישהו באנגלית גבוה וזה ייקח לו לפי הערכה שלי שבוע של עבודה מאומצת וקשה של להבין כל מילה ומילה לפרש לכתוב בזמן זה קשה מאוד תאמין לי.לא צריך להוסיף עימות כל שבוע אפשר לראות את כל עימותיי השבוע(מנהל אתה)ואת הכי טוב לדעתך לעבוד עליו לבוסיף לו כתוביות חוץ מזה יש פה מביני אנגלת לפחות הם יראו עדיף מאשר שאף אחד לא יראה בס"דכמובן גם אל תשכח שמי שמצלם צריך להעביר למישהו שיתרגם אני לא יכול, צריך מישהו עם רמה של אנגלית טובה צריך איכות תמונה זה גם עימות ארוך שוקל הרבה תאמין לי זה המון עבודה מנסיון.אם משתמשים יסכימו ללא תרגום זה כבר משנה את התמונה באמת תשאל את חיים באשכול "שאלו את" ביום שלישי שיבוא אם זה אפשרי בכלל.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 01:11:34ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 05, 2007, 01:09:11ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 05, 2007, 01:04:49בס"דצריך מישהו באנגלית גבוה וזה ייקח לו לפי הערכה שלי שבוע של עבודה מאומצת וקשה של להבין כל מילה ומילה לפרש לכתוב בזמן זה קשה מאוד תאמין לי.לא צריך להוסיף עימות כל שבוע אפשר לראות את כל עימותיי השבוע(מנהל אתה)ואת הכי טוב לדעתך לעבוד עליו לבוסיף לו כתוביות חוץ מזה יש פה מביני אנגלת לפחות הם יראו עדיף מאשר שאף אחד לא יראה בס"דכמובן גם אל תשכח שמי שמצלם צריך להעביר למישהו שיתרגם אני לא יכול, צריך מישהו עם רמה של אנגלית טובה צריך איכות תמונה זה גם עימות ארוך שוקל הרבה תאמין לי זה המון עבודה מנסיון.אם משתמשים יסכימו ללא תרגום זה כבר משנה את התמונה באמת תשאל את חיים באשכול "שאלו את" ביום שלישי שיבוא אם זה אפשרי בכלל.אוף כבר כתבתי את השלות שלי לא נראה לי שאני יכול להוסיף עוד