0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אין מה להתייחס לנאצים כאלה ימח שמם וזיכרם! שיפרסמו סרטונים מהיום עד מחר- כולנו יודעים מי אתה וכמה הפעילות שלך חשובה.מי שרצח יהודים- את העונש שלו יקבל מלמעלה בע"ה.
בס"דמי בכלל מתייחס לאנשים ההזויים האלה? זה לגיטימי שאנטישמים יעשו סרטים נגדנו... זה סך הכל נותן יותר מוטיבציה לעשות עוד סרטי הסברה משלנו. (קדימה חבר'ה תנו להם בראש)יישר כח חיים בן פסח.
בס"דאני יודע שרוב הסרבים הם אויב אבל למה בהכרח, הגולה?
בס''דשנאת-ישרא'ל היא הדבר המשותף שלשמו גם חיזבאללה יש''ו שר''י וגם חמא'''ס יש''ו שר''י מוכנים להתאחד זה עם זה בבחינת ''גם אשו-ר נלוה עימם '' ! אותו הדבר הוא עם הסרבים יש''ו שר''י !! כאשר יש עם שונא-ישרא'ל שמפגין כוח והשפעה בעול-ם ר''ל ,אותם בני עוולה נאצים סרבים יש''ו שר''י נמשכים אליו כברזל הנמשך למגנט !! הגולה בארץ
בס"דכבדהו וחשדהו. רק חלקם נוצרים, רק חלקם תומכים ברוסיה (וחלקם ניאו-נאצים) אם הם לא זה ולא זה, מה הבעיה עימם?
אני שמח לראות שהנאצים הקרואטים מפחדים מהימין האמיתי.