הערבים כולם הם חלק מהאומה הערבית הגדולה. כל הבלוף של "עם פלסטיני" נוצר על ידי משרד פרסום בריטי ב1970 שהגה את הרעיון להפוך את הערבים בארץ ישראל ליישות נפרדת מהאומה הערבית הענקית וזאת כדי שהעולם יחוש כלפיהם אמפטיה במאבקם ביהודים. זאת כיוון שלפתע יש איזה עם קטן הנלחם בעם ישראל הגדול לעומתו. הם עשו היפוך תפקידים פסיכולוגי ,וכל העולם קונה את השקר. לא הבנתי אם אתה יהודי? אם כן מדוע אתה משקיע את כוחותיך בחיזוק מי שרוצה לגזול את מעט האדמה שיש לנו בעולם?
לכל האומות שטחים עצומים וארצות רחבות ידיים ובייחוד לאומה הערבית. זה שמישהו נולד במקום מסויים ,לא נותן לו רשות או זכות לבקש להקים שם מדינה. בטח לא למי שיש כבר מדינות רבות משלו. האם 6 מיליון יהודים בארהב חולמים על הקמת מדינה יהודית נוספת באמריקה? למה לא? הרי הם נולדו שם ולשיטתך יש להם זכות להפוך לעם נפרד לא?כפי שידוע לך
יהודים חיו בכל ארצות ערב אלפי שנים,ולכן לפי תפיסתך ותפיסת הערבים, שאם אתה חי במקום כלשהו שנים רבות הוא הופך לשלך, הרי שמגיע לעם ישראל להקים מדינות יהודיות בכל ארצות ערב. אני מקווה שהדוגמה מצליחה להבהיר לך עד כמה אבסורדית הטענה שלך ושל הערבים על זכותם על ארצנו.
מכל מקום אני מציע לך לקרוא את סיפרה של גואן פיטרס " מקדמת דנא". כאשר היא החלה בעבודת המחקר שלה לגבי המקור לסיכסוך הישראלי ערבי היא היתה לצידם של הערבים. מאחר והם היו כה בטוחים שהיא מאמינה לחלוטין בתעמולה שלהם שהיהודים גזלו את ארצם איפשרו לה בכל ארצות ערב כולל בערב הסעודית להיכנס לכל הארכיונים הסודיים שלהם ולבדוק את כל המסמכים שהיא רצתה. כנל בכל מדינות העולם כולל כמובן בריטניה. המסקנה המדהימה אליה היא הגיעה היתה בסוף מחקר שארך שנים וכלל את כל המסמכים ההיסטוריים שהטענה הערבית על עם פלסטיני, אינה אלא שקר תעמולתי מתוחכם מאד ושפל ביותר. כדאי שאתה וכולם יקראו את הספר מאיר העיניים הזה.ואת הביקורת שכתב זוכה פרס נובל סול בלו על עטיפת הספר .
המלחמה של העולם כולו בראשות העולם הערבי היא על דבר אחד- לגזול מהיהודים את ארצם על ידי שינוי שמה מיהודה לפלסטין. אם יש פלסטין אז יש גם פלסטינים. אין פלסטינים ולא יהיו. אלה ערבים ככל הערבים ואת פתרון יישובם ימצאו בירדן שהיא 80% מארץ ישראל ההיסטורית שנקרעה על ידי הבריטים משטח המנדט שהובטח לעם היהודי.אם ברצונם לחיות פה בשלום איתנו בבקשה אך אם שאיפתם היא לבוא תחתנו אין להם מקום פה ויהיה עליהם לעזוב לארצות ערב הרבות.כפי כתב שלמה המלך בתנך: "סוף דבר הכל נשמע" ופירושו שבסופו של דבר הערבים והשקרים שהם מפיצים יקרסו . זה עתיד לדעתי לקרות כאשר יימצא תחליף משמעותי לנפט ובו ביום יאבד העולם הערבי את חשיבותו ככוח כלכלי בעל השפעה בעולם שתלוי בנפט שלו ואיש לא ינסה עוד לרצות אותם. אז תיפתר גם הבעיה המלאכותית לניגוח ישראל המתקראית הבעיה הפלסטינית.אני רק לא מבינה מדוע לא מאגדים את כל מדעני העם היהודי בארץ ובתפוצות ומחפשים תחליף לנפט בקדחתנות. רק זה יביא את הפתרון ואז לא נשמע על אובמה או תואמיו יושבים בקהיר ומשבחים את האיסלאם שבבסיסו ההנחייה הרצחנית שדין מוחמד בסייף. מבסיסה בנוייה הדת האיסלאמית על עריפת ראשים של מי שאינו מתאסלם.אנשים שזוהי דתם אינם בנויים לחיות בשיתוף פעולה עם איש. וראה מה יקרה באירופה כאשר יגדל מספרם. הם ינהגו בכוחנות רבה יותר.מכאן אני גוזרת את עמדתי כיהודיה ואומרת להם. רוצים לחיות פה תחת שלטון שלי, בבקשה,לא, יש לכם ארצות רחבות ידיים שם תוכלו להתפתח ולחיות כרצונכם