חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
"לרדת מישראל לארה''ב?"(3 סרטים חדשים שלנו בפליקס)
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: underground על מרץ 04, 2007, 19:46:32 ---כול הכבוד לחיים בן פסח..באמת אני מיתרגש כשאני רואה את הסירטונים שלו..
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
צריך להעריך הבן אדם עושה מלא תוכניות של שעות שלמות, שאולת ותשובות, תוכניות רגילות, ראיונות עימותים והוא בא ועושה כל כך הרבה סרטונים חשובים פה!
צריך להעריך את האדם הגדול הזה שהקדוש ברוך הוא יברך אותו!
אלירן:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 04, 2007, 19:51:54 ---
--- ציטוט של: underground על מרץ 04, 2007, 19:46:32 ---כול הכבוד לחיים בן פסח..באמת אני מיתרגש כשאני רואה את הסירטונים שלו..
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
צריך להעריך הבן אדם עושה מלא תוכניות של שעות שלמות, שאולת ותשובות, תוכניות רגילות, ראיונות עימותים והוא בא ועושה כל כך הרבה סרטונים חשובים פה!
צריך להעריך את האדם הגדול הזה שהקדוש ברוך הוא יברך אותו!
--- סוף ציטוט ---
אמן ואמן..
בייקר:
טסתי לטיול מאורגן בארצות הברית ואז הגענו לפקידה שם ושאלו מי יודע אנגלית טוב,התנדבתי ואז באתי לפקידה הכושית והיא דיברה ולא הבנתי מילה,היו צריכים למלא טופס והטעתי 36 איש בגלל שלא הבנתי אותה.
היום אני מבין שהאנגלית שלה בעייתית ולא שלי...
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: בייקר על מרץ 04, 2007, 22:08:41 ---טסתי לטיול מאורגן בארצות הברית ואז הגענו לפקידה שם ושאלו מי יודע אנגלית טוב,התנדבתי ואז באתי לפקידה הכושית והיא דיברה ולא הבנתי מילה,היו צריכים למלא טופס והטעתי 36 איש בגלל שלא הבנתי אותה.
היום אני מבין שהאנגלית שלה בעייתית ולא שלי...
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
חח ;D
אילן208:
--- סוף ציטוט ---
לא רק אתה אחי לא רק אתה
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה