סקר

סקר: למה התשקורת עושה את הכל למען שליט אבל לא עושה כלום למען פולארד?

כי משפחת שליט הם שמאלנים
0 (0%)
כי בוגדי התשקורת תמיד משתוקקים לשחרר כמה שיותר רוצחים מוסלמים
1 (11.1%)
כי פולארד נאמן לעם ישראל, והתשקורת שונאת יהודים נאמנים
2 (22.2%)
1, 2 ו3 - כולם נכונים
6 (66.7%)
התקשורת צודקת - שליט שווה יותר מפולארד
0 (0%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: למה התשקורת עושה את הכל למען שליט אבל לא עושה כלום למען פולארד?  (נקרא 2194 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בטעות הצבעתי 2 בחרתי 3

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים אל תעלב או משהו, אבל באמת מה זה קשור האפשרויות האלה שנתת בסקר?
מאיפה אתה יודע שההורים של שליט שמאלניים? זה שהם אנשים מאופקים ומדברים עם כל מיני חברי כנסת שמאלניים?
יש להם אינטרס להחזיר את הבן שלהם והמטרה מקדשת את האמצעים, אני בטוח שכל לילה הם רק מתפללים שכל הערבים יקבלו סרטן וישרפו בגהנום.
בקשר לאופצייה השנייה, אני גם לא יכול להסכים עם זה כי מה יעשה לשמאלני כ"כ טוב לראות מחבל בחוץ
ובקשר לפולארד זה עניין של סכסוך שיכול להיגרם עם האמריקאים ולא עם איזה כנופיית מחבלים מאיזה כמה כפרים בדרום.
בקשר לפולארד אני בטוח שיש דברים שאנחנו לא יודעים...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים אל תעלב או משהו, אבל באמת מה זה קשור האפשרויות האלה שנתת בסקר?
מאיפה אתה יודע שההורים של שליט שמאלניים? זה שהם אנשים מאופקים ומדברים עם כל מיני חברי כנסת שמאלניים?
יש להם אינטרס להחזיר את הבן שלהם והמטרה מקדשת את האמצעים, אני בטוח שכל לילה הם רק מתפללים שכל הערבים יקבלו סרטן וישרפו בגהנום.
בקשר לאופצייה השנייה, אני גם לא יכול להסכים עם זה כי מה יעשה לשמאלני כ"כ טוב לראות מחבל בחוץ
ובקשר לפולארד זה עניין של סכסוך שיכול להיגרם עם האמריקאים ולא עם איזה כנופיית מחבלים מאיזה כמה כפרים בדרום.
בקשר לפולארד אני בטוח שיש דברים שאנחנו לא יודעים...

בס''ד

מדינת ישראל בגדה בפולארד. הוא יושב בכלא 24 שנים כבר וישראל לא עושה כלום לשחרר אותו. פולארד הקריב את הכל למען ישראל ובתמורה הוא קיבל סכין בגבו.
פולארד היה בשגרירות ישראל והאמריקאים לא יכלו לעשות שום דבר כי בשגרירות יש חסינות דיפלומטית מוחלטת. אך הבוגדים בממשלת ישראל שהשתמשו בפולארד מסרו אותו לאמריקאים. נגד מוסרים ומלשינים כאלה אנו מצווים להתפלל שלוש פעמים כל יום.
סיכסוך עם ארה''ב?! האם זה יותר חשוב מיהודי גיבור שהקריב את הכל למען עם ישראל? שיהיה סיכסוך, אנו לא מוסרים יהודים לגויים!
כשיום יבוא ואנו נהיה בשלטון בע''ה, נהיה מוכנים להכנס לסיכסוך אפילו בשביל יהודי אחד ונהיה מוכנים לעשות את הכל כשיהודי אחד בצרות. כשתהיה ממשלה עם אהבת ישראל כזאת, הקב''ה יגן עלינו וכל הגויים שבעולם לא יוכלו לגעת בנו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בדיוק חיים, כל הגויים בעולם לא שווים שערה אחת של יהודי. אהבת ישראל ותורת ישראל הן הבסיס שלנו ולא פחדנות מארצות הברית.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
יחיאל,
לשם ההבהרה -
ההורים של שליט שמאלניים והם אינם מתנהלים באיפוק.

בקשר לשאלת הסקר (האופצייה שלי לא קיימת)
אני חושב שמדובר אך ורק ב.... רייטינג.
יש פה סיפור, דרמות, אפשרות להתנגח בנתניהו.  כל מה שנתניהו יעשה יאשימו אותו (והם מתים לרדת על נתניהו יותר מכל אחד אחר משום מה).
לא רק זאת, מדובר ממש במופע של טרומן, תהליך שנבנה:
אם ישחררו את שליט אז:
תהיה הפקה גדולה, מלא תחקירים, ראיונות - ככה שבוע-שבועיים.
לאחר מכן - שבוע-שבועיים של - להכות על חטא!  "איך היינו כאלה שמאלנים?", "איזה מסר העברנו?" וכו'.  גם על זה יעשו רייטינג.

מקווה ששליט יחזור במהרה הבייתה בדרך מכובדת שלא תכלול שחרור מחבלים.

לא מעניין את הבולשביקים אם משחררים מחבלים או לא.  העיקר שאפשר יהיה לפרסם את "האח הגדול" באמצע המהדורה ולדחוף את נינט וצביקה הדר כל דקה.

דבר נוסף שאפשרי ואני לא שולל, זה שוחד.
אין בליבי ספק שממשלת צרפת (שליט אזרח צרפתי) וגורמים זרים תורמים למשפחת שליט או לכל מי שיכול לקדם את השחרור תמורת מחבלים וזאת ממניעים זרים.  אם הייתי איש חמאס, הייתי תורם כסף למשפחת שליט למען המאבק שלה...

כולי תקווה ששליט יחזור במהרה הבייתה בצורה שתכבד את המדינה ולא תוך שחרור רוצחים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יחיאל,
לשם ההבהרה -
ההורים של שליט שמאלניים והם אינם מתנהלים באיפוק.

אז מה אם הם שמאלניים??? מה אכפת לי אם הם כהניסטים או פעילים של שלום עכשיו, מזה רלוונטי??

והם מאוד מאוד מאופקים, נועם שליט שומר על קור רוח בראיונות שלו

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בחרתי 3.
אבל חיים מאיפה לך שההורים של שליט שמאלנים?