כתב נושא: הבהרה לגבי האשכול שפתחתי בעקבות מעשיי הרבנים  (נקרא 4251 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק ט45

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני לא מצטער על מילה אחת שאמרתי ואני חושב שכמו שהרבה אנשים בפורום הזה אני לא חושב שלבוגדים יש זכות מחייה זה לא משנה אם אתה רב/פעיל שלום עכשיו עצם העובדה שאתה נותן לאוייב שלך את ספר הקוראן הנאצי שקורא להשמדת הזר אז אתה בוגד וכל השנים שלמדת בישיבה לא עוזרות לך.

אני מדגיש

אם התגובות הבאות יהיו תגובות כמו
"מה אתה מקלל רבנים"

אז אני יבין שבפורום הזה שונאים בוגדים רק שזה נוח!
אני קורא לחיים בן פסח לעמוד לצידי ובתור ראש ממשלה עתידי בעז"ה שיגנה בצורה חריפה את אותם ה"רבנים" שבגדו בעם היהודי.
לדעתי ה"רבנים" הללו לא פחות גרועים מחסידות סאטמר.
ומי שמזהה עם אותם רבנים ומרחם עליהם רק בגלל שהם רבנים הוא בן אדם חסר עמוד שדרה שמתנהג בדיוק  כמו השמאל.

זהו את שלי אמרתי , את מה שכואב אמרתי אין לי יותר מה להוסיף חוץ מזה שאני מאוכזב שיש לנו בוגדים אפילו בחיסדויות.

בתודה ,
    ט45

כהנא חי!

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הבהרה לגבי האשכול שפתחתי בעקבות מעשיי הרבנים
« להגיב #1 ב- : דצמבר 14, 2009, 00:21:50 »
אני מסכים איתך לגמרי.

תמונה של ''הרב''  פרומן כשנפגש עם אחמד יאסין יש''ו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 14, 2009, 06:47:24 »
בס"ד

מי זה "הרב" פרומן? הוא גם הגיע למסגד השרוף?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 14, 2009, 07:06:01 »
בס"ד

מי זה "הרב" פרומן? הוא גם הגיע למסגד השרוף?
בס"ד

כל ה"רבנים"האשכנזים הם סתם רבנים,עושים "מצוות" כל יום ובסוף מתארחים אצל ערבים לוחצים להם ידיים ועוזרים להם. >:(

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 14, 2009, 07:06:53 »
בס"ד

האשכנזים הם סתם רבנים,עושים "מצוות" כל יום ובסוף מתארחים אצל ערבים לוחצים להם ידיים ועוזרים להם. >:(

מה?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 14, 2009, 08:04:10 »
בס"ד

כל ה"רבנים"האשכנזים הם סתם רבנים,עושים "מצוות" כל יום ובסוף מתארחים אצל ערבים לוחצים להם ידיים ועוזרים להם. >:(
מה הקשר עכשיו?!?..מה אתה מכניס את זה...בלי להכליל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : דצמבר 14, 2009, 08:16:22 »
בס"ד

האמת, חיפשתי תמונה של רב אשכנזי........רגע, נדמה לי שמצאתי...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 14, 2009, 12:29:12 »
בס"ד

דברי בלע, מי אתה שתחליט מיהו רב ומיהו לא רב.
יש עשרות "רבנים" אשכנזים, כדבריך, שלעומת הרבנים הספרדים שאתה כל כך אוהב עשו ועושים רבות למען א"י - הראי"ה קוק זצ"ל, הרצי"ה קוק זצ"ל, הרבי מנחם מנדעל שניאורסאהן מילובאוויטש, הרב זלמן ברוך מלמד, הרב אליעזר מלמד, הרב חיים דרוקמן, הרב ישראל אריאל, הרב שלום דב וולפא וכמובן הרב מאיר דוד כהנא הי"ד זצוק"ל והרב בנימין זאב הי"ד זצוק"ל ואילו רבנים ספרדים עושים משהו חוץ מהרב יעקב יוסף? אז שקט.

בא אני אגיד לך משהו - אתם, יהודי המזרח אוהבים רק להשמיץ - פתאום אחרי המאבק של "הפנתרים השחורים" שידוע שהיו בתוכם סוכנים כפולים של המשטרה, ושכולם שם היו אנשי שמאל מובהקים(צ'רלי ביטון שר"י היה ח"כ מטעם סיעת ד"ש האוטו-אנטישימית שלאחר מכן הפכה לסיעת חד"ש הידועה לשמצה, ואיך אמר עליו הרב כהנא - "צ'רלי ביטון נבלה! ואנאלפבתי גם!). היום פתאום נהיה "אפנתי" לרדת על אשכנזים - "מה אתה אשכנזי?" , "איזה אשכנזי הומו" מעין תגמול גלוי על הקיפוח שהיה בשנות ה-50 וה-60 וה-70, אתם יודעים למה אתם כועסים? כי "הפנתרים"(אם כבר "צבועים") שלכם נטשו אתכם! הלכו ברחו אל מפלגות השמאל שעשקו אתכם, אז החלטתם להוציא את התסכול על עדות אשכנז ולא אכפת לכם מה התפקיד של האשכנזי העיקר שהוא התברג יותר גבוה מהמזרחי.
אני באמת נגד אפלית יהודי המזרח, ואני חושב שמה שהקומוניסטים עשו בתחילת המדינה היה מעשה חמור מאין כמוהו,כי אסור להפלות בין יהודים - אבל העובדה שהחוצפה שלכם ועזות המצח שלכם קמה עליכם והחליטה להאשים עדה שלמה - זה מעשה נבלה! וההוכחה לכך באה כל יום במתכונת חדשה גם מהתקשורת השמאלנית שאוהבת לעודד את ההסתה ואת האפליה, כי אחרת לא יהיו לה חדשות שניתן לדווח עליהם.
אתה צריך לחזור בך ממה שאמרת באשכול הזה.
דין יהושע בסיף! אמן.
ܕܝܢܐ ܕܝܗܘܫܘܥ ܒܣܝܦܐ! ܐܡܝܢ.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 14, 2009, 12:38:13 »
יש עשרות "רבנים" אשכנזים, כדבריך, שלעומת הרבנים הספרדים שאתה כל כך אוהב עשו ועושים רבות למען א"י - הראי"ה קוק זצ"ל, הרצי"ה קוק זצ"ל, הרבי מנחם מנדעל שניאורסאהן מילובאוויטש, הרב זלמן ברוך מלמד, הרב אליעזר מלמד, הרב חיים דרוקמן, הרב ישראל אריאל, הרב שלום דב וולפא וכמובן הרב מאיר דוד כהנא הי"ד זצוק"ל והרב בנימין זאב הי"ד זצוק"ל ואילו רבנים ספרדים עושים משהו חוץ מהרב יעקב יוסף? אז שקט.

בא אני אגיד לך משהו - אתם, יהודי המזרח אוהבים רק להשמיץ - פתאום אחרי המאבק של "הפנתרים השחורים" שידוע שהיו בתוכם סוכנים כפולים של המשטרה, ושכולם שם היו אנשי שמאל מובהקים(צ'רלי ביטון שר"י היה ח"כ מטעם סיעת ד"ש האוטו-אנטישימית שלאחר מכן הפכה לסיעת חד"ש הידועה לשמצה, ואיך אמר עליו הרב כהנא - "צ'רלי ביטון נבלה! ואנאלפבתי גם!). היום פתאום נהיה "אפנתי" לרדת על אשכנזים - "מה אתה אשכנזי?" , "איזה אשכנזי הומו" מעין תגמול גלוי על הקיפוח שהיה בשנות ה-50 וה-60 וה-70, אתם יודעים למה אתם כועסים? כי "הפנתרים"(אם כבר "צבועים") שלכם נטשו אתכם! הלכו ברחו אל מפלגות השמאל שעשקו אתכם, אז החלטתם להוציא את התסכול על עדות אשכנז ולא אכפת לכם מה התפקיד של האשכנזי העיקר שהוא התברג יותר גבוה מהמזרחי.
אני באמת נגד אפלית יהודי המזרח, ואני חושב שמה שהקומוניסטים עשו בתחילת המדינה היה מעשה חמור מאין כמוהו,כי אסור להפלות בין יהודים - אבל העובדה שהחוצפה שלכם ועזות המצח שלכם קמה עליכם והחליטה להאשים עדה שלמה - זה מעשה נבלה! וההוכחה לכך באה כל יום במתכונת חדשה גם מהתקשורת השמאלנית שאוהבת לעודד את ההסתה ואת האפליה, כי אחרת לא יהיו לה חדשות שניתן לדווח עליהם.

בס"ד

אני לא יחזור בי כי אתה לא הבנת אותי ואף אחד לא הבין,התכוונתי לכל ה"רבנים" מנתורי קרטא.
ועם אתה חרדי אז אל תחשוב שאתה יותר דתי ממני אני דתי ולא חרדי שומר מצוות שבת מניח תפילין והכל אבל אני לא חרדי וגם לא רוצה להיות,החרדים כולה מוסיפים את לימוד תורה כל היום.

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 14, 2009, 13:03:38 »
בס"ד

אני לא יחזור בי כי אתה לא הבנת אותי ואף אחד לא הבין,התכוונתי לכל ה"רבנים" מנתורי קרטא.
ועם אתה חרדי אז אל תחשוב שאתה יותר דתי ממני אני דתי ולא חרדי שומר מצוות שבת מניח תפילין והכל אבל אני לא חרדי וגם לא רוצה להיות,החרדים כולה מוסיפים את לימוד תורה כל היום.

אני לא חרדי, ולא דתי, ולא חילוני - אני מסורתי(לא במובן הרפורמי של המילה ח"ו).
ובסדר, ואני מצטער שהשתמשתי במילים בוטות ואם פגעתי בך או בעדתך.
דין יהושע בסיף! אמן.

כ-מיליון יהודים מבריה"מ הארורה לשעבר מודים לך, הרב כהנא הי"ד זצוק"ל, על שגאלתנו מיד שעבוד מלכות עגלה!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 14, 2009, 13:06:03 »
בס"ד

אני לא מבין עדיין מזה מסורתי,תגיד שאתה דתי וזהו אין דבר כזה מסורתי חחחחח אני לא יודע מה פירוש "מסורתי"

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 14, 2009, 13:13:31 »
בס"ד

אני לא מבין עדיין מזה מסורתי,תגיד שאתה דתי וזהו אין דבר כזה מסורתי חחחחח אני לא יודע מה פירוש "מסורתי"

זה בערך באמצע בין חילוני לדתי - יש כאלה שנוטים יותר לחילוניוּת ויש כאלה שנוטים יותר לדתיוּת, אבל זו הגדרה בשקל.
דין יהושע בסיף! אמן.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 14, 2009, 13:14:03 »
זה בערך באמצע בין חילוני לדתי - יש כאלה שנוטים יותר לחילוניוּת ויש כאלה שנוטים יותר לדתיוּת, אבל זו הגדרה בשקל.
בס"ד

למה אתה נוטה יותר לדתיות?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : דצמבר 14, 2009, 21:20:01 »

לא מקבל את הדברים של ביתר-לעד אמירה שרחוקה רחוקה מהאמת..אבל מי אתה שתדבר על כל הרבנים הספרדים ותקבע שאפחד לא עושה דבר חוץ מהרב יעקב יוסף?!?!.ואם כבר הזכרתה את המילה נבלה די הרבה בהודעות שלך הייתי מלביש אותה עליךך..אתה מחפש פה רק אש בפורום ובגלל איזו פליטה ללא שכל של איזה בחור פה אתה לא תפתח את הפה בצורה הזאתי!!!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : דצמבר 14, 2009, 21:23:55 »
לא מקבל את הדברים של ביתר-לעד אמירה שרחוקה רחוקה מהאמת..אבל מי אתה שתדבר על כל הרבנים הספרדים ותקבע שאפחד לא עושה דבר חוץ מהרב יעקב יוסף?!?!.ואם כבר הזכרתה את המילה נבלה די הרבה בהודעות שלך הייתי מלביש אותה עליךך..אתה מחפש פה רק אש בפורום ובגלל איזו פליטה ללא שכל של איזה בחור פה אתה לא תפתח את הפה בצורה הזאתי!!!
בס"ד

עם גם אתה לא הבנת אחי התכוונתי לנתורי קרטא ולא לכל האשכנזים,ואני בטוח שגם אתה באותם דעות כמו שלי עם ה"רבנים" ה"חרדים" מנתורי קרטא.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : דצמבר 14, 2009, 21:51:33 »
בס"ד

עם גם אתה לא הבנת אחי התכוונתי לנתורי קרטא ולא לכל האשכנזים,ואני בטוח שגם אתה באותם דעות כמו שלי עם ה"רבנים" ה"חרדים" מנתורי קרטא.
אכןןן..
עכשיו גילנו את פרצופם האמיתי של אותם "הרבנים" עקב המקרה..נראה אותם חס וחלילה במקרים האחרים שיבואו על עם ישראל אם ניזכה לראות אותם שמה..

מנותק דניאל בן יהושע

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : דצמבר 15, 2009, 13:16:12 »

אני כבר התנצלתי בפני "ירין הכהניסט" -

דין יהושע בסיף! אמן.