כתב נושא: הצעת חוק בולשביקית - לאסור בעלות על עיתון ע"י גורם שאינו ישראלי  (נקרא 1897 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/975/986.html?hp=1&loc=8&tmp=9011

המוסר הכפול כאן פשוט מדהים,
הבולשביקים רוצים למנוע מגורם זר להיות בעלים של עיתון (מעניין איזה עיתון... ממממ.... "ישראל היום" אולי?) בעוד שהתנועות של הבוגדים ממומנות ע"י ממשלות זרות.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לדעתי יש בזה משהו וזה דבר חיובי, תאר לך שאת עיתון מעריב יקנה מחר ש'ח סעודי או משהו כזה? רק אזרחי ישראל בתקווה יהודים ישלטו בעיתון זה יכול להיות דבר נהדר, יותר גרוע ממה שיש היום זה לא יכול להיות.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני רק מזכיר לכם שעיתון "הארץ" נמצא בשליטת משפחת תעשיינים גרמנים שעשו את ההון הגדול שלהם בשואה, די לצביעות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אני לא רואה בעיה עם זה שעיתון יהיה בבעלות זרה כל עוד אין שם דברי הסתה, אף אחד לא מחייב אותנו לקנות אותו...
העלתי את עניין המוסר הכפול.
רוצים שאסור לגורם מבחוץ להחזיק עיתון?  סבבה - אז אסור לגורם חוץ לממן תנועות.

ברור לחלוטין ממה חוששים השמאלנים.
הצהובון "ישראל היום", מכרסם בכוחה של השמאלנות הכתובה והבולשביקים מפסידים כסף.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

גם ישראל-היום הוא עיתון שמאלני אבל שמאלני מתון ולא קיצוני אנטישמי כמו הארץ ידיעות-אחרונות ומעריב.
אם אתם רוצים לקרוא עיתון ימני פטריוטי תקראו את מקור-ראשון ואת בשבע אבל רק חבל שהם יוצאים רק לסוף שבוע.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!