עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
איך תענו להומו - אשכול מיוחד (אני מבקש מהמנהלים להדביק או להעביר נושא זה כרצוי)
El Blanco:
בס"ד
תגובות/מאמרים/פוסטים של רון בן מיכאל:
Tron הביא לינקים וניסה להוכיח כי הומוסקסואליות גנטית כביכול.. ורון בן מיכאל בלם:
--- ציטוט --- א. מעניין שגם ב"לינקים" שלך (לזה אתה קורא מחקרים?), התגובות סותרות את כל המאמר. אגב, חבל שאתה לא בודק את הלינקים שלך קודם, גם שם טוענים שאין הוכחה למציאותו של גן הומוסקסואלי.
ב.
http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=GIIGEF&Oy1t_vq=LEILJ
http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=GIIGEF&Oy1t_vq=LEILH - גם מחקר של APA בשבילך.
http://www.aish.co.il/sp/so/48861077.html - סיפור אישי אם אתה רוצה..
http://blogs.atraf.co.il/membersPages/Blog.aspx?zrzor4P1qr=GIIGEF&Oy1t_vq=LEILG
ג. אה ובקשר לדבריך: "שום אדם אינו שמח שהוא להט"ב", יש דווקא שכאלה, אם היה לך טיפה של היגיון ואקטואליה בראש, היית מבין שלהיות "אנטי-ערכים של העבר", חלק מ"תנועת הנגד", זה דבר נפוץ במערב כיום (לעשות דברים שההורים מתנגדים לו, כמו נישואין בין-גזעיים בארה"ב).
--- סוף ציטוט ---
El Blanco:
בס"ד
המשך תשובה ל"ראש פתוח" של רון בן מיכאל:
--- ציטוט ---הקב"ה אבל לא גורם לדבר כזה (מה גם אל תשכח את ה95%.. לא נראה לי שהאנושות תיכחד כ"כ מהר כמו שלא נכחדה עד היום). הוא נותן מבחנים שצריך לעבור. אני מתכוון להתחתן ולהביא ילדים.
אני אשלב את זה עם חלק אחר כי התשובה היא עקרונית לשניהם:
הוא מעמיד אדם במבחן.
וזה ההבדל המוחץ, אם אתה נולד נמשך לגברים ולגברים בלבד, בלי יכולת לשינוי, אתה עובר על כמה מצוות (אם נתחשב בכך שאינך מתכוון לבצע מעשים הומוסקסואליים למיניהם):
א.) רוב הסיכויים שלא תתחתן ואם תתחתן - לא תהנה לא אתה ולא אשתך מהמצוות וההלכות הנוגעות לנישואין בדגש על אלו הנוגעים למין (כמו חלק מהלכות עונג שבת ומצוות עונה).
ב.) אם תתחתן, מה עם פרו ורבו?
ג.) וכו'.
לדעתי לא.
וכי למה?
אתה מתכוון לגבי משכב זכר. מכיר.
ראה למעלה ועוד.
לדעתך. מניסיון, לא כל כך ראיתי זאת.
הניסיון שלך הוא דבר בר פקפוק.
ב.) אחדד את הנקודה - לקרוא לבנאדם סוטה זה בעצם בשביל לגנות אותו ולהשפיל אותו.
מה זה עניינך לבדוק בחדר המיטות של אותו הומו אם הוא מקיים משכב או לא?
אם הוא לא עובר על מצוות התורה, תקרא לו סוטה?
מי שאוכל צ'יזבורגר כן עובר על מצוות התורה.
לקרוא לבנאדם סוטה זה בגלל שהוא סוטה מהנורמה הטבעית והמקובלת, מה אתה צריך הגדרה מילונית לסטייה?
"הוכח תוכח את עמיתך ולא תישא עליו חטא".
טוב זה כמו לילד קטן.. להיות הומו לפיך - לרצות לעשות תועבה לכל החיים - אין אפשרות בחירה בין חטא (והוא לא רק משכב זכר). זה כן עבירה על מצוות התורה וחיה כזו לא קיימת.
דיברתי על עניין הצ'יזבורגר במובן אחר.
--- סוף ציטוט ---
El Blanco:
בס"ד
חיים בן פסח VS ראש פתוח:
--- ציטוט ---א. חיים, אני מבקש ממך לא לשפוט אותי אם אני ישר או לא ישר ואם אני אלך לגיהנום. רק ה' - בוחן כליות ולב רשאי לכך.
ב. אותו פס' שאני מצטט לא מצדיק את המשכב אבל גם לא אוסר על הנטייה.
לא כתוב בתורה שהומוסקסואליות היא רשעות. יש רק עניין אחד בתורה המגביל והוא משכב זכר.
לא שיחקתי עם הפסוקים אף פעם כדי להתיר משכב זה.
אתה טועה חיים. יש מיעוט ( אמנם, קטן מאוד בינתיים) של רבנים שכן יגידו לך שאני לא הולך נגד התורה או נגד היהדות.
אני מאמין שבעתיד רבנים יאזרו יותר אומץ ומספר אותם רבנים רק ילך ויגדל.
ג.אני לא חושב שאני מצדיק רשעות.
אין אזכור בתורה שהומוסקסואליות זו רשעות.
לגבי סדום ועמורה - הפרשנות היהודית מתמקדת במעשים האכזריים שעשו אנשי סדום וזאת לעומת הפרשנות הנוצרית שמתמקדת בעניין הפריצות המינית ומשכב הזכר. הנביא יחזקאל תולה את חטא סדום בהזנחת החלשים שבה וחוסר מתן צדקה לענייה.
החטא של אנשי סדום היה בראש ובראשונה האונס. הם אנסו כל מה שזז (בנים ובנות) ולכן הם היו רשעים, לא מפני שהיו הומוסקסואלים.
ד. אני די מופתע שתיארת את המין בצורה כה גסה לפורום שהוא תורני כדבריך.
לידיעתך, גם סטרייטים מקיימים מין אנאלי. רק אחרי שהם דוחפים ל"אתה יודע איזה איבר" הם מלקקים משהו אחר, כך שאני לא מבין התיאור המוזר הזה.
חוץ מזה, איבדתי אחרי אותו תיאור שלך את החשק לאכול...
לחשוב שאיידס הוא מחלה של הומואים זאת טעות.
איידס הוא כתוצאה ממין לא מוגן שמועבר בד"כ על ידי מין אנאלי. גם הטרוסקסואלים מקיימים מין זה.
ה. כמו שאתה לא שופט אנשים אם הם מדליקים או משעממים על ידי מין אנאלי, כך גם אני וגם אנשים אחרים לא שופטים כך.
ו. מסכים איתך. כל האנשים (גם דתיים, גם חילונים) לא אוהבים לשמוע דברי כפייה, הלא כך?
אותו אורח חיים של רובם המוחלט הוא חילוני לגמרי. מי אני שאטיף להם נגד מין אנאלי?
בס''ד
א. מייד אחרי הפסוק שאתה מצטט, התורה גם אוסרת משכב בהמות. אז לפי ההיגיון שלך, רק משכב אסור עם בהמות, אבל הנטייה לאהוב בהמות מינית לא אסורה. כלומר אם אדם רוצה לאונן עם בהמה, מותר. או אם אדם רוצה לקיים מין אוראלי עם בהמה, מותר. כי התורה לא אוסרת מפורשות אוננות או מין אוראלי עם בהמות אלא רק משכב.
ב. אתה כותב שאתה "דתי" ר''ל ואתה לא מבדיל בין מין הומוסקסואלי לבין מין הטרוסקסואלי. אז נדבר עכשיו רק על מין אנאלי: למה התורה מצווה עונש מוות למשכב זכר אבל לא מצווה עונש דומה למין אנאלי הטרוסקסואלי?
ג. אתה אומר שגם הטרוסקסואלים מקיימים מין אנאלי וגם זה מגעיל. נכון, אבל אחוז ההטרוסקסואלים שעושים זאת הרבה יותר נמוך. ראש פתוח, תאמין לי שהרוב המכריע של הנשים לא יסכימו לעשות זאת. אבל רוב ה"קהילה" שאתה גאה להיות חלק ממנה כן עושה את המעשה המגעיל הזה.
ד. אתה אומר לנו שיש רבנים שמסכימים איתך שמותר לקיים מין הומוסקסואלי כל עוד שזה לא מין אנאלי. קודם כל, אני לא מאמין שתוכל להביא לי אפילו רב אחד שאומר דבר מרושע כזה. ואם יש אחד שאומר זאת ח''ו, אז הוא לא רב אלא אפיקורוס ובוגד. אבל כנראה אתה לא יודע שאין לשום רב את הסמכות לשנות את ההלכה, או אפילו את פסיקות ההלכה של חז''ל. מה זאת אומרת?
עכשיו אלמד אותך קצת מכללי היהדות. כתיבת התנ''ך נגמרה לפני 2400 שנה. מאז אסור להוסיף או להחסיר מהתנ''ך. התנ''ך הוא התורה שבכתב. המשנה הוא תמציץ של התורה שבעל פה, ז''א אוסף ההלכות של התורה שנערך ע''י רבי יהודה הנשיא ע''ה זי''ע. כתיבת המשנה נחתמה בשנת 200 למניינם (לפני 1800 שנה). אסור להוסיף או להחסיר מהמשנה. שני התלמודים - הירושלמי והבבלי - נועדו להסביר ולנמק את המשנה וההלכה. התלמוד (בארמית זה נקרא "הגמרא") נחתם בשנת 500 למניינם (לפני 1500 שנה). אסור להוסיף או להחסיר מהתלמוד. לכן מאז שנת 500, אין לרב או חכם או גאון או גדול את הסמכות לפסוק פסיקה משלו על הלכה. כל פסיקה חייבת להיות מבוססת על פסיקות קודמות אלא אם יש נושא חדש לגמרי.
לכן, ראש פתוח, לא שאלתי אותך אם יש רב היום שמצדיק את עמדתך (ושוב אני מאמין שאין ואם יש, הוא לא רב). שאלתי אותך אם תוכל להביא לי לו פוסק אחד ממאות הפוסקים שפסקו לפני סיום כתיבת התלמוד - רק פוסק אחד מתוך מאות פוסקים - שהיה אומר מה שאתה אומר לנו לגבי הומוסקסואליות. אני מבטיח לך שלא תמצא אפילו אחד. אילו היה אחד כזה, ההומואים היו מצטטים אותו כבר בכל הזדמנות. אין אפילו אחד שרומז על דבר כזה. כל הפוסקים דוקא פסקו נגד הומוסקסואליות ללא פשרות. ב''נ נגיע לדברי הפוסקים בהודעות הבאות.
וראש פתוח, ביהדות, אנו חיים לפי תורה שבעל פה. כל הפוסקים יאמרו לך פה אחד שאם אתה דוחה את תורה שבעל פה, אתה דוחה את התורה כולה.
ד. אתה חושב שאתה יכול להכתיב לקב''ה מה לעשות ומה לקבל לפי היצרים, התאוות והרצונות שלך. טעות קטלנית חביבי. הקב''ה יכתיב לך בסוף.
נכון שהקב''ה רק רוצה את טובתך. אבל הוא כבר נתן לך מדריך להשיג את הטוב ביותר דרך תורתו. אך אתה חושב שאתה מבין יותר מהקב''ה, לכן אתה מעיז לעוות את התורה בלי פחד. ואתה מפיץ את העיוות הזה בכל מקום אפשרי.
ראש פתוח, תראה כמה הקב''ה אוהב אותך - הוא הביא אותך אלינו כדי לתת לך סיכוי להתעורר ולצאת מהסיוט הזה.
ה. כתבת בהודעה אחרת שלא הבאנו שום הוכחה מדעית שאפשר להשתנות. לא נכון. הבאתי לך קישור לארגון שמציג עדויות מהומואים שכן השתנו. תגלוש לאתר ותראה את הסרטונים עם העדים שמעידים שהם השתנו. עדויות זה כן נחשב כהוכחה מדעית בכל מחקר.
--- סוף ציטוט ---
[/size][/i]
אוהד הפועל:
אני חייב לשאול אותכם ולא בעניין של התנשאות, למה על בסיס ההלכה קיימים הומואים? פדופילים? אוהבי בהמות?
הריי בואו ניקח פדופילים.
כל קרימינולוג(לומברזו, פרי, סטרלנד, בקר וכו') יגיד לכם שכל פושע הוא תוצר של בעיה של מחלה נפשית, סביבתית או גנטית.
מין הסתם החוק והחברה מוקיעה פדופילים מסיבות מובנות(בכוונה אני מתמקד בסטיה זו, כי היום הומוסקסואליות עוד מתקבלת על הדעת בחלק מן החברה ובפני החוק החילוני).
זאת אומרת שלחלקם הגדול יש להם בעיה מולדת, גנטית. וגם אלו שלהם בעיה סביבתית-אזי אלו שנאנסו על ידי פדופיל הם תוצר של פדופיל בעל בעיה גנטית.
אז למה הוא נוצר בפועל כך עם סטיה זו? הרי הקב''ה יצר אותו בעצמו, למה הוא יצר אותו עם סטיה כל כך חמורה? לשם מה הוא נברא?
הרי ניתן להסיק שרוצח מסוים נברא על מנת לרצוח אדם מסוים על מנת שירצחו כיוון שחטא בכך ובכך. אך פדופיל פוגע בילד, ותקנו אותי אם אני טועה, עד גיל המצוות חטא של ילד לא נספר.
ובטח קשה לספור את מספר החטאים של ילד בן 3-4, אם כי היו מקרים של אונס של ילדים בגיל הזה ואף לפני כן.
הבהרה: שאני אומר אונס זה מבחינתי גם מעשים מגונים ללא התנגדות מהקורבן.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: אוהד הפועל על ינואר 16, 2010, 23:23:13 ---אני חייב לשאול אותכם ולא בעניין של התנשאות, למה על בסיס ההלכה קיימים הומואים? פדופילים? אוהבי בהמות?
הריי בואו ניקח פדופילים.
כל קרימינולוג(לומברזו, פרי, סטרלנד, בקר וכו') יגיד לכם שכל פושע הוא תוצר של בעיה של מחלה נפשית, סביבתית או גנטית.
מין הסתם החוק והחברה מוקיעה פדופילים מסיבות מובנות(בכוונה אני מתמקד בסטיה זו, כי היום הומוסקסואליות עוד מתקבלת על הדעת בחלק מן החברה ובפני החוק החילוני).
זאת אומרת שלחלקם הגדול יש להם בעיה מולדת, גנטית. וגם אלו שלהם בעיה סביבתית-אזי אלו שנאנסו על ידי פדופיל הם תוצר של פדופיל בעל בעיה גנטית.
אז למה הוא נוצר בפועל כך עם סטיה זו? הרי הקב''ה יצר אותו בעצמו, למה הוא יצר אותו עם סטיה כל כך חמורה? לשם מה הוא נברא?
הרי ניתן להסיק שרוצח מסוים נברא על מנת לרצוח אדם מסוים על מנת שירצחו כיוון שחטא בכך ובכך. אך פדופיל פוגע בילד, ותקנו אותי אם אני טועה, עד גיל המצוות חטא של ילד לא נספר.
ובטח קשה לספור את מספר החטאים של ילד בן 3-4, אם כי היו מקרים של אונס של ילדים בגיל הזה ואף לפני כן.
הבהרה: שאני אומר אונס זה מבחינתי גם מעשים מגונים ללא התנגדות מהקורבן.
--- סוף ציטוט ---
שאלת קלוץ, אני יכול לשאול גם- למה אלוקים ברא אוטיסטים, סכיזופרנים, OSD לגווניו, בעלי פיגור שכלי, פוליו, חסרי איברים ועוד אלפי בעיות, מחלות ונטיות גנטיות וכאלה שהם נרכשות שיש באדם?!.
שאלת למה הם קיימים לא רלוונטית, העולם לא מושלם ועם הדפקטים יש להתמודד, אנו נדרשים לבנות את העולם, לפתחו ולתקנו, ויש גם דברים שיש צורך לבער! כדי להגיע לעולם מתוקן.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה