כתב נושא: בושה וחרפה!:יהודי שדרס מחבל שניסה לרצוח את אשתו מואשם ב "ניסיון לרצח"  (נקרא 1746 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

מבצעי הלינץ' בעדן נתן זאדה הי"ד עדיין מסתובבים חופשי... מה דעתכם על חוקי סדום האלו שבהם מאשימים את הקורבן במקום לגבות אותו?

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/197333
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בושה וחרפה!!!ביזיון!!
איזה לקקנות של ממשלה של השוטרים של מערכת בית משפט!!
אני בטוח שעם ערבי היה מנסה לרצוח יהודי לא היו עושים לו כלום והיו אומרים לו"זה הגנה עצמית". >:( >:(

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

הערבים הנאצים שרצחו בלינץ' את עדן נתן זאדה הי"ד מסותבבים חופשי הידעת? שופטי בית-הבושת שנקרא "בית-המשפט" הם שמאלנים בוגדים ומנוולים.
השמאלנים הם אליטה של פחות מ 3% מהעם ששולטת בכל מוקדי הכח במדינה כגון: בג"ץ,משטרה,פרקליטות,אקדמיה,אלופי צה"ל,בתי-המשפט ומנהלים לנו ל97% מהעם את המדינה לפי ההשקפות המעותות שלהם למרות שהם לא נבחרו באופן דמוקרטי בכלל >:( הם מאפיה מסוכנת ביותר שלא יבחלו בשום אמצעי על מנת לשמור על ההגמוניה השלטונית שלהם הם כבר הספיקו לרצוח את גדול-דורנו הרב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד ואת בנו הרב בנימין זאב כהנא זצוק"ל-הי"ד וגם את רחבעם זאבי גנדי הי"ד מכיוון שהיו איום על ההגמוניה השלטונית שלהם והציבו אלטרנטיבה אמיתית למדיניות הקלוקלת שלהם.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

הערבים הנאצים שרצחו בלינץ' את עדן נתן זאדה הי"ד מסותבבים חופשי הידעת? שופטי בית-הבושת שנקרא "בית-המשפט" הם שמאלנים בוגדים ומנוולים.
השמאלנים הם אליטה של פחות מ 3% מהעם ששולטת בכל מוקדי הכח במדינה כגון: בג"ץ,משטרה,פרקליטות,אקדמיה,אלופי צה"ל,בתי-המשפט ומנהלים לנו ל97% מהעם את המדינה לפי ההשקפות המעותות שלהם למרות שהם לא נבחרו באופן דמוקרטי בכלל >:( הם מאפיה מסוכנת ביותר שלא יבחלו בשום אמצעי על מנת לשמור על ההגמוניה השלטונית שלהם הם כבר הספיקו לרצוח את גדול-דורנו הרב מאיר כהנא זצוק"ל-הי"ד ואת בנו הרב בנימין זאב כהנא זצוק"ל-הי"ד וגם את רחבעם זאבי גנדי הי"ד מכיוון שהיו איום על ההגמוניה השלטונית שלהם והציבו אלטרנטיבה אמיתית למדיניות הקלוקלת שלהם.
בס"ד

אחי אין לי אמון במערכת הפוליטית,אין לי אמון במערכת של בית משפט ואין לי אמון במשטרע.
אני יודע טוב מאד שהם שמאלנים בוגדנים נאצים.
בדיוק כמו בגץ כך גם המשטרע בית משפט וכל הפוליטיקאים מהימין המזויף וכמובן מהשמאל.
במילה אחת המדינה שלנו מלקקת לערבים!!! >:( :'(