כתב נושא: אשכול שאלות ל"שאלו את הימין האמיתי" לתאריך 27 באוקטובר - כמו שחיים הסכים  (נקרא 1825 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק סאי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אל נקמות ה'
חיים אני יכול לפתוח אשכול כל שבוע אבל לא כדאי שהמנהלים יעשו זאת? שהם יכולים לעשות עוגן וכו'?

ולשאלה אחרת:
האם היית במקומות אחרים באמריקה מחוץ לניו יורק בשנה האחרונה?

סאי.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

חיים היקר שלום רב לך זה שוב רן הפעם אני רוצה לשאול אותך מה דעתך על חוק הנכ'בה ועל החוק "בלי נאמנות אין אזרחות" שמפלגת ישראל-ביתנו של אביגדור ליברמן הציעה, כפי שזכור לי חוק הנכ'בה המרוכך עבר בקריאה ראשונה בועדת חוק ומשפט של הכנסת וכאמור החוק הוא לא חוק הנכ'בה המקורי כי החוק המקורי עורר התנגדות רבה בקרב הערבים והשמאלנים יש"ו-שר"י שזעמו על "החוק הפאשיסטי" כהגדרתם :old_Angry2: והחוק הנוכחי שעבר אומר שמדינת-ישראל רשאית למנוע תקצובים של תנועות וארגונים שפועלים ומארגנים תהלוכות לציון יום הנכ'בה וכנגד מדינת-ישראל, אז כאמור החוק הזה עבר בקריאה ראשונה בועדת חוק ומשפט של הכנסת אבל החוק השני חוק ה "בלינאמנות אין אזרחות" נפסל בקריאה ראשונה לפני כ5 חודשים ומאז לא הובא שוב לקריאה ראשונה בכנסת אבל ח"כ הרב מיכאל בן-ארי אמר שהוא יפעל להבאתו של החוק הזה שוב במתכונתו המלאה רק שאני לא יודע מתי הוא מתכוון להביא את החוק לקריאה בועדת החוק ומשפט בכנסת שוב, החוק הזה אומר שאם למשל ערבי מישראל יביא תמיכה בארגוני-הטרור או שהוא יפעל כנגד המדינה אז אזרחותו תישלל ממנו באופן אוטומטי עקב פעילותו העוינת וגם ישללו ממנו תנאים סוציאלים כמו דמי הביטוח-הלאומי.

אז רציתי לדעת מה דעתך על החוקים האלו חיים? האם אתה חושב שהם יעברו או שהשמאל ובג"ץ יפסלו אותם כרגיל?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שלום רב חיים,

מה דעתך על חוקי הצניעות המחמירים (הולכים ומחמירים) של החרדים (לפחות של חלקם) ?  כמובן שרוב האיסורים פוגעים ומגבילים בעיקר את הנשים. מדובר בין השאר על הפרדה באוטובוסים כאשר נשים מוגבלות לשליש האחורי. איסור על חבישת פיאה נוכרית. בני זוג חייבים לישון במיטות נפרדות. אשה חייבת ללכת כפסע אחרי בעלה ואסור לה ללכת לצידו ברחוב.
האם זה לא נכון לומר שאין להם בסיס הלכתי ואפילו היסטורי, וכי מדובר באובססיה מסוגונסטית של רבנים המנותקים מרגשי הציבור ?

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שלום וברכה חיים,

האמרקיים כעת עסוקים עם "מלחמה" להביא "דמוקרצי'" לערבים באפגניסטן ובאירק.  אנחנו יודעים שאמריקא היא לא דמוקרצי' אלה ריפובליקא דמוקרטית, היות שהחילוק זה שהחוק הוא תלוי קודם על "הלכה דעתית" ורק אח"כ על דעת הרוב.  כמובן מעליו שהרפובליקא האמריקאית היא מיוסדת ע"י מוסר התנ"ך (שגם הנוצרים מאמינים בתנ"ך עד גבול מסוים) מה חשבו האמריקאים כשהם הלכו להלחם באירק?

1)  שהערבים היו מתיסדים את הרפובליקא שלהם בקוראן כביכול?
2)  שהאמריקאים יביאו דמוקרצי' (ולא רפובליקא) לאירק, ובסוף הערבים יתבחרו באוד ממשלת טליבן?

והתוצאה זה אותו דבר בכל אופן!

אני שמעתי שהאב של הרבי מליובוויטש כתב בספרו לקוטי לוי יצחק שהישמעלים לא יחזיקו מעמד בדור האחרון של הגלות.  האם אתה חושב שהפצצות של פקיסטן ושל טורקיא ואירן יפלו על הערבים בסוף כמו של העצים של המן היו משומשים בסוף לתלוא אותו ומשפחטו? 

ישר כוחך והצלחה רבה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

חיים שוב שלום אני רוצה לשאול אותך מה דעתך על מנחת הטלוויזיה היהודייה בארה"ב ריקי לייק האם היה בעד מדינת-ישראל?  והאם היא פועלת לטובתנו?

בתודה רן.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!