חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

התנצלות מחיים בן פסח לדולפי ואחרים.

<< < (2/6) > >>

אלירן:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 21:31:29 ---בס"ד
לא חיים ולא עז ולא שום אדם אחר צריכים לקחת אחריות על זה, אני לוקח את האחריות הישירה לזה שאם דולפין יעזוב.
ואם הוא יעזוב באמת אני יקבל את כל האחריות הנדרשת לדבר הזה, אל תפגעו בחיים ולא בעז תבואו לפגוע בי אני האחראי לכך.
לא אני צדיק ולא דולפין צדיק, אם היו טעויות שזה משני הצדדים והמטרה שלנו לתקן אותם.
כי הרי אם הוא יחזור ושוב יהיו התנגשויות כאילו שלא עשינו דבר, אני מבין שאני עוד צעיר וכולם חושבים שלרוב אני לא פועל מהראש ובצדק באמת לפעמים הכעס עולה בי אל תשכחו את גילי אני בניגוד למשתמשים חכמים ובוגרים פה יותר כותב מה שרגעי.
אני מקווה שהעניין יסתדר ועל כל מקרה אני מבקש סליחה אם פגעתי בדולפין שהרי זו לא הייתה המטרה שלי חס וחלילה.
בברכה,
כהנא צדק!

--- סוף ציטוט ---

כול הכבוד אח שלי אשרכה שתיזכה לעולם הבאה..

liorso:
כל הכבוד לחיים כמובן כל הכבוד לעז (שאנחנו רואים ומרגישים עד כמה הוא אדם מדהים וחשוב מאוד) והכי חשוב כל הכבוד לכהנא צדק שהצליח לכתוב שורות אלו ותאמינו לי אני יודע עד כמה זה קשה.

עז77:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 01, 2007, 21:31:29 ---בס"ד
לא חיים ולא עז ולא שום אדם אחר צריכים לקחת אחריות על זה, אני לוקח את האחריות הישירה לזה שאם דולפין יעזוב.
ואם הוא יעזוב באמת אני יקבל את כל האחריות הנדרשת לדבר הזה, אל תפגעו בחיים ולא בעז תבואו לפגוע בי אני האחראי לכך.
לא אני צדיק ולא דולפין צדיק, אם היו טעויות שזה משני הצדדים והמטרה שלנו לתקן אותם.
כי הרי אם הוא יחזור ושוב יהיו התנגשויות כאילו שלא עשינו דבר, אני מבין שאני עוד צעיר וכולם חושבים שלרוב אני לא פועל מהראש ובצדק באמת לפעמים הכעס עולה בי אל תשכחו את גילי אני בניגוד למשתמשים חכמים ובוגרים פה יותר כותב מה שרגעי.
אני מקווה שהעניין יסתדר ועל כל מקרה אני מבקש סליחה אם פגעתי בדולפין שהרי זו לא הייתה המטרה שלי חס וחלילה.
בברכה,
כהנא צדק!

--- סוף ציטוט ---

אתה גבר באמת גבר, אני מאוד גאה בך!
שיחקת אותה לגמרי, ענווה זה הדבר הכי מדהים ביהדות,
ואתה באמת התעלת מעל עצמך הערב ושה' יברך אותך על זכות גדולה זו.

:smil07:

Aaron:
דעתי האישית היא (ואני מצטער אם זה פוגע במישהו) שאם דולפין בוי החליט לעזוב, זה אומר שמה שחשוב לו זה הוא עצמו והאגו שלו, הרבה יותר מאשר התנועה שלנו. אדם לא עוזב כזאת תנועה ואת הפורום שלה רק בגלל מריבה קטנה.

אני אישית לא סובל להתחנן ולנסות לשכנע אדם לחזור אם הוא החליט לעזוב. הוא עשה החלטה טיפשית לפי דעתי, ואם הוא רוצה שילך, הא לא עושה טובות (לא לי לפחות). התנהגות כזאת לא מתאימה לאדם בוגר, זה מזכיר לי ילד קטן שנעלב מההורים והחליט לברוח מהבית ולאחר מכן, חזר אחרי כמה דקות. להשוות את "כהנא צדק" לרוני, זאת שיא החוצפה וזאת ההעלבה הכי חמורה שיכולה להיות.

אני מצטער אם הרסתי את האווירה הפייסנית פה, אני פשוט אומר את מה שאני חושב.
כמובן שאני מאוד רוצה שתעשו סולחה והפורום יחזור לקדמותו. אבל היו פה הטחות מאוד חמורות ולא נעימות כלפי "כהנא צדק", וכאב לי מאוד לקרוא אותם כי זאת ממש יריקה בפרצוף לאדם שהשקיע כל כך הרבה בפורום, ותרם בצורה עצומה.

אילן208:
רק שדולפין יהיה פה כדי לקרוא את זה
כדי שידע בכלל שביקשת ממנו סליחה דולפין הוא יהודי טוב ואנו לא רוצים לאבד פה שום יהודים(חוץ מפופאי ברוך השם)
וכהנא צדק ישר כוח על ההתנצלות באמת כל הכבוד  :V:  

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה