כתב נושא: שחיתות: הציבור היהודי בא''י חייב לשלם 75,000 שקל לביקור של דליה איציק בפריז  (נקרא 3356 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אין גבול לחוצפה של הערב רב המושחת שמשתלט על ארץ ישראל.

אולי אנו "קיצוניים" בעיני הערב רב, אבל לפחות אנו יהודים ישרים ומוסריים.

תראו מה הפוליטיקאים של הממסד עושים עם הכסף שלנו:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/953/447.html?hp=1&loc=8&tmp=3591

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בקטע הזה אני לא מסכים, מה החלופה? שהם יתגוררו באכסניית נוער ויאכלו במקדונלדס?

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בוא לא נגזים אבל 75 אלף שקל ב 4 לילות זה יקר מדי גם למלון יוקרה איכותי בפריז
בס"ד

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
היא גם לקחה כספי מדינה ושיפצה עם זה את הביתה שלה...
עם הכבוד אלי'ה(ולי אישית אין כבוד אלי'ה) היא חצופה 75 אלף שקלזה בזבוז במקום זה יכלו לחסוך ולהעביר את הכסף הנותר
לחינוך המחורבן שנותנים הי'ום בבתי הספר או לתרום לנזקקים פשוט בושה וזאת גניבה פשוטו כמשמעו
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

נו ... מה יכולים כבר לצפות מפקידה בעיריית-ירושלים שעלתה בסולם השחיתות בתור אתנן שקבלה מהמרגל טדי קולק יש''ו שר''י  שידיו מגואלות בדם אחינו הזועק מן האדמה הי''ד ?? הלא כבר אמר שלמה המלך החכם מכל אדם ע''ה זיע''א '' לזונה עד פת לחם '' (ספר משלי)  ולא זו בלבד , אלא שתדעו לכם שהיא נתמכת ע''י שמעון פרסקי (פרס) שר''י  וכן שניהם ''אדריכלי הגירוש של יהודים מבתיהם ומנחלתם'' והם והסוכן העיקרי שלהם אריק שרון שר''י הערימו על אחינו בצורה מתוחכמת ביותר ומכרו אותם בנזיד עדשים כפי שהם (חוץ מאריק שרון שר''י שגם האדמה סולדת מלקבל את גופתו הסרוחה) עושים עד היום ! עובדת קידום האתנן בעיריית ירושלים ע''י טדי קולק יש''ו שר''י הושמטה מויקפידי'ה מסיבות מובנות !! ( מנוהל ע''י שמאלנים נאצים יש''ו) אלא שעובדת התחזותה ל''דתי'ה'' בכדי להתחמק מהשירות הצבאי נאמרת כאן בויקפידי'ה ,וידוע מה יחסה עויין לדת משה וישרא'ל בבחינת ''הרצחת וגם ירשת? ''  :'( :'( >:( >:( >:( :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2009, 13:16:41 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים

אתה צודק שנבחרי ציבור צריכים להתארח במקומות נאותים, במיוחד כשהם מארחים ומזמינים נציגים ממדינות אחרות.
ישראל אינה מדינה ענייה ויכולה להרשות לעצמה מותרות שכאלה אך -

הסכום האמור מוגזם לחלוטין.  לא מדובר כאן באיזו פיגורה... כולה גברת איציק, שכל הצמרת הפוליטית והתקשורתית מזה תקופה ארוכה מגחכת על זה ש"יהיה לה מאוד קשה להתרגל לאופוזיציה" והמבין - יבין.

יש בהחלט מקום להתנהלות חסכונית אם הדבר ניתן וכאן ללא כל ספק זה היה אפשרי.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה צודק שנבחרי ציבור צריכים להתארח במקומות נאותים, במיוחד כשהם מארחים ומזמינים נציגים ממדינות אחרות.
ישראל אינה מדינה ענייה ויכולה להרשות לעצמה מותרות שכאלה אך -

הסכום האמור מוגזם לחלוטין.  לא מדובר כאן באיזו פיגורה... כולה גברת איציק, שכל הצמרת הפוליטית והתקשורתית מזה תקופה ארוכה מגחכת על זה ש"יהיה לה מאוד קשה להתרגל לאופוזיציה" והמבין - יבין.

יש בהחלט מקום להתנהלות חסכונית אם הדבר ניתן וכאן ללא כל ספק זה היה אפשרי.

אם היא לקחה ואפילו אגורה אחת מהכסף הזה והשתמשה בו לקניות בדיוטי פרי, צעצועים לילדים ואני לא יודע מה, יש לפטרה, אבל עם ההוצאות הסתכמו בדלק אוכל ולינה, יש לקבל זאת. חלקיכם בטח יגידו שאין שום סיבה שהם יבזבזו כל כך הרבה, אני מסכים, אבל חייבים לתת להם לאכול כמו מלכים ולגור במקומות של מלכים כשהם מתגוררים בחו"ל. למה? כי כל פיפס קטן שלהם זה ייצוג ישראל לכן חשוב לשמור על פאסון של הרמה הגבוהה ביותר.

מנותק בריון לוחם חרות

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אינני מבין במלונאות, בטח שלא בחו"ל (אני לא נוהג לבקר שם) אבל 75 אלף שקל שהם כ18 אלף דולר ל4 לילות? אני חושב שזהו מחיר מוגזם ואני בטוח שיש מלונות ברמה נשיאותית שיתאימו למעמד במחיר הגיוני. זה הרי ברור שהגברת איציק היא נהנתנית אגואיסטית שרואה את טובתה, דבר שמתבטא בשיפוצים בביתה (שבטוב ליבה הסכימה להחזיר 25 אלף שקל עליהם) ובתספורות וסגנון הלבוש שלה, שהוא סגנון של אישה נהנתנית.
מנחם בגין גר בדמי מפתח כל ימיו, בנו נוסע בתחבורה הציבורית, ושניהם יותר מכובדים בפני העם מכפי שהגברת איציק תהיה כל ימי חייה.
הגברת איציק איבדה כל מנדט וכל הערכה שהעם נתן לה, אם בכלל. אבל מה אכפת לה? היא כאן רק כדי לגזור קופון....

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אינני מבין במלונאות, בטח שלא בחו"ל (אני לא נוהג לבקר שם) אבל 75 אלף שקל שהם כ18 אלף דולר ל4 לילות? אני חושב שזהו מחיר מוגזם ואני בטוח שיש מלונות ברמה נשיאותית שיתאימו למעמד במחיר הגיוני. זה הרי ברור שהגברת איציק היא נהנתנית אגואיסטית שרואה את טובתה, דבר שמתבטא בשיפוצים בביתה (שבטוב ליבה הסכימה להחזיר 25 אלף שקל עליהם) ובתספורות וסגנון הלבוש שלה, שהוא סגנון של אישה נהנתנית.
מנחם בגין גר בדמי מפתח כל ימיו, בנו נוסע בתחבורה הציבורית, ושניהם יותר מכובדים בפני העם מכפי שהגברת איציק תהיה כל ימי חייה.
הגברת איציק איבדה כל מנדט וכל הערכה שהעם נתן לה, אם בכלל. אבל מה אכפת לה? היא כאן רק כדי לגזור קופון....

מסכים איתך בכל מילה. מה זה הקטע עם הבית? לא שמעתי על כך.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
עניין הבית הוא שהגברת שיפצה את ביתה מכספי ציבור בהיותה יו"ר הכנסת.
לא לטובתה האישית כמובן.... היא שיפצה כי היא מארחת בביתה הפרטי אנשים רמי דרג וחשוב שבייתה יראה כמו בית מלוכה לטובת הביקורים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
עניין הבית הוא שהגברת שיפצה את ביתה מכספי ציבור בהיותה יו"ר הכנסת.
לא לטובתה האישית כמובן.... היא שיפצה כי היא מארחת בביתה הפרטי אנשים רמי דרג וחשוב שבייתה יראה כמו בית מלוכה לטובת הביקורים.

חחח כמובן, בושה שנתנתו לה כהונה נוספת כנציגת ציבור.  איך נגמר המקרה?

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אני חושב שהוא לא נגמר כיוון שהדברים נעשו כחוק וטענתה הייתה שהיה עולה יותר כסף להעביר אותה לדירת שרד.
כמו המקרה של המשלחת הצבאית, הדברים נעשים כחוק, אבל עדיין - כשר אבל מסריח.
לא צריך להיות חזירים ולמתוח את גבולות התקציב לשיא בטח שלא בתקופה קשה מבחינה כלכלית.

כתבה + סרט (וזה עוד ערוץ 2...)
http://www.mako.co.il/news-military/politics/Article-29b18b2fbd95121004.htm