כתב נושא: אני עוזב את הפורום זמנית עד שתשתנה האווירה פה קצת  (נקרא 3897 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק DolphinBoy

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא צדק, ועכשיו הכל ברדק!
אחרי האשכול הזה
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=2286.msg16935#msg16935

הספיק לי למען האמת!

אני לא פה כדי לקבל עלבונות ואיומים מילד בתיכון או שירסנו אותו או שיפטרו אותו או שלא יודע מה אי אפשר להמשיך ככה
הפורום שהכרתי מהימים של עוז מת לגמרי ונהיה פה פורום של מחיקות קללות ואיומים זה לא בשבילי מצטער.
« עריכה אחרונה: מרץ 01, 2007, 17:24:16 על ידי DolphinBoy »

מנותק liorso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מבין אותך אבל בזה שאתה תלך אתה לא תעזור בכלום.
הרב כהנא צדק!

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לא ממש הבנתי למה אתה עוזב, והפורום בקושי פעיל אל תעזוב .

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נו אז מה ביגלל שקצת קשה אז מרימים את הידיים ועוזבים?

עז77

• אורח
שלום דולפיןבוי כאן עז77. לפני שאתה עוזב הייתי רוצה שתתן לי צ'אנס לבצע כמה בירורים כדי להבין מה קרה
אני כל השבוע לא נמצא בפורום ורק לקראת הסוף שבוע מתפנה לצערי להתחבר ולהתעדכן אבל אתה גולש חשוב ומוערך
ואני לא מתכוון לתת לך ללכת כל כך בקלות  :coolsmiley:

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
אני עוזב את הפורום זמנית עד שתשתנה האווירה &#
« להגיב #5 ב- : מרץ 01, 2007, 18:17:26 »
בס"ד
שהוא היה צריך את הגיבוי שלי והעזרה שלי כלפי משתמשים בפורום הוא יידע לבקש והוא גם קיבל,
אבל כל זה התחיל מכל מיני דברים שהוא שמע והתחיל להסיק מסקנות.
אורלי רשמה באחת ההודעות שלה שאני מחקתי לא הודעות וכו' והוא ממש זינק על הרעיון והתחיל לתקוף אותי שאני מוריד את הרמה פה וכו' אחרי בירור קצר עם אורלי נפלה טעות והיא ביקשה ממני סליחה על המקרה וכבר משם ייצא מה שרצית להגיד אתה רק תפסת את זה שאורלי אמרה משהו בכדי להגיד את מה שרצית.
זה המשיך בכל מיני שקרים שפופאי אמר והוא באמת הצליח לסובב אותך ואתה התחלת לקלל אותי ולהגיד שאני לא יודע להתעמט ומושפל והתחלת להשוות אותי לרוני ולקרוא לי "קקה של תיכוניסטים" ועכשיו את מנסה להפנות את כל הדברים הללו כלפי דרך זה שאתה עוזב, ועל כל טעות קטנה שלי אתה ישר קופץ פותח אשכולות בזעם ואומר שאני לא עושה את העבודה שלי כמו שצריך ורק מדרדר את הפורום.
לפני כחצי שבוע בערץ קיבלתי פנייה מבין המשתמשים הכי חשובים פה בהודעה נכתבה עלייך תלונה שתאמין לי הייתי צריך להקשיב לו מהתחלה, היום אני מבין כמה הוא צדק בנושא הזה.
« עריכה אחרונה: מרץ 01, 2007, 18:19:16 על ידי כהנא צדק! »
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

עז77

• אורח
בס"ד
שהוא היה צריך את הגיבוי שלי והעזרה שלי כלפי משתמשים בפורום הוא יידע לבקש והוא גם קיבל,
אבל כל זה התחיל מכל מיני דברים שהוא שמע והתחיל להסיק מסקנות.
אורלי רשמה באחת ההודעות שלה שאני מחקתי לא הודעות וכו' והוא ממש זינק על הרעיון ותהחיל לתקוף אותי שאני מוריד את הרמה פה וכו' אחרי בירור קצר עם אורלי נפלה טעות והיא ביקשה ממני סליחה על המקרה וכבר משם ייצא מה שרצית להגיד אתה רק תפסת את זה שאורלי אמרה משהו בכדי להגיד את מה שרצית.
זה המשיך בכל מיני שקרים שפופאי אמר והוא באמת הצליח לסובב אותך ואתה המתחלת לקלל אותי ולהגיד שאני לא יודע להתעמט ומושפל והתחלת להשוות אותי לרוני  ולקרוא לי "קקה של תיכוניסטים" ועכשיו את מנסה להפנות את כל הדברים הללו כלפי דרך זה שאתה עוזב, ועל כל טעות קטנה שלי אתה ישר קופץ פותח אשכולות בזעם ואומר שאני לא עושה את העבודה שלי כמו שצריך ורק מדרדר את הפורום.
לפני כחצי שבוע בערץ קיבלתי פנייה מבין המשתמשים הכי חשובים פה בהודעה נכתבה עלייך תלונה שתאמין לי הייתי צריך להקשיב לו מהתחלה, היום אני מבין כמה הוא צדק בנושא הזה.

בוא לא נפריע לשאר הפורום ונמשיך את הדיון הזה במקום שבו אנחנו עושים זאת