עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אולי במקום לפתוח אתרי אינטרנט ופורמים על הימין תעשו קצת משהוא יותר מועיל?
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 27, 2009, 11:47:31 ---
מה שתיארת כאן כתבוסתנות זה בדיוק מה שדיברתי עליו בדיון שלנו, זו הגישה היהודית.
--- סוף ציטוט ---
לא זו לא, כנראה שאתה מתייחס רק למה שאתה רוצה להתייחס אליו, רוב המתנחלים הם "דתיים", אפילו חרדים בונים מאחזים והתנחלויות כמו מאחז ספר שפונה ביום שישי. מה שתיארתי כאן כתבוסתנות זו התבוסתנות של הממשלה (שים לב איזה חמוד זה, ביבי אפילו מגדיר את עצמו כרוויזיוניסט חילוני! לא שמתי לב שהוא חובשכיפה על הראש), לא של העם.
m4a1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 27, 2009, 11:54:10 ---בס"ד
לא זו לא, כנראה שאתה מתייחס רק למה שאתה רוצה להתייחס אליו, רוב המתנחלים הם "דתיים", אפילו חרדים בונים מאחזים והתנחלויות כמו מאחז ספר שפונה ביום שישי. מה שתיארתי כאן כתבוסתנות זו התבוסתנות של הממשלה (שים לב איזה חמוד זה, ביבי אפילו מגדיר את עצמו כרוויזיוניסט חילוני! לא שמתי לב שהוא חובשכיפה על הראש), לא של העם.
--- סוף ציטוט ---
אבל אותם מתנחלים אינם הזרם המרכזי, הזרם המרכזי של העדה החרדית, תקן אותי אם אני טועה, זה מפלגת ש"ס ועוד מפלגה אחת של דתיים שששכחתי את שמה, ואם אני זוכר נכון שניהם תמכו בהתנתקות ומכאן התבוסתנות.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 27, 2009, 12:38:30 ---אבל אותם מתנחלים אינם הזרם המרכזי, הזרם המרכזי של העדה החרדית, תקן אותי אם אני טועה, זה מפלגת ש"ס ועוד מפלגה אחת של דתיים שששכחתי את שמה, ואם אני זוכר נכון שניהם תמכו בהתנתקות ומכאן התבוסתנות.
--- סוף ציטוט ---
התבוסתנות של רוב העדה החרדית, פה אני מסכים. אבל רוב החרדים, תרצה או לא, הם לא מה שמסמל את היהדות.
m4a1:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 27, 2009, 15:38:01 ---בס"ד
התבוסתנות של רוב העדה החרדית, פה אני מסכים. אבל רוב החרדים, תרצה או לא, הם לא מה שמסמל את היהדות.
--- סוף ציטוט ---
אז פה הטעות שלי, אבל האחד מביא את השני, אם היהדות מיוצגת ע"י החרדים והחרדים מייצגים אותה בתבוסתנות אז... היהדות תובסתנית.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: m4a1 על ספטמבר 27, 2009, 15:48:27 ---אז פה הטעות שלי, אבל האחד מביא את השני, אם היהדות מיוצגת ע"י החרדים והחרדים מייצגים אותה בתבוסתנות אז... היהדות תובסתנית.
--- סוף ציטוט ---
שוב, לא כל החרדים תבוסתנים, ואין אף קבוצה שיכולה להרשות לעצמה מונופול על ייצוג היהדות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה