שונות > מה שבראש
תגידו אתם אוהבים את בוראט?
אושרי:
לא כל כך,חברים שלי סיפרו לי שזה מצחיק,אבל אין לי כוח להוריד את זה למחשב או לנסות להשיג את זה.
הידעתם ש:בוראט הוא יהודי מדבר את השפה בצורה שוטפת והוא גר בראשון לציון..........
אֹהד:
--- ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 08, 2007, 23:43:05 ---לא כל כך,חברים שלי סיפרו לי שזה מצחיק,אבל אין לי כוח להוריד את זה למחשב או לנסות להשיג את זה.
הידעתם ש:בוראט הוא יהודי מדבר את השפה בצורה שוטפת והוא גר בראשון לציון..........
--- סוף ציטוט ---
כן אני יודע שהוא מצחיק הוא די משוגע חח וחוץ מזה הוא גרם לגויה להתגייר בכדי שתתחתן איתו .
ובסרט שלו במקום קזחית הוא מדבר בעברית מהר מאודד מאוד כדי שזה ישמע קזחית חח
אילן208:
אני בהתחלה לא אהבתי אותו לא ידעתי שהוא יהודי ובסרט האחרון שלו בוראט
הוא היה אצל משפחה יהודית וכאילו ירד עליהם
אבל עכשיו אני יודע שזה היה סתם בצחוק כי הוא בעצמו יהודי
אילן208:
--- ציטוט של: liorso על פברואר 28, 2007, 14:46:37 ---
--- ציטוט של: underground על פברואר 28, 2007, 10:13:56 ---סטאלין הצביעה לנו באום שהיא לנו מדינה זה נכון..אבל אחרי זה שגולדה מאיר ביקשה מימנו שיתן ליהודים לעלות לישראל הוא אמר אין בעיה רק תביאי לי
תשמות שלהם..ואחרי זה הוא שלח לכול אחד מהם מיתנגש ורצח אותם..
--- סוף ציטוט ---
זה שהוא הצביע בעדינו זה מראה עד כמה מטומטם הוא היה. הוא הצביע בעדינו כי הוא חישב לא נכון וחשב שתקום כאן בריה"מ 2, קומוניסטית דיקטטורית ושבריה"מ תשפיע על כל צעד שישראל תעשה.
--- סוף ציטוט ---
כמעט היה פה ככה
בגלל האידיוט וימ"ש בן גוריון
אלירן:
--- ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 11, 2007, 07:46:49 ---אני בהתחלה לא אהבתי אותו לא ידעתי שהוא יהודי ובסרט האחרון שלו בוראט
הוא היה אצל משפחה יהודית וכאילו ירד עליהם
אבל עכשיו אני יודע שזה היה סתם בצחוק כי הוא בעצמו יהודי
--- סוף ציטוט ---
לא באמת אנטישמי..בסרט שלו הוא שיחק אנטישמי וככה הוא כאילו צוחק על כול האנטישמים..גם הוא אמר משהו על מל גיבסון משהו חזק
הוא ממש ירד עליו..
ואגב למי שלו יודע יש לו מישפחה בארץ בהרצליה..והוא היה פה בקיבוץ איזה שנה ככה..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה