חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 6 במרץ **
zipora:
לחיים שלום
שמעתי את התכנית שלך על הסיוע האמריקני לישראל. הרשה לי להעיר ולהאיר.
הסיוע לא ניתן בכסף הוא ניתן באפשרות לרכוש באמריקה.
לכן, יש מצב שלצבא יש דולרים ואין שקלים ולכן הרבה דברים לא מפתחים בארץ וקונים מוצרים שלעתים יותר יקרים ופחות טובים ממה שפתחו בארץ.
זאת אומרת אמריקה מסבסדת את העובדים שלה. אם לא הייתה להם עבודה, היו צריכים לשלם להם unemployment ואנחנו יודעים מה עדיף .
מתוך השלושה מליארד הרוב הוא סיוע צבאי. הצבא האמריקאי מקבל הרבה ידע על הנשק שלהם מפני שהצבא שלנו משתמש בו. ידע זה שווה הרבה כסף.
אני לא רוצה להגיד מה היה קורה אם לא הייתה ישראל כגורם דמוקרטי שפוי במזרח התיכון המשוגע. האמריקאים יומים בעירק והם רוצים לברוח.
לאור האמור לעיל, האמריקאים היו צריכים להתחנן לפני ישראל שנקח עוד יותר סיוע מהם כי הידע שהם מקבלים חסך להם הרבה צרות במלחמות שלהם.
בנוסף לכך, כיוון ש"אנו תלויים בהם" הם לא מאפשרים לנו למכור לסין ומפסיקים לנו פיתוחי נשק וכמו שאמרת הגיע הזמן להשתחרר מזה.
דבר נוסף הוא שאמריקה קולטת אנשים משכילים. לצערי, חלק גדול מהישראלים המשכילים ומאנשי העסקים מגיעים לאמריקה ומהווים סיפורי הצלחה מרשימים. משהו עשה חשבון שאם אמריקה הייתה משלמת עבור ההשכלה של המהגרים אליה מארצות כמו ישראל זה היה הרבה יותר מהסיוע שהם נותנים. באופן כללי, בעברית נתן היא מילה סימטרית. אם אתה נותן, אתה גם מקבל. כדאי שכל האמריקאים שהם נגד הסיוע שיחשובו על כך.
אבל אני יודעת שזה טפשי לדרוש מרוב האמריקאים וגם מרוב הישראלים שגם יחשבו...
אני מקווה שספקתי לך עוד כמה נקודות לעמותים הבאים שלך.
yacov:
בס"ד
שלום חיים,
האם אתה אוכל עוזני אזני המן? עוזני אזני המן, הם בריאים?
מה ההבדל בין הרב כהנא ובין הרב אברהם יצחק קוק?
בברכה רבה,
יעקב מנשה בן רחמים.
חיים הקדיש תכנית שלמה כדי להסביר את ההבדלים בין הכהניסטים לבין ה"ממלכתיים" במחנה הרב קוק זצ"ל:
www.guba.com/watch/3000024590
דוקא_כך
יעקוב מוסיף: חיים אמר צבי יהודה קוק, לא אברהם יצחק קוק.
אני לא מדבר על הקוקניקים. אני מדבר על הרב אברהם יצחק קוק זצ"ל
עז77
אילן208:
שלום לך חיים אתה צדיק גיבור ואתה תורם מאוד ליהודים עזוב את פופאי אל תתיחס פופאי הוא פסיכי מסית אנטי ציוני בדיוק כמו רבין וימ"ש וזכרו
אבל זה לא משנה עכשיו השאלות שלי הם
1)האם פעם הובסת בהתעמתות ציבורית עם שמאלנים יהודונים או אנטישמים??
2)האם אתה תומך במוסלמים לשעבר שהתגיירו??
3)כשהליגה התנפלה על הנאצים שצעדו בניו יורק ב1970 האם עצרה אתכם משטרה ודלחה חלק מיכם לכלא?
תודה מראש וישר כוח
wakeupisrael
אֵיתָן:
שלום חיים ושבוע טוב
תודה על תשובתך שבוע שעבר
השאלה שלי השבוע היא:
1)האם יש מקומות לטייל ביהודה ושומרון?
לראות את המקום?
האם יש שם גם אוכלסייה חילונית?
כי בתוכנית באנגלית שמעתי שאמרת שזה מקום ממש יפה
תודה מראש איתן
liorso:
שלום חיים!
א) איך עבר עלייך העימות שהיה לך לפני שבוע?
ב) האם קורה שלא הולך לך בעימות לפעמיים?
ג) האם יש פעמים שיש שאלה חשובה שאתה לא יודע איך לענות עליה? איך אתה יוצא מכזה מצב?
ד) האם גם בתור ילד רצית להיות יו"ר הליגה? ואדם קרוב ביותר לרב כהנא הי"ד? ואם רצית האם האמנת בזה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה