עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
למה דוקה כך.....
MiSs_DAnIeL:
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 12, 2006, 11:51:41 ---
--- ציטוט ---בית ש ה' נתן לו
--- סוף ציטוט ---
זה בדיוק מה של"דתיים" מסוימים קשה לקבל---העובדה שמדינת ישראל הוקמה ביד ה', שאנו חיים כיום בתקופה של גבורה, בעניין של "ה' עוז לעמו יתן", שאני חייבים, מחוייבים, לקדש שם שמיים, להוריש את הארץ שה' נתן לנו, לטהר אותה מהשיקוצים של הישמעאלים ולהינקם את נקמת ה' מהם, שכן אין חילול ה' יותר גרוע מגוי שקורא תיגר על מלך מלכי המלכים ועם ה', עם מובחר, עם סגולה, שותק ומפגין חולשה וחוסר אמונה, ובכך כביכול מוציא את ה' מן העולם. כלל גדול בתורה---שפלותם של ישראל הוא שפלותו של ה', ואין חילול ה' יותר נורא מזה.
--- סוף ציטוט ---
הבעיה מתחילה כשיהודים לא חושבים שהמדינה שלנו.
בשיחה בכיתה שלי על רבין יצא דיבור מאיזה ילדה שאמרה "המדינה בכלל לא שלנו, באנו לארץ, גירשנו מפה את הערבים והחלטנו שאנחנו היינו לפניהם"
לך תדבר עם יהודייה מסריחה כמוה שלפני הת"נך המדינה שלנו
פשוט בושה וחרפה!!!
אנשים שלא מאמינים בתורה שלנו פשוט מכליאים אותי
מליק:
זכותה להאמין הבמה שהיא רוצה, בטח ובטח כילדה שאומרת את דברי הוריה, אבל אנחנו צריכים להראות להם בדרך נעימה ומשכנעת את האמת ולא לצעוק עליהם ולהתעצבן על "בורותם" דעה זו דעה, אנחנו מדינה דמוקרטית בין אם תרצו או לא.
liorso:
אם באמת זה לא שלנו אז אסור לנו להיות בתל אביב... אני לא מבין אנשים בורים כאלו... יש הוכחות ברורות מחוץ לתנ"ך שגרו פה יהודים לפני הערבים הנאצים...
ליאו:
הערבים\מוסלמים הנאצים לא צריכים להיות גם במצריים בטורקיה , באינדונזיה ובעוד מלא מקומות (והשמאלאנים מתנגדי הכיבוש , זו מטרתם הסודית)
אבל זה כבר לא קשור לפורום
מליק:
ארץ ישראל מהפרת עד הנילוס- תוך 50-70 שנה בעזרת השם!ובעזרתנו!
ארץ ישראל, לעם ישראל, על פי תורת ישראל!אמן!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה