כתב נושא: פיגוע בירושלים:מחבל ערבי רצח יהודי בדקירות סכין בשכונת גאולה  (נקרא 2736 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ימח שמם וזכרם כל הזמן נשפך דם יהודי יקר הגיע הזמן לשפוך דם ערבושי!!!! מוות לאוייב הערבי מוסלמי נאצי מסריח!!!! יש להילחם מלחמת חורמה באוייב !!! יום יבוא וזכה לשחוט אותם את כולם!!!
בס"ד

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

אני מקווה שיהודים יתקפו ערבים(והמבין יבין)...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

בתקשורת הנאצית אין כמעט איזכור לפיגוע >:(  רק תדמינו מה הם היו עושים אם יהודי היה מחסל ערבי  באותה צורה איך הם היו חוגגים על זה 24 שעות רצוף >:(

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

בתקשורת הנאצית אין כמעט איזכור לפיגוע >:(  רק תדמינו מה הם היו עושים אם יהודי היה מחסל ערבי  באותה צורה איך הם היו חוגגים על זה 24 שעות רצוף >:(

לא רק.אתה יודע מה מקומם?? שהם לא מפחדים.מתי ראית פעם אחרונה שיהודי אנס ערבייה או שיהודי רצח ערבי סתם ככה?

היו רק מקרים אחדים כמו נתן זלדה זצוק"ל הי"ד וברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד,והערבים רוצחים על בסיס שגרתי.אנחנו צריכים להראות להם שאנחנו לא פראיירים וצריך שהם יפחדו.ממש כמו בבית-ספר כשמפחדים להתחיל איתך כי אתה עבריין וזה. ואני אפילו כועס מאוד על בני משפחתם של 8 התלמידים שנרצחו בפיגוע מרכז ישבית הרב.מה אין להם אחים? הרגו ת'ילד שלהם והם שותקים? למה הם לא הולכים לעשות פיגוע נקמה? ערבי מזמן כבר היה עושה.זאת הבעיה. צריך היה להרוג את כל המשפחה שלו ולא רק אתו כדי שלהבא ערבי אחר יפחד. הערבושים ההומואים לפחות מאוחדים כעם ואפשר לכבד אותם על זה (ח"ו אני לא תומך בהם).אז מה שאני בא להגיד זה שצריך שהם יפחדו להבא לעשות פיגועים וזה רק ם נהיה מאוחדים ונראה שאנחנו לא פראיירים כי כוח זו השפה היחידה שהם מבינים. ודרך אגב לא רק הם. זה בכל מקום ככה.העם שלנו אדיש.וגם הפיגוע הזה יעבור בלי תגובה.מקסימום יעצרו אותו וזהו.צריך על פיגוע לעשות פיגוע נקם ולרצוח את המשפחה שלו.אם הוא רצח 8 אז גם אני ארצח 8.רק אותו זה לא מספיק.אני רוצה 8ראשים
« עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2009, 23:08:39 על ידי ארץ ישראל השלמה »

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ולא רק זה אחי.המשפחה שלו נתנה לישראל מספיק תירוצים להרוג אותם בלי שום קשר לפיגוע.כי התברר אחר כך שהם היו פעילי הג'יהאד האיסלאמי והם גם הניפו דגלי חמאס וחזבאללה

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זאת הסיבה גם שאני לא מכבד עבריינים.אם כבר אתה עבריין אז תהיה עבריין על הערבים ולא על העם שלך.

לא על יהודים תמימים וזקנות.

מנותק שמעון הכהניסט

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יהודים חוסו על נפשותיכם וצאו להינקם באויב הערבי יש''ו, למען ילמדו לקח שדם יהודי אינו הפקר!

כמו שעשו הגיבורים היהודים בימי מרדכי ואסתר להיקהל ולעמוד על נפשם ולהרוג את אויביהם להיקהל ולעמוד על-נפשם - להשמיד ולהרוג ולאבד את-כל-חיל עם ומדינה הצרים אותם, ... ה ויכו היהודים בכל-אויביהם, מכת-חרב והרג ואבדן; ויעשו בשונאיהם, כרצונם. (מגילת אסתר)

מוות לאויב הערבי הנאצי יש''ו  :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :nuke: :nuke: :nuke:

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עלאק כתוב רקע פלילי ב-YNET
איפה כל הירושלמים שעשו לינץ' בשתי ערבים בפסגת זאב למה הם לא יוצאים להפגין ?
במקום ללכת לעשות הפגנות נגד החרדים קומו תראו מי באמת האויב שלכם ששורץ מתחת לאף שלכם 24 שעות ביממה בלי הפרעה
יהי זכרו ברוך של ההרוג
ה' ינקום דמו

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עלאק כתוב רקע פלילי ב-YNET
איפה כל הירושלמים שעשו לינץ' בשתי ערבים בפסגת זאב למה הם לא יוצאים להפגין ?
במקום ללכת לעשות הפגנות נגד החרדים קומו תראו מי באמת האויב שלכם ששורץ מתחת לאף שלכם 24 שעות ביממה בלי הפרעה
יהי זכרו ברוך של ההרוג
ה' ינקום דמו

צודק!