סקר

באיזו דרך צריך לטרנספר את הערבים?

לגרש אותם בכח
7 (35%)
לשלם להם פיצויים
3 (15%)
לשלם להם פיצויים אבל אם הם יסרבו אז לגרש אותם בכח
10 (50%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: באיזו דרך צריך לטרנספר את הערבים?  (נקרא 7985 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: באיזו דרך צריך לטרנספר את הערבים?
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 24, 2009, 01:46:15 »
לק"י
הרב אליעזר מלמד
שאלה:
האם צריכים לחתור לגירוש הערבים מן הארץ?

תשובה:
לדעת רוב הפוסקים, כל גוי שאינו נחשב גר תושב, נצטוונו שלא ישב בארצנו ולא ניתן לו חנייה בקרקע של ארץ ישראל, שכל גוי שאינו גר תושב ממילא יכול להחטיאנו ולפגוע בהגשמת יעודנו האלוקי בארץ (כך דעת המגיד משנה בפירושו לרמב"ם, והריטב"א, ומנחת חינוך, וכפתור ופרח, וכך דעת כמה אחרונים שאוסרים את מכירת הקרקע לישמעאלים בשמיטה, וביניהם הנצי"ב).
כדי להיות גר תושב צריך לעמוד בשני תנאים, לשמור שבע מצוות בני נח, ולהאמין בה' אלקי ישראל תוך קבלת הריבונות המוחלטת של עם ישראל על ארצו כציווי התורה. אלא שהוסיף הרמב"ם שם, שכיום שהיובל אינו נוהג אי אפשר כלל לקבל גר תושב, וממילא יוצא שאין היתר להשאיר גויים בארץ.
בעת הקמת המדינה דנו גדולי הרבנים במעמד הערבים, ואם מוטלת עלינו מצווה לפעול לגרושם מהארץ. אלא שפרש הרב הרצוג, שאף שכיום אין מקבלים גר תושב כדי להתיר את כניסתו לארץ, מכל מקום אם הוא כבר גר בארץ, ובפועל עומד בקריטוריונים של גר תושב, אין מצווה לגרשו.
אולם במשך עשרות השנים שעברו התברר כי בפועל רבים מן הערבים אינם מקבלים את ריבונותינו על הארץ, ואף משתפים פעולה עם המחבלים הרוצחים. הרי שהם עוברים על שני הכללים היסודיים של גר תושב, וממילא ברור שעל פי הדעה השלישית - מצווה עלינו לגרשם.
בנוסף לכך, נראה שעלינו לגרש את שונאינו מארצנו, כדי לקיים את מצוות ישוב הארץ השקולה כנגד כל המצוות. וכדרך שנאמר (במדבר לג, נג): "והורשתם את הארץ וישבתם בה, כי לכם נתתי את הארץ לרשת אותה". ושם בהמשך (לג, נה): "ואם לא תורישו את יושבי הארץ מפניכם והיה אשר תותירו מהם לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם וצררו אתכם על הארץ אשר אתם יושבים בה". בנוסף לכך, אותם הרשעים שעשו את הרצח, החמס והשקר לכלי אומנותם - גרועים מעובדי עבודה זרה, ובמיוחד שהם מתעצמים במלחמתם כנגד תורת ישראל.
אמנם הערבים שמקבלים על עצמם את עקרונות שבע המצוות וריבונות ישראל על ארצו - אפשר להשאיר בארץ, כדברי הרב הרצוג. אבל אין בידינו יכולת לדעת כיום כמה אחוזים מתוך האוכלוסיה הערבית יכולים להיות בפועל כגרים תושבים. שכן לצערינו אנחנו, מדינת ישראל, הפקירה את האוכלוסיה הערבית לשלטון כנופיות הרצח שהבאנו וחימשנו. לפיכך רק אחר שנגרש את כל אותם המזדהים בגלוי עם המלחמה נגדנו, בין אם הם בתוך הקו הירוק ובין מחוצה לו, נוכל להציע בפני האוכלסיה הנשארת את הברירה האמיתית: לחיות כאן על פי עקרונות המוסר והצדק שבמורשת ישראל על פי הגדרת גר תושב או להגר למדינה אחרת.
כל הדברים הללו אמורים במסגרת של עימותים מוגבלים, אבל במלחמה הכללים שונים: אין בוחנים כל אדם כיחיד, אלא מתייחסים אל כלל החברה שנלחמת נגדנו, ואזי בנוסף לעצם החתירה לנצחון בקרב מלחמה כללי ה"לא ישבו בארצך" משתנים, את כלל האוכלוסיה צריך לגרש, ורק את אותם שידוע כי תמכו בנו בפועל - צריך להשאיר.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 24, 2009, 01:53:29 »
ושלא תבינו אותי לא נכון
במבצע עופרת יצוקה ובכל מה שצה"ל עושה (חוץ ממה שנגד המתיישבים למרות שצה"ל אניודע שהם שונאים לעשות את זה) אני תומך ב 10000%
אני יודע גם שילדים מתו שם אבל לא צריך להאשים אותנו, צריך להאשים את ההורים שלהם ואת החיזבאללה שמשתפים פעולה בהחזקת הילדים שלהם כמגנים אנושיים...
ואף פעם אל תשכחו שהאנשים שנגד ישראל תמיד מנסים לנפח את המספר הזה אז אף פעם אל תבליגו...
הם אומרים "רצחתם 1300 אנשים חפים מפשע" וכו'...
אז אל תשכחו שזה 1,166 ושזה 871 מתוכם אנשי חמאס
ככה שיוצא רק 295 אנשים לא מעורבים... הבנתם ?
ועוד האנשים האלה בחרו את החמאס לשלטון שלהם ועוזרים להם, זאת אומרת שהם לא כאלה חפים מפשע
אבל אל תשכחו להחזיר כשאתם שומעים שאומרים שהרגנו 1300 אנשים חפים מפשע...
כי מה שהרבה לא יודעים זה שברגע שאנשים אומרים משהו ואין מה שיסתור אותם
המשהו הזה הופך לאמיתי בעיניי כולם, בעיניי עצמם ובעינינו אפילו (אם אנחנו לא יודעים מה היא האמת)

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 24, 2009, 02:20:03 »

אבל אם סתם נבוא ונהרוג את כולם נראלי ה' מבטיח לנו מקום שמור ונחמד בגיהנום

והורשתם והאבדתם מהר כאשר דבר ה' אלהיך לך (דברים ט ג)

רק מערי העמים האלה אשר ה' אלהיך נותן לך נחלה לא תחיה כל נשמה (כ, טז)

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 24, 2009, 02:47:38 »
חח אני רואה שאני היחיד שבחר באפשרות השנייה ואני לא חושב שיהיה אפשר לגרש אותם בכוח אם הם לא יסכימו לפיצויים כי זה יראה "קיצוני"
בטח שאפשר לגרש בכח כי אנחנו יותר חזקים, הכל שאלה של רצון.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 24, 2009, 09:33:51 »
אפשר לעשות טרנספר, עם או בלי פיצוי, אפשר גם לחסל. "הפלסטינים" הם אויב שלך ואם תעביר אותם דירה זה לא ישנה את זה. הם פשוט יתחזקו ויחזרו מספר שנים אחר כך. אויב מחסלים נקודה. אני לא יודע מה כל כך מסובך בזה.

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 24, 2009, 10:19:59 »
אף אחת מהאפשרויות לא תעבוד באופן מלא
גם אם נשלם להם וגם אם זה יהיה בכח תמיד יהיו כאלה שלא יסכימו
והעולם תמיד יהיה בעדם

שוב האפשרות היחידה, לתת פיצויים למי שמסכים אם אין הסכמה עלינו להמתין לימים טובים יותר...
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 24, 2009, 11:05:27 »
אף אחת מהאפשרויות לא תעבוד באופן מלא
גם אם נשלם להם וגם אם זה יהיה בכח תמיד יהיו כאלה שלא יסכימו
והעולם תמיד יהיה בעדם

שוב האפשרות היחידה, לתת פיצויים למי שמסכים אם אין הסכמה עלינו להמתין לימים טובים יותר...

במלחמת העצמאות הטסנו מפה רבבות של ערבים אז עובדה שזה אפשרי להעיף אותם בכח, צריך לנצל כל מלחמה או כל מבצע בשביל לטרנספר אותם, למשל בעופרת יצוקה היינו צריכים להטיס אותם למצריים.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 24, 2009, 11:31:59 »
בס"ד
הבעיה היא פשוטה ולכן הפתרון פשוט גם הוא. יש לנו אויב. צריך להרוג אותו.

לדעתי פה הבעיה של העם היהודי, עם שרואה עצמו כעם חכם, אור לגויים, תמיד מחפש להיות הכי יצירתי. כשיש לך ג'וק בבית אתה מוריד בו נעל, אותו דבר אויב, שיש אויב שוחטים אותו.

כשיש לך ג'וק בבית אתה מעביר אותו דירה? אתה מפצה אותו?

לפעמים הדבר הנכון לעשות הוא גם הכי פשוט.
העקרון יפה אבל התכנית לא קיימת.
א. מהו לדעתך האויב?
ב. איך אתה בדיוק מתכוון לחסל אותו?
ג. איפה הוא נמצא?
ד. במה אתה מתכוון להשתמש?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 24, 2009, 11:45:44 »
אתה מסכים איתי שהמשוואה נכונה.

עכשיו בקשר למי הוא האויב, כל מי שמגדיר עצמו מוסלמי או פלסטיני. מדוע? האסלאם רוצה לשלוט בעולם זוהי מטרתו. הפלסטיני רוצה להקים את מדינתו לצד או במקום מדינת ישראל לכן יש לחסלו.

איך אני מתכוון לחסל את האויב? עוברים בכפרים הערביים ומודיעים כך. מי שלא מתפנה משטחי מדינת ישראל תוך 24 שעות יחוסל. הודעה פשוטה אי אפשר להתבלבל בכוונות שלה. אלו שישארו יחוסלו.

עכשיו חלקיכם יגידו לי שאני נשמע כמו נאצי, יכול להיות, אבל מה מבדיל אותי מהנאצים? אין פה עניין של גזע. אני לא אומר שיש לחסלם בגלל שהם מוסלמים, בגלל שהם ערבים, בגלל שהם אויב!! אם השאיפה שלהם לא הייתה לחסל את העם שלי, לכבוש את האדמה שלי, הפתרון היה אחר. אבל נכון להיום המצב הוא כמו שתיארתי בהתחלה אז יש להתייחס אליהם בהתאם.

איפה הוא נמצא? בינינו, לכן החודש חודשיים הראשונים יהיו קשים אבל לאחר מכן נחיה בגן עדן.

מה אני מתכוון להשתמש? ברובים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 24, 2009, 11:57:11 »
בס"ד
אחד אחד,
ציטוט
עכשיו בקשר למי הוא האויב, כל מי שמגדיר עצמו מוסלמי או פלסטיני. מדוע? האסלאם רוצה לשלוט בעולם זוהי מטרתו. הפלסטיני רוצה להקים את מדינתו לצד או במקום מדינת ישראל לכן יש לחסלו.
הבחנה כמעט נכונה, פאן-ערביזם משוייך אף לאנשים שאינם מגדירים את עצמם לא כך ולא כך.
ציטוט
איך אני מתכוון לחסל את האויב? עוברים בכפרים הערביים ומודיעים כך. מי שלא מתפנה משטחי מדינת ישראל תוך 24 שעות יחוסל. הודעה פשוטה אי אפשר להתבלבל בכוונות שלה. אלו שישארו יחוסלו.
ובזמן שאתה מתאמץ לחסל את המוסלמים בארץ, המוסלמים במרחב מבינים כי אתה מאמץ את כל כוחך עליהם כך שהנה הגושפנקא שלהם לקפוץ עליך כמו חתול על שמנת. בשביל להילחם בסרטן מבפנים צריך לרכז כוח שיתרכז אך רק ובזה או לפחות (אם אתה פותח במערכה אנטי-איסלאמית כללית לפחות במרחב שלך) לרכז את רוב הכוחות כנגדו, היום זה לא שזה לא בלתי אפשרי אלא השאלה מה תהיה ההשפעה של כל אחד ואחד מהפעולות, צריך לפחות להתאמץ שכמה שפחות יהודים יירצחו ר"ל.
ציטוט
עכשיו חלקיכם יגידו לי שאני נשמע כמו נאצי, יכול להיות, אבל מה מבדיל אותי מהנאצים? אין פה עניין של גזע. אני לא אומר שיש לחסלם בגלל שהם מוסלמים, בגלל שהם ערבים, בגלל שהם אויב!! אם השאיפה שלהם לא הייתה לחסל את העם שלי, לכבוש את האדמה שלי, הפתרון היה אחר. אבל נכון להיום המצב הוא כמו שתיארתי בהתחלה אז יש להתייחס אליהם בהתאם.
אף אחד לא קורא לך נאצי אבל יש בעיה מוסרית אחרת בתכנית שלך.
ציטוט
איפה הוא נמצא? בינינו, לכן החודש חודשיים הראשונים יהיו קשים אבל לאחר מכן נחיה בגן עדן.
לא נכון, הוא נמצא (או לפחות בחלק שמאיים עלינו פיזית ומיידית או בקרוב) בין מצרים במערב לאיראן במזרח.
ההיסטוריה כבר הוכיחה שמלחמה באגף אחד של האיסלם הוא פשוט לא אפקטיבי בעליל, צריך לחשוב קצת מעבר לקופסה ולא לקפוץ על להרוג (או יותר נכון לחשוב מתי ואיך נהרוג אותם, כאילו שצריך לתת למוסלמים שנגרש מפה לחיות לאחר מכן).
ציטוט
מול אברהמס, F-16 ושיהאבים?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : אוגוסט 24, 2009, 12:07:45 »
לא הבנת אותי נכון, הפתרון שלי הוא כלפי הערבים החיים בשטח המדינה. זהו השלב הראשון. לנקות את המדינה מבפנים, ואז נפנה החוצה.

בעיה מוסרית בפתרון שלי, אני מסכים. אבל מלחמה היא לא דבר מוסרי, צריך לחפש איך לחסל את האויב לא איך להיות מוסרי.

בקשר לערביי העולם ולעולם המוסלמי, בכוונה כשאמרתי את הפתרון שלי אמרתי להודיע בכפרים ולא להודיע בתקשורת. יהיו שמועות, העולם ידרוש הבהרות, ואז ישראל תצא בהודעה כזו לעולם. מדינת ישראל מעשה במעשי הבגידה של ערביי ישראל והחליטה לפתור את הבעיה. כל צעד שינקט כלפי ישראל ויתפרש כמלחמתי יגרור תגובה בלתי קונבנציונאלית ויתמודד עם כל כוחה של מדינת ישראל.

אני רוצה לראות איזו מדינה תתקוף אותנו אחר כך.

במידה והם יתקפו, 5 פצצות אטום. הראשונה בטהרן, יחד עם מפציצים על הכורים. השניה בפקיסטן, אותו סיפור. השלישית במכה. הרביעית והחמישית ישוגרו כעבור 3 ימים על טהרן ומכה היכן שהתמיכה באסלאם הכי חזקה ואז יחוסל האויב.

בקשר למלחמה עם סוריה ירדן ומצריים, אם יעזו לתקוף אחרי שיראו מה הולך באיראן וסעודיה, נוכל לנצח אותם. זו תהיה מלחמה שאנחנו נפתח בה, אנחנו נהיה מוכנים אנחנו נקבע את שדה הקרב.

ואם נג

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #36 ב- : אוגוסט 24, 2009, 13:23:13 »
אתה מסכים איתי שהמשוואה נכונה.

אתה חושב שנעשה כזה דבר בלי שיפתחו עלינו במלחמות מדינות העולם ?
צריך רק להגיד להם שהם מקבלים פיצויים + שנקנה מהם את הרכוש שלהם
מי שלא ירצה לעבור, נגיד לו - סבבה, תישאר לבד בארץ, 90% מהערבים כבר עוברים..
ואז ערבי אחר ישאל אותו אם הוא עובר והוא יגיד לו - כן, כמעט כולם עוברים
וככה כולם כבר ירצו לעבור.. צריך רק קצת שכל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #37 ב- : אוגוסט 24, 2009, 13:28:58 »
זה ממש לא נכון, בזמנו כהנא הציע הצעה דומה ורק ערבי אחד הסכים לקבל אותה.

הפתרון שהצאתי הוא בהקשר לערביי ישראל החיים במדינת ישראל, לא א"י השלמה. אני לא מבין איפה הבעיה. זו ארץ בבעלות יהודית זכותינו לחיות כאן ואין שום סיבה שנחלוק את השטח עם עמים נוספים. אם הם רוצים לעזוב תוך 24 שעות, נעזור להם, נארגן טיסות צבאיות או מה שלא יהיה, אבל מי שמסרב, דמו בראשו.

העולם לא יעשה כלום. היחיד בעולם שצריך להטריד אותנו זה ארה"ב, והיום היא לא במעמד לעשות שום דבר.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #38 ב- : אוגוסט 24, 2009, 14:55:00 »
רק בכח!!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #39 ב- : אוגוסט 24, 2009, 15:23:09 »
בס"ד
לא הבנת אותי נכון, הפתרון שלי הוא כלפי הערבים החיים בשטח המדינה. זהו השלב הראשון. לנקות את המדינה מבפנים, ואז נפנה החוצה.

בעיה מוסרית בפתרון שלי, אני מסכים. אבל מלחמה היא לא דבר מוסרי, צריך לחפש איך לחסל את האויב לא איך להיות מוסרי.

בקשר לערביי העולם ולעולם המוסלמי, בכוונה כשאמרתי את הפתרון שלי אמרתי להודיע בכפרים ולא להודיע בתקשורת. יהיו שמועות, העולם ידרוש הבהרות, ואז ישראל תצא בהודעה כזו לעולם. מדינת ישראל מעשה במעשי הבגידה של ערביי ישראל והחליטה לפתור את הבעיה. כל צעד שינקט כלפי ישראל ויתפרש כמלחמתי יגרור תגובה בלתי קונבנציונאלית ויתמודד עם כל כוחה של מדינת ישראל.

אני רוצה לראות איזו מדינה תתקוף אותנו אחר כך.

במידה והם יתקפו, 5 פצצות אטום. הראשונה בטהרן, יחד עם מפציצים על הכורים. השניה בפקיסטן, אותו סיפור. השלישית במכה. הרביעית והחמישית ישוגרו כעבור 3 ימים על טהרן ומכה היכן שהתמיכה באסלאם הכי חזקה ואז יחוסל האויב.

בקשר למלחמה עם סוריה ירדן ומצריים, אם יעזו לתקוף אחרי שיראו מה הולך באיראן וסעודיה, נוכל לנצח אותם. זו תהיה מלחמה שאנחנו נפתח בה, אנחנו נהיה מוכנים אנחנו נקבע את שדה הקרב.

ואם נג
בעזרת ה' תשובה מלאה וקולעת תקבל עד מחר בערב.