חיים שלום,
יש משהו שמאד מטריד אותי ועדיין לא מצאתי עליו תשובה. גורמים שונים פרסמו שיש לך עבר פדופילי. הם אפילו
הביאו צילום של העתק של עיתון כראיה לכך שישבת בעבר בכלא בגלל מעשי פדופיליה. אני כומבן לא ממהר לקנות את זה, אבל עדיין, חיפשתי בהרבה מאד סרטים ביוטיוב ופליקס לגבי תגובה/הכחשה שלך לנושא הזה ולא מצאתי כלום. אשמח מאד אם תוכל להגיב או להפנות אותי למקום שבו יש תגובה להאשמות הקשות האלו(בדגש על תצלום העיתון) כדי שאני אוכל להיות בטוח שאני מאזין ותומך בבן אדם שאני מאמין שאתה. אני מצטער אם זה גורם אולי למבוכה, אבל זה ממש חשוב לי לברר את הנושא הזה.
בקשה נוספת שיש לי היא לגבי שאלה שעלתה לי בעת שאני מאזין לדברים שאתה אומר.
לאורך כל הסרטונים שלך, אתה חוזר ואומר את דעתך שארץ ישראל שייכת לעם היהודי מהים ועד הירדן. אני כמובן מסכים איתך. אבל אם אתה חושב כך, אז מדוע אתה אומר שצריך לתת פיצוי לערבים שלהם נגרום להגר מהארץ. הרי אם אני הולך רק לפי שיטתך וארץ ישראל שייכת לעם היהודי אז זכותנו לזרוק את כל הערבים שמתחשק לנו לזרוק, כי הם כמו גנבים בארץ ששייכת לנו - היהודים. וכמו שיש גנב שנכנס לבית שלי, אני לא חושב אם לפצות אותו ובכך לגרום לעזיבתו, אלא אני משתמש בכל כוחי כדי לגרש אותו, ואני בטח לא צריך לפצות אותו על עזיבתו.
אשמח לשמוע את תשובתך,
בברכה, הימני.