כתב נושא: שאלות לחיים בן פסח היקר  (נקרא 1592 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלות לחיים בן פסח היקר
« ב- : אוגוסט 18, 2009, 17:21:30 »
חיים שלום,

יש משהו שמאד מטריד אותי ועדיין לא מצאתי עליו תשובה. גורמים שונים פרסמו שיש לך עבר פדופילי. הם אפילו
הביאו צילום של העתק של עיתון כראיה לכך שישבת בעבר בכלא בגלל מעשי פדופיליה. אני כומבן לא ממהר לקנות את זה, אבל עדיין, חיפשתי בהרבה מאד סרטים ביוטיוב ופליקס לגבי תגובה/הכחשה שלך לנושא הזה ולא מצאתי כלום. אשמח מאד אם תוכל להגיב או להפנות אותי למקום שבו יש תגובה להאשמות הקשות האלו(בדגש על תצלום העיתון) כדי שאני אוכל להיות בטוח שאני מאזין ותומך בבן אדם שאני מאמין שאתה. אני מצטער אם זה גורם אולי למבוכה, אבל זה ממש חשוב לי לברר את הנושא הזה.

בקשה נוספת שיש לי היא לגבי שאלה שעלתה לי בעת שאני מאזין לדברים שאתה אומר.
לאורך כל הסרטונים שלך, אתה חוזר ואומר את דעתך שארץ ישראל שייכת לעם היהודי מהים ועד הירדן. אני כמובן מסכים איתך. אבל אם אתה חושב כך, אז מדוע אתה אומר שצריך לתת פיצוי לערבים שלהם נגרום להגר מהארץ. הרי אם אני הולך רק לפי שיטתך וארץ ישראל שייכת לעם היהודי אז זכותנו לזרוק את כל הערבים שמתחשק לנו לזרוק, כי הם כמו גנבים בארץ ששייכת לנו - היהודים. וכמו שיש גנב שנכנס לבית שלי, אני לא חושב אם לפצות אותו ובכך לגרום לעזיבתו, אלא אני משתמש בכל כוחי כדי לגרש אותו, ואני בטח לא צריך לפצות אותו על עזיבתו.

אשמח לשמוע את תשובתך,

בברכה, הימני.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שאלות לחיים בן פסח היקר
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 18, 2009, 17:57:22 »
ראשית כל, ברוך הבא אחינו היקר!
אני לא אענה במקום חיים, אבל אוכל להאיר בינתיים כמה נקודות:
ישנם מאות סרטוני השמצה נגד חיים ואם נתרגש מכל אחד מצבינו יהיה לא טוב...
חיים כן הביע הכחשה לנאמר בסרטון הספציפי שאתה הבאת, כנראה שלא חיפשת מספיק
אבל מדובר בסך הכל בעריכת פוטושופ שגם אני יכול לערוך, נפלאות הפוטושופ גם ניסו
לייחס לנו בעבר את ה"פיצוץ" אצל פרופסר זאב שטרנ-הייל ימ"ש.

לגבי שאלתך השניה, שאלה מצויינת עתיקת יומין שנשאל בזמנו לא אחת הרב מאיר כהנא זצ"ל הי"ד, הוא ענה שמצד הקרקע אכן לא מגיע להם אגורה, אך אנו קונים מהם את הרכוש והבתים.
כדי שיאירו אותם בשלמותם כאן, ויהיה נקל להם לצאת למדינה אחרת ולבנות חיים חדשים.

הרב כהנא הבהיר בזמנו שרבים מחברי תנועת כ"ך אכן מתנגדים לתכנית זו מכיוון שהם עלו מארצות ערב והשאירו שם רכוש בשווי מילארדים ואיש לא שילם להם על כך, אלא הם גורשו ללא אגורה, ואכן אני בעד שמדינות ערב ישלמו לערבים על חשבון הכסף שגזלו מיהודים.

אבל עלינו להסתכל גם על מה ריאלי בשלב זה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלות לחיים בן פסח היקר
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 18, 2009, 18:32:40 »
שלום לך,

תודה על קבלת הפנים. אשמח אם תוכל לתת לי קישור לסרטון שבו חיים מכחיש הכל. באמת שחיפשתי הרבה זמן, אבל לא מצאתי.

תודה רבה

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
שאלות לחיים בן פסח היקר
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 19, 2009, 01:33:56 »
אני אישית ראיתי את הסירטון הכחשה באנגלית אם אני ימצא אני יראה לך
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
שאלות לחיים בן פסח היקר
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 19, 2009, 01:36:02 »
מצאתי
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"