ארז קרקר, תקשיב לי טוב, גיוס כספים מגורמים מדיניים הינו התערבות בוטה של אותם ממשלות בעינייניה הפנימיים של ישראל מה שמעמיד סימן שאלה גדול על עצמאותה, גיוס הכספים של אותם ספיחי ימין בחו"ל הוא מידי אנשים, ארגונים וקרנות פרטיים (בניגוד מוחלט ל"שלום עכשיו"-מלחמה אחר כך, ושות' שמקבלים אאת רוב כספם ממדינות וקרנות של מדינות בדגש על האיחוד האירופי וקרן הנרי פורד- חביבו של היטלר, ששייך ל-CIA).
כך שאם היה קורטוב של צדק בעולם, אתכם היה צריך להעמיד לדין בעוון בגידה, ריגול ומגע עם סוכן זר.
קודם כל לא אמרתי שזה בא מממשלות, זה אתה אמרת.
האירועים היחידים שאני הייתי נוכח בהם בחו"ל, היו גיוס מתנועות שלום שונות בעולם ומכוני מחקר לקידום שלום אזורי, לא ממשלות.
את הכספים שנתרמים לנו, אנו מיישמים בעזרה הומניטרית לקורבנות הטרור היהודי (משפחות פלסטיניות שהמטעים שלהם נשרפו),
או למשל למימון מצלמות וידאו כדי לתעד עבירות על החוק ופשעי מלחמה - אנחנו אלה ששומרים על השומרים,
אנחנו הפנים ההומניטריות של מדינה שמצטיירת כרייך הנוכחי - המצב שלנו בעולם הוא זוועתי, אפילו אני במעמדי, מקבל ביקורות קשות,
אני נאלץ להיות נציג של הרשע שמתנהל במדינה שלי, ולנסות בשתי כתפי להציל את מעט הכבוד וההומניות שנותרה לישראל בזכותנו.
הכסף שלנו עוזר לנו להציל את המדינה הזו מקטסטרופה עולמית, ומכוחות או"ם שפולשים לפה (למרות שזה כבר אולי עדיף..)
אנחנו מנסים להחזיר את השפיות למקום לא שפוי, בעיקר בגלל לא שפוים כמוכם שמשחקים במשה רבנו ועלילות האותות והמופתים,
אתם חיים לכם במין כת חשוכה שמסכנת לא רק אתכם אלא אותנו, אנחנו מנסים ליישר קו עם העולם המתורבת והחילוני.
ואם היית יודע עד כמה העבודה שלנו מאפשרת לך להתנועע בעולם מבלי להיות מוגבל, אולי היית מדבר אחרת.
ל-ע-ו-מ-ת זאת, כספים שהולכים לפטרון שלך ולאחרים כמו פייגלין, הולכים לצרכים אישיים לגמרי,
מתי פעם אחרונה התורמים של JTF זכו לקבל פירוט הוצאות של כספי התנועה? למה? אני אגיד לך למה, כי אין תנועה.
זה אדם אחד שגר במרתף, ומתפרנס מתרומות - שאת חלקן הוא שולח לארץ באופן שחור ולא חוקי, מבלי להצהיר לרשויות המס,
ואת החלק האחר הוא שומר למחיה האישית שלו - פייגלין, אמנם טיפה יותר שקוף בהוצאותיו והכנסותיו, אבל גם אצלו,
המטרות הן אגואיסטיות לגמרי - הנסיון הפתטי שלו להשתלט על הליכוד - ושוב יוצא שרק תנועות השמאל והמפלגות הערביות
הם היחידים שדואגים באמת למדינה, לדפוקים ולעניים שאף ח"כ ימני לא סופר, לנכים, לניצולי השואה - אנשים שאתם לא רואים בכלל
מרוב העיסוק החולני שלכם בשנאה כלפי עם שאתם לא מכירים, לא ישבתם עם אחד כזה לקפה ושיחה, אין לכם מושג וחצי מושג
מי הוא, מה עבר עליו בחיים, איזה סבל הוא ראה בימי חייו - אתם קטנים ושחצנים ורברבנים, חצי מהפורום הזה זה בכלל ילדים עילגים
שמערכת החינוך הפרישה מתוכה, ופה הם מצאו מקום שלא שופט אותם - כל עוד ישננו את המנטרות של מנהיג הכת, וילמדו לציית לשנאה בלי לחשוב.
אתה מדבר על בגידה?... אתם הבוגדים אם כבר, בוגדים באמון של הילדים המסכנים וזבי החוטם האלה שמסתובבים פה, זה ממש ניצול וזה די עצוב ומקומם.