כתב נושא: העתונאי דוד בדין :המימון לפעולות "שלום-עכשיו" מגיע מחו"ל  (נקרא 2200 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

אם חפצי-חיים אנו - עלינו לסלקם מכאן בהקדם!!!
בכל מקום, בכל תפילה - "חיים" קודמים ל"שלום". גם כשמדובר בשלום אמיתי, לא מזוייף כמו זה שכבר חווינו...! מחרחרי-השלום, שכבר הפילו חללים רבים מבינינו - חייבים לתת את הדין על מעשיהם. ברור, ששונאי-ישראל מנסים לתעל אותנו אל המוות, ח"ו. "שלום עכשיו", "בצלם", "יש גבול" "מחסום וואטש" ודומיהם - הם אלה המשרתים את האינטרסים האפלים של שונאי-ישראל תמורת בצע-כסף. אין להם אידיאלים, הכל מזוייף ומעושה... הארגונים האלה מתחרים זה בזה על הכספים מהאיחוד האירופי ומכל מיני גורמים עויינים - תמורת הצגת היהודים כרוצחים וגזלנים והצגת הערבים כצדיקים ומסכנים... למעשה: הם פועלים לעזרת האויבים המוצהרים של המדינה ושל אזרחיה היהודיים...!!! זוהי בגידה של ממש!!! עכשיו, כשידוע לכל מה הם עושים ומעוללים - הגיע הזמן לפרק את תיבת-השרצים הזאת, לחשוף את ערוות חבריה ולגרשם אל מעבר לים... (לשם כך, צריך רק לשלוח אל הממשלה כמה תבניות של ביצים...).

דרך-אגב מחר בשעה 18:00 תתקיים הפגנה של פעילי מטה כולנו-כהנא נגד הבוגדים משלום-עכשיו בשכונת שמעון-הצדיק שבמזרח-ירושלים.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/193122
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מה, רק לפייגלין ולחיים שלכם מותר לגייס כספים בחו"ל בשביל פעילות בישראל? לפחות הפעילות שלנו חוקית,
ואנחנו לא משתמשים בכסף כדי לממן משפחת עבריינים פורעי חוק חוליגנים שמכים שוטרים ואוספים מצבורי נשק.

אם כבר צריך לחקור את גיוס הכספים של JTF ו ה VJA,
האמת היא שקיבלתי עדכון לפני כמה זמן על בחור בשם משה ניימן שאליו מגיעים הכספים כנראה,
צריך לחקור אותו ולערב כנראה את הרשויות - דבר שייעשה בקרוב אני מאמין.
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מה, רק לפייגלין ולחיים שלכם מותר לגייס כספים בחו"ל בשביל פעילות בישראל? לפחות הפעילות שלנו חוקית,
ואנחנו לא משתמשים בכסף כדי לממן משפחת עבריינים פורעי חוק חוליגנים שמכים שוטרים ואוספים מצבורי נשק.

אם כבר צריך לחקור את גיוס הכספים של JTF ו ה VJA,
האמת היא שקיבלתי עדכון לפני כמה זמן על בחור בשם משה ניימן שאליו מגיעים הכספים כנראה,
צריך לחקור אותו ולערב כנראה את הרשויות - דבר שייעשה בקרוב אני מאמין.
ארז קרקר, תקשיב לי טוב, גיוס כספים מגורמים מדיניים הינו התערבות בוטה של אותם ממשלות בעינייניה הפנימיים של ישראל מה שמעמיד סימן שאלה גדול על עצמאותה, גיוס הכספים של אותם ספיחי ימין בחו"ל הוא מידי אנשים, ארגונים וקרנות פרטיים (בניגוד מוחלט ל"שלום עכשיו"-מלחמה אחר כך, ושות' שמקבלים אאת רוב כספם ממדינות וקרנות של מדינות בדגש על האיחוד האירופי וקרן הנרי פורד- חביבו של היטלר, ששייך ל-CIA).
כך שאם היה קורטוב של צדק בעולם, אתכם היה צריך להעמיד לדין בעוון בגידה, ריגול ומגע עם סוכן זר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ארז קרקר, תקשיב לי טוב, גיוס כספים מגורמים מדיניים הינו התערבות בוטה של אותם ממשלות בעינייניה הפנימיים של ישראל מה שמעמיד סימן שאלה גדול על עצמאותה, גיוס הכספים של אותם ספיחי ימין בחו"ל הוא מידי אנשים, ארגונים וקרנות פרטיים (בניגוד מוחלט ל"שלום עכשיו"-מלחמה אחר כך, ושות' שמקבלים אאת רוב כספם ממדינות וקרנות של מדינות בדגש על האיחוד האירופי וקרן הנרי פורד- חביבו של היטלר, ששייך ל-CIA).
כך שאם היה קורטוב של צדק בעולם, אתכם היה צריך להעמיד לדין בעוון בגידה, ריגול ומגע עם סוכן זר.
קודם כל לא אמרתי שזה בא מממשלות, זה אתה אמרת.
האירועים היחידים שאני הייתי נוכח בהם בחו"ל, היו גיוס מתנועות שלום שונות בעולם ומכוני מחקר לקידום שלום אזורי, לא ממשלות.

את הכספים שנתרמים לנו, אנו מיישמים בעזרה הומניטרית לקורבנות הטרור היהודי (משפחות פלסטיניות שהמטעים שלהם נשרפו),
או למשל למימון מצלמות וידאו כדי לתעד עבירות על החוק ופשעי מלחמה - אנחנו אלה ששומרים על השומרים,
אנחנו הפנים ההומניטריות של מדינה שמצטיירת כרייך הנוכחי - המצב שלנו בעולם הוא זוועתי, אפילו אני במעמדי, מקבל ביקורות קשות,
אני נאלץ להיות נציג של הרשע שמתנהל במדינה שלי, ולנסות בשתי כתפי להציל את מעט הכבוד וההומניות שנותרה לישראל בזכותנו.

הכסף שלנו עוזר לנו להציל את המדינה הזו מקטסטרופה עולמית, ומכוחות או"ם שפולשים לפה (למרות שזה כבר אולי עדיף..)
אנחנו מנסים להחזיר את השפיות למקום לא שפוי, בעיקר בגלל לא שפוים כמוכם שמשחקים במשה רבנו ועלילות האותות והמופתים,
אתם חיים לכם במין כת חשוכה שמסכנת לא רק אתכם אלא אותנו, אנחנו מנסים ליישר קו עם העולם המתורבת והחילוני.
ואם היית יודע עד כמה העבודה שלנו מאפשרת לך להתנועע בעולם מבלי להיות מוגבל, אולי היית מדבר אחרת.

ל-ע-ו-מ-ת זאת, כספים שהולכים לפטרון שלך ולאחרים כמו פייגלין, הולכים לצרכים אישיים לגמרי,
מתי פעם אחרונה התורמים של JTF זכו לקבל פירוט הוצאות של כספי התנועה? למה? אני אגיד לך למה, כי אין תנועה.
זה אדם אחד שגר במרתף, ומתפרנס מתרומות - שאת חלקן הוא שולח לארץ באופן שחור ולא חוקי, מבלי להצהיר לרשויות המס,
ואת החלק האחר הוא שומר למחיה האישית שלו - פייגלין, אמנם טיפה יותר שקוף בהוצאותיו והכנסותיו, אבל גם אצלו,
המטרות הן אגואיסטיות לגמרי - הנסיון הפתטי שלו להשתלט על הליכוד - ושוב יוצא שרק תנועות השמאל והמפלגות הערביות
הם היחידים שדואגים באמת למדינה, לדפוקים ולעניים שאף ח"כ ימני לא סופר, לנכים, לניצולי השואה - אנשים שאתם לא רואים בכלל
מרוב העיסוק החולני שלכם בשנאה כלפי עם שאתם לא מכירים, לא ישבתם עם אחד כזה לקפה ושיחה, אין לכם מושג וחצי מושג
מי הוא, מה עבר עליו בחיים, איזה סבל הוא ראה בימי חייו - אתם קטנים ושחצנים ורברבנים, חצי מהפורום הזה זה בכלל ילדים עילגים
שמערכת החינוך הפרישה מתוכה, ופה הם מצאו מקום שלא שופט אותם - כל עוד ישננו את המנטרות של מנהיג הכת, וילמדו לציית לשנאה בלי לחשוב.

אתה מדבר על בגידה?... אתם הבוגדים אם כבר, בוגדים באמון של הילדים המסכנים וזבי החוטם האלה שמסתובבים פה, זה ממש ניצול וזה די עצוב ומקומם.
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ארז, אויב מחסלים או מכניעים, מה שבא קודם. לקרוא למדינת ישראל רייך? אם היה פה מאית ממה שהיה בגרמניה הנאצית אתה היית הראשון להיות בתא גזים.

הערבים הם לא מסכנים, הם לא חלשים, והם בהחלט לא זקוקים לך. אתה יודע כמה הצעות של שייחים סעודים הם דחו? כמה שייחים סעודים הציעו להקים מפעלים בעזה כדי להזיז את הכלכלה שם ודברים כאלה, הכל הם דחו. מדינת ישראל בנתה להם ווילות, ווילות! והם לא גרים שם, למה? כי אם מסדרים להם את הכלכלה, ויש להם מגורים, איפה הבעיה הפלסטינית? כל המטרה שלהם זה לא לחיות לצד ישראל, לחיות בישראל. במקום ישראל. הם האויב שלך. תבין את זה.

אתה מסוגל ללכת ביום שישי בלילה לשבת ביפו,לא בשטחים, ביפו, באיזה פארק שערבים השתלטו עליו? ולא חסר כאלה. תנסה את זה. לך לשם בלי סמלי שלום עכשיו שלא ידעו שאתה משת"פ שלהם ונראה את קבלת הפנים שתקבל. אני בטוח שזה יפתח לך את העיניים, אחרי שהנפיחות בהן תרד.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נראה, ארז, אתם מקבלים כסף ממשלמי כספי המיסים של מדינות באיחוד האירופי (התערבות בוטה בענייניה הפנימיים של ישראל כמדינה שמתיימרת להיות עצמאית)+ מקבלים כספים נוספים מקרן הנרי פורד (קרן התערבות פוליטית של ה-CIA) חביבו של אדולף היטלר וזאת עובדה ידועה, שכן אתם אחד מהאירגונים שממומנים מידי הקרן החדשה לישראל שהיא ארגון גג לכל אירגוני השמאל-פמיניזם-זכויות אדם/אזרח/חיות ארץ.
אתה אולי היית באיזה כנס וחצי של גיוס כספים מאנשים פרטיים בחו"ל (לגיטימי לחלוטין), אבל את רוב כספכם (עובדה ידועה ומוגמרת, ההכחשות שלך לא יעזרו) אתם מקבלים ממדינות, זאת אומרת במילים אחרות אתם משמשים כסוכנים זרים של אותם מדינות בישראל, נגד ישראל.
ידידי, האישומים העולים אוטומטית מכאן, הם-  1.) בגידה, 2.) מגע עם סוכן זר, 3.) ריגול נגד המדינה, 4.) פעילות שמטרתה ביטול ריבונות מדינת ישראל באופן טוטאלי (וד"ש לאו"ם שמום).
אז לך תספר סיפורים למישהו אחר.
מעבר לזה צריך כמובן להזכיר, שאתם בכלל יישות בלתי חוקית בעליל שכן, כעמותה רשומה, אתם- "שע"ל מפעלים חינוכיים" ולא "שלום עכשיו" שהוא גוף שהוא פיקציה החל ועד כלה ואיננו גוף משפטי (אתם בעצמכם הודיתם בכך, כשהפסדתם במשפט דיבה) לפיכך כל תביעותיכם בבית המשפט לערכאותיו השונות, היו בניגוד לחוק כי אתם הגדרתית לא הייתם גוף משפטי שמותר לו להיות צד בנדון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.