פופאי הקר (עדיין קר לך?) היקר. אתה ממש לא מוגבל, אתה יכול לפרסם
הודעות כאוות נפשך, אלא שמפאת התנהגותך החולנית בביקור האחרון שלך
כאן נאלצנו לנקוט במשנה זהירות.
ואם כבר מדברים על פחדנים - מדוע אתה מתחבר לפורום דרך פרוקסי?
ממה אתה מפחד? מה יש לך להסתיר?
אתה המשתמש הפחדן ביותר שראינו כאן, ודווקא אתה מדבר על פחדים?
בפסיכולוגיה קוראים לזה "השלכה". :old_grin:
קודם כל, האיש שעליו אתה מדבר (פופאי) הוא גבר מבוגר יותר, נשוי עם ילדים, שכתב בשם בדוי.
אני רווק, ללא ילדים, שכותב בשמי האמיתי. ככה שאני קצת יותר אמיץ ממך "אלקשי" מה השם המלא שלך, פחדן?
ועל איזו "התנהגות חולנית" אתה קודח ממוחך בדיוק? בוא תראה לי מה חולני בעיני אדם שחושב כמוך, כי זה מסקרן אותי מאוד.
הדיעות שלי חולניות? ההתנסחות החריפה שלי? העובדה שהילדים בקייטנה שלך לא מסוגלים להתמודד איתי?
זה מה שמוביל אותך לבדל אותי כמצורע? או שאולי, רק אולי ה"משנה זהירות" שלך זה הטיעונים שלי שפוגעים בכם כמו חיצים במטרה.
כל דקה שאתם עושים בי משוא פנים שכזה ע"י נעילת הגישה של החשבון שלי בפניי, זה מראה שאתם פוחדים ממני ורוצים להקשות עליי, מאותו חוסר בטחון ילדותי.
לא לתת לי לרפרף בהודעות שכבר כתבתי, לא לתת לי הזדמנות לערוך טעויות שאולי נפלו בחלקי לכתוב, הכל במטרה לייאש ולהקשות עליי,
ככה מתנהל הימין האמיתי הבטוח בעצמו? ככה אתם "מאמנים את חברינו", בלקשור ליריב המתדיין שמולכם את הידיים והרגליים? תעשה לי טובה, זו בדיחה עלובה.
ולגבי ה IP, מה אתה כל כך סקרן לגבי ה IP שלי? אני גולש בפרוקסי כי האתר הזה הוא אתר עברייני,
וזה לא אחראי בעיניי להפקיד את מספר ה IP שלי בידי עבריינים מסוכנים, אם זה מה שאתם עושים לחשבון שלי בפורום,
מה תעשו לי אם תגלו את כתובתי או מספר הטלפון שלי? אשקולני אחד כבר איים עליי פה בגידופים נוראיים, אבל העיקר שאני זה החולני, ולא הוא.
כבר עשיתם לינץ' למישהו בויקיפדיה שלא הסכים איתכם, חשפתם באופן הכי זול ומביש את הכתובת ומספר הטלפון שלו,
תוך הפגנת זלזול מוחלט לפרטיותו שלו ושל משפחות, והפקרת זכויותיו הבסיסיות כאדם - אז אתה עוד רוצה את ה IP שלי חצוף? אחרי כל ההיסטוריה העבריינית שלכם?
לא תודה. אבל למה לא, הנה גם זה יכול להיות לך תירוץ להגביל אותי עוד יותר - למה לא להגביל אותי ל 200 תווים לשעה, כך שהודעה אחת תקח לי יום שלם,
ואז חיים יוכל לפרוץ במחולות איך הוא ו"חברינו המצויינים" הביסו את השמאלן בטיעונים חדים (אה ועל הדרך הגבילו לו את החשבון בכל דרך אפשרית).
אני די שמח שזה קורה, כי יש פה כמה מתונים שעוד אפשר להציל, ואתה נותן להם במעשה הזה שלך,
הצצה אמיתית למה זה "הימין האמיתי" (אין פה שום דבר אמיתי, כולל השם הבדוי "חיים בן פסח"),
לכל הגולשים שעדיין לא מהופנטים לגמרי - בפעם הבאה שחיים מתרברב על השיוויון בפורום שלו, והפתיחות,
תזכרו אותי, אדם שבא להציג את טיעוניו באופן הוגן והגון, ובגלל זה, נלקחו ממנו כל הגישות לחשבונו, היכולות לערוך הודעות או לעבור עליהן,
תזכרו איך עובדת השיטה של חיים, ותהיו מספיק כנים ואמיצים להגיד - חיים, זה לא נכון. אני מכיר גולש בשם ארז הקר, שלא הסכמתי איתו אמנם,
אבל הוא לא עשה שום דבר שהצדיק את הגבלת החשבון שלו, מה שפגע ביכולת השווה שלו מול גולשים אחרים, להתנהל בדיונים ולעקוב אחר הודעותיו.
אם היה פה רבע ממה שחיים מתרברב שיש פה, זה לא היה קורה. היה לכם מספיק בטחון בעצמכם, כדי לתת לי להיות כאחד הגולשים ולשטוח את טענותיי.
אבל לא, המהלך הזה היה שח-מט מובהק שלי עליכם, אפילו יותר טוב מחסימה - כי זה גלעד שאני נושא בכל הודעה,
כוכב צהוב במקום כוכבים כחולים, עדות לתלאי הצהוב שהדבקתם לי כי אני שונה מכם, כי אני לא מסכים איתכם - יריתם לעצמכם ברגל מול כולם, וזה לא הצריך מצידי שום מאמץ.