כתב נושא: ברק חוסיין אובמה המוסלמי יש"ו שר"י לא יכול להיות נשיא ארה"ב על פי חוקי ארה"ב  (נקרא 1964 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
כשהקב"ה רוצה אז שום חוק לא יעזור
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
מה זה משנה אם הוא נשיא חוקי או לאו? העיקר הוא שישראל איננה מדינה עצמאית, לא משנה מי עומד בשלטון בארה"ב. מצדי, שקוף ייבחר לנשיאות בארה"ב (או שהשיא כבר נשבר בנובמבר 2008?), עם ישראל תלוי רק ב- הקב"ה.
די לואסליות!

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
בס"ד
מה זה משנה אם הוא נשיא חוקי או לאו? העיקר הוא שישראל איננה מדינה עצמאית, לא משנה מי עומד בשלטון בארה"ב. מצדי, שקוף ייבחר לנשיאות בארה"ב (או שהשיא כבר נשבר בנובמבר 2008?), עם ישראל תלוי רק בקב"ה.
די לואסליות!
ההודעה שלי יותר מופנית לחיים שידבר אל הציבור האמריקאי.
אני מקווה שישראל תהיה עצמאית בלי תלות מאף אחד
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
בס"ד
מה זה משנה אם הוא נשיא חוקי או לאו? העיקר הוא שישראל איננה מדינה עצמאית, לא משנה מי עומד בשלטון בארה"ב. מצדי, שקוף ייבחר לנשיאות בארה"ב (או שהשיא כבר נשבר בנובמבר 2008?), עם ישראל תלוי רק ב- הקב"ה.
די לואסליות!
יש לחיים אתר שנקרא jews against obama ככה שכתבה כזאת יכולה לעזור לאתר הזה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם זה נכון הרי שזו אם כל השערוריות מעבר לכל דבר אחר עם אובמה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
מקומו בהארלם עם החברים שלו מהבלוק....שיחזור לשם לעשן סמים קלים....