עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
עזרה בקשר לדיון עם שמאלני
sork:
מישהו יכול לעזור לי לדון עם איזה בחור שפתח דיון בפייסבוק בקבוצה שלי (islam=terror)
פשוט האנגלית שלי לא ברמה כזו גבוהה כמו שדרושה נראה לי בדיון הזה.
ההודעה:
Hi , I'm doing a research about this topic mentioned in this group , I am a person who believes Islam to be a religion of peace , history and other facts have I have has proven it , in fact...I believe that ALL RELIGIONS teach peace and can live side by side , because it was once a reality , and it can happen again.
and I am looking for an OPEN-MINED , CIVILIZED , CONSTRUCTIVE & SCIENTIFIC conversation or a debate with someone who supports this group and its ideals , someone who believes can refute my claims with FACTS & REFERENCES , not just big talk.
and if the same person (or someone else) , I would like to include in the conversation... topics like the Israeli-Palestinian conflict , the holocaust & why Israel has the right to exist .
if your into this types of OPEN-MINDED , CIVILIZED , CONSTRUCTIVE & SCIENTIFIC debates , please send me a message.
Note : If you want to make references and quotes from the Quran , make sure you know your Arabic , or can prove your translation of hadith and quran with a reference to an Arabic language scholar , not just some sleezy hateful translation you found on the internet .
(בכלל יהיה טוב אם תצטרפו לקבוצה ותענו לבד)
תודה מראש =]
Neo:
הוא אומר שאפשר להביא מובאות מן הקוראן, אך צריך שתדע ערבית טובה או לחילופין אם אתה מביא ציטוט אז שזה יהיה מגובה באיש דת ערבי שמבין בזה ושהציטוט לא סולף.
זו נקודת תורפה בכל הסיפור הזה, כי המשמעות היא:
אינך יכול להביא ציטוטים מהקוראן.
כאשר תביא לו סטטיסטיקה על כמה פיגועים הם עושים, מה כתוב בתקשורת שלהם וכו', הוא יגיד לך ש"זה קומץ", "זה לא מוסלמי" וכו' ואז לא תוכל להוכיח לו שזה כן מוסלמי.
El Blanco:
בס"ד
בשביל להוכיח מהו באמת האיסלם, לא בהכרח דרוש קוראן.
Neo:
העניין הוא, שהאדון הנכבד שפתח את הפורום יבוא אליך על כל דוגמא שתתן לו ויגיד לך
"זה אינו האיסלאם האמיתי", "הם מסלפים את האיסלאם" וכו'. מה אז תעשה?
הרי ברור למה הוא כ"כ חושש מציטוטים.
El Blanco:
בס"ד
הביוגרפיה של מוחמד - לא מסולפת בהבל דתי מוסלמי (יש כאלה), כיבושי הראשידון, עדויות אישיות, מה לא. יש מספיק.
ואגב לשאלתך, מה אז אעשה, פשוט, הממציא אינו יכול לסלף את המצאתו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה