כתב נושא: בושה שהפסקתם את הנושאים על התנשאות !  (נקרא 1618 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הפנתרים השחורים # wil be back
בושה שהפסקתם את הנושאים על התנשאות !
« ב- : אוגוסט 07, 2009, 12:26:24 »
מה זה אני יהודי שמנסה ליצור אהבת חינם !! בכך שאני מדבר על היחסים בן האשכנזים למזרחים [לא מתוך כוונה לשנאת חינם] ואתם מתנהגים ממש כמו שכתבתי! אתם מתנשאים!  מתיפיפים! וחושבים שאתם יודעים הכל ![ובעצם אתם לא יודעים כלום כמו שכתבתי!  ]חח זה שאתם מנהלים לא אומר שאתם גם צודקים כל הזמן אתם יודעים !  אתם אומרים לעצמכם משהו שאתם חושבים.. לא מתיחסים לדעות שלי ומעלימים את הנושא ממש כמו הממסד הבולשיבקי!![אתם רואים למדתם משהו מהם..!] בושה לכם !!! סוגרים את הנושא כאילו מי אתם? מי אתם ! שתחליטו מה זה שנאת חינם ומה זה אהבת חינם קצת העלבתי את העדה האשכנזית בכך שהאשמתי אותה בדברים קשים אז אתם ישר אומרים "לא אין שנאה אין התנשאות הכל בסדר " יש ואתם לא רוצים לדבר עליה !!! בושה לעם היהודי שיש אנשים כמוכם אני מנסה ליצור אהבת חינם ואתם משתיקים אותי כמו הממסד !! בושה !!!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 07, 2009, 12:38:01 על ידי הפנתר השחור »
אם האריה ישאג מי לא ירא !!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 07, 2009, 12:43:01 »
בס"ד
הטענות שלך (או לפחות חלקן) היו לא מבוססות ועלילות שקר ושנאת חינם, בהתחלה במיוחד האשמת את האשכנזים (ואני מדגיש, אשכנזים! ולא השלטון השמאלני הקומוניסטי בכך שקיפחו מזרחים).
ותבין כבר (חוזרים וטוחנים על זה ואתה ממשיך בשלך, אתה פשוט חושב עם רגשות הנחיתות ולא עם השכל אחי היקר), אין שנאה בין העדה האשכנזית לעדות המזרחיות, יש שנאה בין אינדיבידואלים שלא מייצגים את שתי העדות ובין השלטון השמאלני (שרק חלק ממנו הוא אשכנזי, אז נא לא לבלבל בשכל), לבין כל מה שלא הוא!
חוץ מזה..מה זה אהבת חינם?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 07, 2009, 12:59:31 »
בושה שאתה מתעקש לדון בנושא שלא קיים, אתה יוצר ריחוק בין עדות ואחרי שדיון ננעל אתה ממשיך?
לפחות עליך לכבד את התנועה שלנו, פה אין גזענות נקודה! והדברים שלך יוצרים שנאה על רקע גזעני.
דבר זה אינו מקובל, מעבר לכך שרוב רובן של טענותיך כלל לא מבוססות מציאות!
"אתה רוצה להגיד לי שיש אשכנזי שמתייחס למזרחיים כמו אל יהודים שווים?" ציטוט שלך, וכן אמרת
שרוב האשכנזים מתנשאים וזהו שקר גמור, בינתיים מי שמכליל פה ממה שאני רואה זה דוקא אתה.
אתה מתנשא על רקע עדתי ולא אאשכנזים או ספרדים או תורכים, אם היית יוצר דיון על פעילות השמאל(!!) נגד
הימין והדתיים-מסורתיים היית צודק אבל היית פשוט חוזר על מה שאנחנו אומרים מאז שהרב כהנא זצ"ל עלה ארצה(1972)
והקים את תנועת כ"ך(הליגה להגנה יהודית בארץ ישראל דאז), אך מכיוון שאתה אומר "אשכנזים" אתה מאשים א. את רוב
לוחמי המחתרות וחברי התנועה הרוויזיוניסטית שהם אלו שחברו וכיבדו את הספרדים יותר מכל והתייחסו אליהם כאחיהם כי כך
באמת היו, וכפי שאמרתי אשכנזים וספרדים במחתרות לחמו יחד, נהרגו יחד ושמחו יחד בניצחון. וכן הממסד
שרדף רדף אחרי ימניים דאז(רוויזיוניסטים) וכלל לא אחרי ספרדים או אשכנזים, הסיבה שספרדים נפגעו יותר הייתה כי יש בהם
יותר מסורתיים וימניים זה הכל.

אי לכך ובהתאם לזאת הדיון ננעל ברגע זה וכמנהל אני דורש ממך בפעם האחרונה לחדול מדיונים שקשורים לפילוג עדתי
שעצם הדיונים האלו הם שיוצרים את השנאה והפילוג ולא ההיפך!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 07, 2009, 13:59:10 »
בס''ד

פנתר היקר, אתה יודע מה מוזר בכל הדיון הזה? אם אתה באמת רוצה לתת מכת מוות לגזעני הערב רב, אתה יודע איך לעשות זאת? ממה הערב רב באמת מפחד יותר מכל דבר אחר? מהכהניסטים! הם לא מפחדים ממזרחים או אשכנזים שגורמים לפילוג בעם - ההפך, הם רוצים פילוג כזה, כל המטרה שלהם היא לעודד פילוג כזה. אבל הכהניסטים הם פסלו. למה? כי גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד היה מאחד את כל היהודים הטובים, מזרחים ואשכנזים, נגד הערב רב כדי להוציא אותם משליטה על בג''ץ, צה''ל, התשקורת, מערכת החינוך, החברות הגדולות, הבורסה וכו'.

פנתר התעורר! זה הכהניסטים שמפחידים את הבוגדים האלה!

אתה רוצה צדק? הנקמה האמיתית לכל קורבנות הערב רב רק תבוא כשהכניסטים יהיו בשלטון. תאמין לי, פנתר, זהו הסיוט הגדול ביותר לגזענים שעשו עוולה למזרחים ולרוסים ולדתיים ולימניים ולמתנחלים ולניצולי השואה ולכל עם ישראל.