עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

במה שונה מדינת איראן משאר המדינות הערביות?

<< < (5/5)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: F-35 Lightning על אוגוסט 06, 2009, 11:02:04 ---הכל נכון, אך אין השיעים רואים בכל הכופארים למיניהם ולא רק ביהודים כטמאים?

--- סוף ציטוט ---
תכל'ס כל העניין הוא לגבי מגע והאם מותר להתפלל בקרבתו, לגבי אם כלל זה קיים לגבי כולם או רק לגבי יהודים, זה כבר תלוי איזה איש דת שיעי אתה שואל

אלמ:
נץ את המשפט הזה "לא אללה אילא אללה ומחמד רסול אל אללה" זה הסונים אומרים נכון?! (זה מה שאני שומע מהמסגדים) 

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: אלמ על אוגוסט 06, 2009, 13:22:01 ---נץ את המשפט הזה "לא אללה אילא אללה ומחמד רסול אל אללה" זה הסונים אומרים נכון?! (זה מה שאני שומע מהמסגדים) 

--- סוף ציטוט ---
הם אומרים: "לא עילא אלא אללה ומוחמד ראסול אללה" והשיעים מוסיפים: "...ועלי חאביב אללה" (ובדיוק בגלל זה תוכל להבדיל בין מואזין של מסגד סוני למואזין של מסגד שיעי).

אלמ:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוגוסט 06, 2009, 13:27:17 ---הם אומרים: "לא עילא אלא אללה ומוחמד ראסול אללה" והשיעים מוסיפים: "...ועלי חאביב אללה" (ובדיוק בגלל זה תוכל להבדיל בין מואזין של מסגד סוני למואזין של מסגד שיעי).

--- סוף ציטוט ---
תודה נץ זה היה חשוב לי.

יהודי הררי:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוגוסט 06, 2009, 13:27:17 ---הם אומרים: "לא עילא אלא אללה ומוחמד ראסול אללה" והשיעים מוסיפים: "...ועלי חאביב אללה" (ובדיוק בגלל זה תוכל להבדיל בין מואזין של מסגד סוני למואזין של מסגד שיעי).

--- סוף ציטוט ---

לא ידעתי ....תודה אחי!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה