אתה טועה אחינו אני יכול לומר לך שראיתי ושמעתי שרודפים מזרחיים רק בגלל שהם מזרחיים בלי לדעת בכלל אם הם ימנים או שמלאנים הממסד מחדיר בכל עם ישראל שנאת מזרחיים בלי קשרל מפלגות כאלה ואחרות ובגין הוא אולי השיג קצת בשביל המזרחיים אבל איפה מה שהוא השיג כיום?? כלום ושום דבר! זכרו ומשנתו נעלמה ביום שהוא נעלם מהעולם.. ובקשר לעדה בנאדם אמור לאהוב את הארץ שהוא הגיע ממנה אחרי הכל אנחנו אולי גרים פה אבל לכל אחד מאיתנו יש מוצא. אני גאה במוצא שלי וששואלים אותי אני אומר מרוקו בגאווה.... ואיך אתה יכול להיות נגד פנתרים ?[אולי בגלל השם שחורים] הם היו רודפי צדק ושיוויון שפעלו לתיקון עם ישראל..
ראשית זה מה שכתבתי לך באשכול בדיון כללי:
פנתר אני מבקש ממך להפסיק!
המאבק פה הוא לא אשכנזי-ספרדי אלא ימין מול שמאל, לא אשכננזים הפלו מזרחיים אלא שמאלנים נקודה!
די להפיץ שנאה על עדה שלימה(אני חצי מרוקאי וגם לסבתא שלי עשו צרות אבל אני יודע להבחין בין אדם לאדם) אתה מוציא לעז על עדה שלימה
שיש בה צדיקים ואנשי מעשה בדיוק כמו בעדה הספרדית מזרחית, כמו שבעדה המזרחית היו בוגדים כך גם באשכנזית, ואם אתה לא מצליח
לטשטש במוחך את ההבדלים בין העדות לכדי עם אחד עליך לעבור שיעור בזהות יהודית. עליך להחליט אם אתה זה העדה שלך או העם שלך!
אני ממליץ לך לשמוע את השיר "שני אליהו" על אליהו חכים ואליהו בית צורי ספרדי ואשכנזי שניסו להמלט מהבולשת הבריטית שהיו גם לא מאותה מחתרת בכלל!
ומסרו נפש אחד בשביל השני, ואחד מהם אפילו נעצר בגלל שניסה להציל את חברו ושניהם עלו יחד לגרדום הי"ד.
וכן תקרא על שני לוחמי מחתרת שהיו אמורים לעלות לגרדום אף הם אחד ספרדי ואחד אשכנזי שהבריחו רימון לתא הנידונים למוות ורצו לפוצצו בחדר
עם ההתליינים הבריטיים ימ"ש ושם זכרם, אך כשנודע להם שיהודי עומד ליהיות נוכח בחדר העדיפו לפוצץ עצמם ברימון והתחבקו כשהרימון צמוד
לליבותיהם ומתו כך הי"ד. וכמו שתיאר זאת מנחם בגין ז"ל בנאומו: "אחזו יחד רימון אשכנזי-ספרדי עם אחד לב אחד".
אנחנו עם ישראל הקדוש, אנחנו לא מזרחיים ולא מערביים, לא אשכנזים ולא ספרדים ואין מקום לגזענות בפורום.
עד כאן.
ואוסיף על מה שכתבתי שם, אתה ממש לא מדייק בדבריך, איש לא רדף את טלי פחימה למשל, היא זוכה להבנה בתקשורת, הם גם לא שונאים
את הערבים הנאצים ימ"ש גם הם לא כאלו אשכנזים.. הם פשוט שונאים את כל מי שהוא יהודי שורשי נקודה, לפני שהחל ה"קיפוח" עליו אתה מדבר אשכנזים
מבטן ומלידה סבלו מקיפוח מהממסד ע"י הלשנות לבריטים, רצח לוחמי אצ"ל אשכנזים כולם אגב באלטלנה ועוד ועוד. היום מי שמקופח
הם המתנחלים ולא המזרחיים! אין היום קיפוח של ממש על מזרחיים אלא על יהודים שורשיים! מי שהוא יהודי שורשי מקופח ע"י הערב רב השמאלני
והמתנחלים הם בעדיפות עליונה לקיפוח ורמיסה למרות שרבים מהם אשכנזים ולמרות שמובילי ההתנחלות היו ברובם אשכנזים אף הם.
איך אתה בכלל רואה את עצמך כעדה? אתה שייך לעם ישראל הקדוש, איזה טיפש יחליף את הזהות של העם הנבחר והקדוש בניו של ה' יתברך בזהות סתמית
של "עירקי" "מרוקאי" "פולני" או לא יודע מה?