כתב נושא: הממשלה החליטה:תושבי אשקלון סוג ב'  (נקרא 9107 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הממשלה החליטה:תושבי אשקלון סוג ב'
« להגיב #25 ב- : אוגוסט 04, 2009, 10:06:15 »
בס"ד
מה זו ההסתה פה אשכנזים מזרחים? מתן ופנתר שחור, יש מספיק אשכנזים שהשלטון דופק גם אותם, לא צריך להגזים, מלבד זאת, הרוסים גם נחשבים אשכנזים (כמה שלא הרבה יודעים אבל עדיין), אותנו גם דפקו ודופקים לא מעט, ואנחנו במילה אחת: יהודים, די ל-BS הזה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : אוגוסט 04, 2009, 18:05:56 »
לק"י
טוב לנעול את הדיון!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #27 ב- : אוגוסט 04, 2009, 18:26:48 »
לק"י
טוב לנעול את הדיון!
את הדיון על אנרגיות חלופיות לחשמל יש להמשיך, את הקטנוניות העדתית להפסיק.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #28 ב- : אוגוסט 04, 2009, 21:50:37 »
בס"ד
צודק,מה אנחנו בכנסת?

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • הפנתרים השחורים # wil be back
« להגיב #29 ב- : אוגוסט 04, 2009, 22:08:28 »
אתה צודק שהממשלה עשתה הכל כד לסכסכך בין העדות השונות ואכן היא הצליחה לצערי...
אני מודה שיש אשכנזים טובים אבל בוא נודה על אמת מי שסכסכך והפלה זה האשכנזים הם המציאו את הזרם של המלחמות העדתיות האלה ועכשיו הם צריכים להתמודד איתם ולגבי האשכנזים שנדפקים מהשלטון הם נדפקים אבל לא כמו המזרחיים.. אני לא ראיתי עיירות פיתוח שלמות של אשכנזים למשל!... יש דבר כזה ?אין! לסיכום כולנו יהודים !! וואסור לנו לתת לממשלה להחליט בשבילנו מי ומי פחות אני אומר יחס שווה לכל יהודי באשר הוא !
אם האריה ישאג מי לא ירא !!!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #30 ב- : אוגוסט 04, 2009, 22:09:10 »
אתה צודק שהממשלה עשתה הכל כד לסכסכך בין העדות השונות ואכן היא הצליחה לצערי...
אני מודה שיש אשכנזים טובים אבל בוא נודה על אמת מי שסכסכך והפלה זה האשכנזים הם המציאו את הזרם של המלחמות העדתיות האלה ועכשיו הם צריכים להתמודד איתם ולגבי האשכנזים שנדפקים מהשלטון הם נדפקים אבל לא כמו המזרחיים.. אני לא ראיתי עיירות פיתוח שלמות של אשכנזים למשל!... יש דבר כזה ?אין! לסיכום כולנו יהודים !! וואסור לנו לתת לממשלה להחליט בשבילנו מי ומי פחות אני אומר יחס שווה לכל יהודי באשר הוא !
אני איתך! O0

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : אוגוסט 04, 2009, 22:12:04 »
בס"ד
כל הכבוד לך פנתר שחור!
ברוך הבא לפורום!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : אוגוסט 05, 2009, 00:20:02 »
לק"י
חברים אתם יודעים מה משמעות הכינוי של המשתמש החדש?.מי אלה היו הפנתרים השחורים האם אתם יודעים?.(אני יודע רוצה לראות אם יש להם זכר!)

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #33 ב- : אוגוסט 05, 2009, 00:30:57 »
כמובן.

"הם לא נחמדים" (גולדה)

(זה בצחוק, לא להעלב, רק מראה שאני יודע במה מדובר).

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : אוגוסט 05, 2009, 00:34:31 »
הם לא נחמדים??.קצת עצוב אחי שזה מה שאתה זוכר!

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #35 ב- : אוגוסט 05, 2009, 00:44:21 »
בס"ד
נו מה קורה איתך אחי...
MATAN מספיק כבר עם הדיבורים העדתיים...כולנו יודעים מי היו הפנתרים השחורים...ושתדע לך הם לא שנאו את האשכנזים,הם יצאו נגד הממסד הבולשיבקי שעשה אפליה נגד האחים המזרחיים שלנו...זאת סתם סטיגמה שהאשכנזים דפקו את המזרחיים..זה נוצר בגלל שהממסד הבולשיביקי היה ברובו הגדול אשכנזי,אין לנו מה לעשות בנידון ! כלל האשכנזים לא אשמים בכך...הממסד עשה אפליה נגד אשכנזים אחרים גם כגון: ניצולי השואה,יהדות רוסיה,יהודים אשכנזיים אמוניים דתיים ימניים ומתנחלים...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #36 ב- : אוגוסט 05, 2009, 01:32:11 »
היו גם פנתרים שחורים בארה"ב ששנאו יהודים ואפילו הרגו יהודים.. אבל זה לא קשור חס וחלילה ל"פנתרים" של הארץ!

בכל אופן פנתר,אתה טועה טעות חמורה, לא אשכנזים הם שעשו זאת כי אם שמאלנים, נכון שאותם שמאלנים היו אשכנזים אבל
אל תשכח שבטרום קום המדינה התנועה הציונית הייתה ברובה אשככנזית גם שמאל וגם ימין ואפילו המחתרות שבהם ספרדים
היו בין עולי הגרדום הי"ד, עדיין הרוב היו אשכנזים מהסיבה הפשוטה שהציונות לא סחפה בתחילה את יהודי ארצות ערב
וכך היו פה הרבה אשנכזים.

אז כפי שאמרתי אין לזה קשר לאשנזים-ספרדים אלא לימין ושמאל. שים לב שהאדם היחיד שהחזיר למזרחיים את הכבוד לא היה
מזרחי כי אם אשכנזי הלו הוא מנחם בגין. כנ"ל הרב כהנא מקור משפחתו בצאנז שבגלציה, וגם בימינו פעילי ימין רבים
אשכנזים ולא רק שהם לא שונאים מזרחיים חלילה, הם גם תובעים את עלבון המזרחיים.

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #37 ב- : אוגוסט 05, 2009, 01:45:15 »
היו גם פנתרים שחורים בארה"ב ששנאו יהודים ואפילו הרגו יהודים.. אבל זה לא קשור חס וחלילה ל"פנתרים" של הארץ!

בכל אופן פנתר,אתה טועה טעות חמורה, לא אשכנזים הם שעשו זאת כי אם שמאלנים, נכון שאותם שמאלנים היו אשכנזים אבל
אל תשכח שבטרום קום המדינה התנועה הציונית הייתה ברובה אשככנזית גם שמאל וגם ימין ואפילו המחתרות שבהם ספרדים
היו בין עולי הגרדום הי"ד, עדיין הרוב היו אשכנזים מהסיבה הפשוטה שהציונות לא סחפה בתחילה את יהודי ארצות ערב
וכך היו פה הרבה אשנכזים.

אז כפי שאמרתי אין לזה קשר לאשנזים-ספרדים אלא לימין ושמאל. שים לב שהאדם היחיד שהחזיר למזרחיים את הכבוד לא היה
מזרחי כי אם אשכנזי הלו הוא מנחם בגין. כנ"ל הרב כהנא מקור משפחתו בצאנז שבגלציה, וגם בימינו פעילי ימין רבים
אשכנזים ולא רק שהם לא שונאים מזרחיים חלילה, הם גם תובעים את עלבון המזרחיים.
בנתיים כמו שזה נראה אין אף אחד היום שפועל לתבוע את "עלבונונו" בממשלה או בשלטון וכבודנו נרמס יום יום שעה שעה.. בגלל דעות שחושבים עלינו שהם לא נכונות בכלל ואין להם שום קשר למציאות הפנתרים היו התקווה שלנו אבל גולדה [הזונה!] והממסד של אותה תקופה דאג טוב מאוד להעלים אותם בדרכים כאלה ואחרות חבל לי עליהם..[הם היו אידאולגים אמיתיים ואנשים חכמים מאוד! ]  אבל יום אחד אני יקים פנתרים מחדש ונשתלט על השלטון הבולשיבקי הצורר הזה !!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #38 ב- : אוגוסט 05, 2009, 02:03:17 »
בנתיים כמו שזה נראה אין אף אחד היום שפועל לתבוע את "עלבונונו" בממשלה או בשלטון וכבודנו נרמס יום יום שעה שעה.. בגלל דעות שחושבים עלינו שהם לא נכונות בכלל ואין להם שום קשר למציאות הפנתרים היו התקווה שלנו אבל גולדה [הזונה!] והממסד של אותה תקופה דאג טוב מאוד להעלים אותם בדרכים כאלה ואחרות חבל לי עליהם..[הם היו אידאולגים אמיתיים ואנשים חכמים מאוד! ]  אבל יום אחד אני יקים פנתרים מחדש ונשתלט על השלטון הבולשיבקי הצורר הזה !!!
זה מגיוון שאין בשלטון ימין אמיתי, הימין נדחק אפילו מהליכוד, אפילו בליכוד יש לך ח"כים ממרצ כמו דן מרידור.. אז למה אתה מצפה?
מנחם בגין בהתחלה של שלטונו תבע את עלבון המזרחיים לא רק מהממשלה אלא אפילו מדודו טופז שקרא למזרחיים "צ'חצ'חים" ואמר שהם ה"שין גימלים"
בצבא, עיין ערך "נאום הצ'חצ'חים של בגין". כיום ברוך ה' האפליה פחותה בהרבה, אבל אל תשכח שהשמאל עדיין שולט בכל מקום במדינה החל מבג"צ וכלה
בתשקורת, הם לא רודפים מזרחיים כבר תבין! הם רודפים ימניים! ומה לעשות רוב המזרחיים הם מסרותיים ולכן גם ימניים.

אני לא בעד פנתרות או כל בדלנות אחרת, נמאס לי לשמוע על עדות, כששואלים אותי מה העדה שלי אני עונה בחוסר חשק, מחריד אותי שיקראו
לי "מרוקאי" או "רומני" או "אוקרייני"! מה זה צריך ליהיות? שיקראו לי בשם של עמים אחרים? זרים? אנטישמים? אני יהודי! לא מרוקאי לא ערבי
לא רומני ולא אוקרייני!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #39 ב- : אוגוסט 05, 2009, 02:05:48 »
גור-אריה,

גם אני מאסתי בזה ששואלים אותי מה המוצא שלי, זו אמנם שאלה עניינית אולי בשלב מתקדם של היכרות (לדעת את השורשים).

אך כששואלים אותי בשיחה ראשונית "מה המוצא שלך" סיגלתי לעצמי כבר תשובה מהירה ופשוטה:

"בני האדם - בניגוד לרבים אחרים"  :old_wink2:

מנותק הפנתר השחור

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #40 ב- : אוגוסט 05, 2009, 03:15:13 »
זה מגיוון שאין בשלטון ימין אמיתי, הימין נדחק אפילו מהליכוד, אפילו בליכוד יש לך ח"כים ממרצ כמו דן מרידור.. אז למה אתה מצפה?
מנחם בגין בהתחלה של שלטונו תבע את עלבון המזרחיים לא רק מהממשלה אלא אפילו מדודו טופז שקרא למזרחיים "צ'חצ'חים" ואמר שהם ה"שין גימלים"
בצבא, עיין ערך "נאום הצ'חצ'חים של בגין". כיום ברוך ה' האפליה פחותה בהרבה, אבל אל תשכח שהשמאל עדיין שולט בכל מקום במדינה החל מבג"צ וכלה
בתשקורת, הם לא רודפים מזרחיים כבר תבין! הם רודפים ימניים! ומה לעשות רוב המזרחיים הם מסרותיים ולכן גם ימניים.

אני לא בעד פנתרות או כל בדלנות אחרת, נמאס לי לשמוע על עדות, כששואלים אותי מה העדה שלי אני עונה בחוסר חשק, מחריד אותי שיקראו
לי "מרוקאי" או "רומני" או "אוקרייני"! מה זה צריך ליהיות? שיקראו לי בשם של עמים אחרים? זרים? אנטישמים? אני יהודי! לא מרוקאי לא ערבי
לא רומני ולא אוקרייני!
אתה טועה אחינו אני יכול לומר לך  שראיתי ושמעתי שרודפים מזרחיים רק בגלל שהם מזרחיים בלי לדעת בכלל אם הם ימנים או שמלאנים הממסד מחדיר בכל עם ישראל שנאת מזרחיים בלי קשרל מפלגות כאלה ואחרות ובגין הוא אולי השיג קצת בשביל המזרחיים אבל איפה מה שהוא השיג כיום?? כלום ושום דבר! זכרו ומשנתו נעלמה ביום שהוא נעלם מהעולם.. ובקשר לעדה בנאדם אמור לאהוב את הארץ שהוא הגיע ממנה אחרי הכל אנחנו אולי גרים פה אבל לכל אחד מאיתנו יש מוצא. אני גאה במוצא שלי וששואלים אותי אני אומר מרוקו בגאווה.... ואיך אתה יכול להיות נגד פנתרים ?[אולי בגלל השם שחורים] הם היו רודפי צדק ושיוויון שפעלו לתיקון עם ישראל..

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #41 ב- : אוגוסט 05, 2009, 11:55:35 »
בס"ד
אתה טועה אחינו אני יכול לומר לך  שראיתי ושמעתי שרודפים מזרחיים רק בגלל שהם מזרחיים בלי לדעת בכלל אם הם ימנים או שמלאנים הממסד מחדיר בכל עם ישראל שנאת מזרחיים בלי קשרל מפלגות כאלה ואחרות ובגין הוא אולי השיג קצת בשביל המזרחיים אבל איפה מה שהוא השיג כיום?? כלום ושום דבר! זכרו ומשנתו נעלמה ביום שהוא נעלם מהעולם.. ובקשר לעדה בנאדם אמור לאהוב את הארץ שהוא הגיע ממנה אחרי הכל אנחנו אולי גרים פה אבל לכל אחד מאיתנו יש מוצא. אני גאה במוצא שלי וששואלים אותי אני אומר מרוקו בגאווה.... ואיך אתה יכול להיות נגד פנתרים ?[אולי בגלל השם שחורים] הם היו רודפי צדק ושיוויון שפעלו לתיקון עם ישראל..
זה בגלל שאחרי בגין השמאלנים חזרו לשלטון ובגדול,וזה כולל גם את יצחק שמיר....

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #42 ב- : אוגוסט 05, 2009, 12:17:49 »
אתה טועה אחינו אני יכול לומר לך  שראיתי ושמעתי שרודפים מזרחיים רק בגלל שהם מזרחיים בלי לדעת בכלל אם הם ימנים או שמלאנים הממסד מחדיר בכל עם ישראל שנאת מזרחיים בלי קשרל מפלגות כאלה ואחרות ובגין הוא אולי השיג קצת בשביל המזרחיים אבל איפה מה שהוא השיג כיום?? כלום ושום דבר! זכרו ומשנתו נעלמה ביום שהוא נעלם מהעולם.. ובקשר לעדה בנאדם אמור לאהוב את הארץ שהוא הגיע ממנה אחרי הכל אנחנו אולי גרים פה אבל לכל אחד מאיתנו יש מוצא. אני גאה במוצא שלי וששואלים אותי אני אומר מרוקו בגאווה.... ואיך אתה יכול להיות נגד פנתרים ?[אולי בגלל השם שחורים] הם היו רודפי צדק ושיוויון שפעלו לתיקון עם ישראל..
ראשית זה מה שכתבתי לך באשכול בדיון כללי:
פנתר אני מבקש ממך להפסיק!

המאבק פה הוא לא אשכנזי-ספרדי אלא ימין מול שמאל, לא אשכננזים הפלו מזרחיים אלא שמאלנים נקודה!
די להפיץ שנאה על עדה שלימה(אני חצי מרוקאי וגם לסבתא שלי עשו צרות אבל אני יודע להבחין בין אדם לאדם) אתה מוציא לעז על עדה שלימה
שיש בה צדיקים ואנשי מעשה בדיוק כמו בעדה הספרדית מזרחית, כמו שבעדה המזרחית היו בוגדים כך גם באשכנזית, ואם אתה לא מצליח
לטשטש במוחך את ההבדלים בין העדות לכדי עם אחד עליך לעבור שיעור בזהות יהודית. עליך להחליט אם אתה זה העדה שלך או העם שלך!
אני ממליץ לך לשמוע את השיר "שני אליהו" על אליהו חכים ואליהו בית צורי ספרדי ואשכנזי שניסו להמלט מהבולשת הבריטית שהיו גם לא מאותה מחתרת בכלל!
ומסרו נפש אחד בשביל השני, ואחד מהם אפילו נעצר בגלל שניסה להציל את חברו ושניהם עלו יחד לגרדום הי"ד.

וכן תקרא על שני לוחמי מחתרת שהיו אמורים לעלות לגרדום אף הם אחד ספרדי ואחד אשכנזי שהבריחו רימון לתא הנידונים למוות ורצו לפוצצו בחדר
עם ההתליינים הבריטיים ימ"ש ושם זכרם, אך כשנודע להם שיהודי עומד ליהיות נוכח בחדר העדיפו לפוצץ עצמם ברימון והתחבקו כשהרימון צמוד
לליבותיהם ומתו כך הי"ד.  וכמו שתיאר זאת מנחם בגין ז"ל בנאומו: "אחזו יחד רימון אשכנזי-ספרדי עם אחד לב אחד".

אנחנו עם ישראל הקדוש, אנחנו לא מזרחיים ולא מערביים, לא אשכנזים ולא ספרדים ואין מקום לגזענות בפורום. 

עד כאן.

ואוסיף על מה שכתבתי שם, אתה ממש לא מדייק בדבריך, איש לא רדף את טלי פחימה למשל, היא זוכה להבנה בתקשורת, הם גם לא שונאים
את הערבים הנאצים ימ"ש גם הם לא כאלו אשכנזים.. הם פשוט שונאים את כל מי שהוא יהודי שורשי נקודה, לפני שהחל ה"קיפוח" עליו אתה מדבר אשכנזים
מבטן ומלידה סבלו מקיפוח מהממסד ע"י הלשנות לבריטים, רצח לוחמי אצ"ל אשכנזים כולם אגב באלטלנה ועוד ועוד. היום מי שמקופח
הם המתנחלים ולא המזרחיים! אין היום קיפוח של ממש על מזרחיים אלא על יהודים שורשיים! מי שהוא יהודי שורשי מקופח ע"י הערב רב השמאלני
והמתנחלים הם בעדיפות עליונה לקיפוח ורמיסה למרות שרבים מהם אשכנזים ולמרות שמובילי ההתנחלות היו ברובם אשכנזים אף הם.

איך אתה בכלל רואה את עצמך כעדה? אתה שייך לעם ישראל הקדוש, איזה טיפש יחליף את הזהות של העם הנבחר והקדוש בניו של ה' יתברך בזהות סתמית
של "עירקי" "מרוקאי" "פולני" או לא יודע מה?