עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הודעה של אנטישמית- אנחנו כובשים
MATAN:
--- ציטוט של: F-35 Lightning על אוגוסט 02, 2009, 23:54:58 ---לדידה ולדידם של אחיה ואחיותיה אנחנו אכן כובשים לא משנה מהי ההיסטוריה, לפי האיסלאם כל העולם הוא אדמתו של אללה ולכן היא אדמתם שלהם. שרית, אני שוב לא מבין מה אכפת לך מה כל גוי עלוב חושב עלינו, בלאו הכי זה לא ישפיע.
--- סוף ציטוט ---
נכון גישתם שכל העולם הוא אדמתם!
ובאמת חבל על זמנך לבזב על דבר שלא יצא ממנו דבר!
sarit:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוגוסט 02, 2009, 23:20:23 ---בעניין גניבת אדמות, שיועילו בטובם להתמודד עם העובדה שמוחמד ואחריו אבו באכר ועומאר איבן אל חאטב הפכו את חצי האי ערב ליודנריין.
בעניין אללה כאל הירח, שיצפו בבקשה בלינק הבא:
--- סוף ציטוט ---
היי נץ
בקשר ליהודים בתקופת מוחמד אני יודעת שהיו שלושה שבטים אבל הוא לא רצח את כולם? איפה זה כתוב שהוא עשה להם טרנספר?
תודה על הקליפ- קליפ נהדר!
sarit:
--- ציטוט של: F-35 Lightning על אוגוסט 02, 2009, 23:54:58 ---לדידה ולדידם של אחיה ואחיותיה אנחנו אכן כובשים לא משנה מהי ההיסטוריה, לפי האיסלאם כל העולם הוא אדמתו של אללה ולכן היא אדמתם שלהם. שרית, אני שוב לא מבין מה אכפת לך מה כל גוי עלוב חושב עלינו, בלאו הכי זה לא ישפיע.
--- סוף ציטוט ---
היי F-35 חשוב לי להגיב להם במיוחד לקומץ קטן של מופרעים שרק הורסים את הפורום שם ומפרסמים תמונות שואה להנאתם זה די מפריע לי...
את הטעון המצויין שכתבת כאן לא כתבתי לה מעניין מה יהיה לה להגיד :old_smiley:
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: sarit על אוגוסט 03, 2009, 12:38:32 ---היי נץ
בקשר ליהודים בתקופת מוחמד אני יודעת שהיו שלושה שבטים אבל הוא לא רצח את כולם? איפה זה כתוב שהוא עשה להם טרנספר?
תודה על הקליפ- קליפ נהדר!
--- סוף ציטוט ---
היו יותר משלושה, מוחמד עצמו השמיד ארבעה- בנו נאדיר, קורייט'ה, קאינוקה וח'ייבר.
מעבר לזה היו עוד שגורשו מחצי האי ערב צפונה לא"י ודרומה לאיזור תימן ומעבר לים לאתיופיה של ימינו.
חלק מהסיפורים מתועדים בחדית'ים השונים, חלק גם בוצעו אחרי מות מוחמד בימי שני הח'ליפים הראשונים- אבו באכר ועומאר איבן אל חטאב.
El Blanco:
בס"ד
טוב מה שתגידי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה