עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך אני יענה לערבים והאנטישמים בפורום הזה?? אני צריך עזרה באנגלית

<< < (8/9) > >>

El Blanco:
בס"ד
סוריה הוא שם לאיזור שעליו קיימת המדינה ה"סורית", סעודיה זה על שם משפחת איבן סעוד, לפני הקמת המדינות האלו לא היה להן כמעט כל ייחוס פוליטי כשלעצמן, רק היום נותנים למדינות לכאורה שקמו על השטחים הנ"ל כגופים פוליטיים.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: F-35 Lightning על אוגוסט 03, 2009, 16:36:45 ---בס"ד
סוריה הוא שם לאיזור שעליו קיימת המדינה ה"סורית", סעודיה זה על שם משפחת איבן סעוד, לפני הקמת המדינות האלו לא היה להן כמעט כל ייחוס פוליטי כשלעצמן, רק היום נותנים למדינות לכאורה שקמו על השטחים הנ"ל כגופים פוליטיים.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
האם תוכל להסביר לי האם פלסטין זה המצאה בריטית מ1907 או שלעם ישראל עצמו קראו פלסטין

m4a1:

--- ציטוט של: F-35 Lightning על אוגוסט 03, 2009, 16:36:45 ---בס"ד

--- סוף ציטוט ---

אני יודע שסוריה כשטח היה קיים אבל המושג הזה של העם הסורי והעם הסעודי היה קיים?

m4a1:

--- ציטוט של: ביתר-לעד על אוגוסט 03, 2009, 16:38:08 ---בס"ד
האם תוכל להסביר לי האם פלסטין זה המצאה בריטית מ1907 או שלעם ישראל עצמו קראו פלסטין

--- סוף ציטוט ---

כל מי שישב בא"י נקרא פלסטיני כתושב כמו שכל מי שגר בת"א נקרא תל אביבי, מה שהפלסטינם עשו זה הם הפכו את המושג פלסטיני לעם כמו שתהפוך את התלאביבים לעם נפרד.

El Blanco:

--- ציטוט של: ביתר-לעד על אוגוסט 03, 2009, 16:38:08 ---בס"ד

--- סוף ציטוט ---
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,20478.0.html
כל אדם שישב בישראל (שנקראה מאז כינה אותה הקיסר נירון יש"ו-שר"י "פרובינקיה פלסטינה", Palestine על שלל תרגומו של הכינוי, על שם הפלישתים) נקרא Palestinian (קרי תושב "Palestine" )על שמו של הכינוי ולא על שם המיתוס ה"פלסטיני" שהליגה הערבית, גמאל עבד א-נאצר והקרמלין האדום המציאו.

--- ציטוט ---אני יודע שסוריה כשטח היה קיים אבל המושג הזה של העם הסורי והעם הסעודי היה קיים?
--- סוף ציטוט ---
גם היום אין.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה