כתב נושא: מוסלמי נאצי יש''ו עשה 6 סרטונים חדשים נגדי ונגד תנועתנו  (נקרא 1868 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
טפי ימח שמו וזכרו על מה הוא שם בד על הפנים?מה מי הוא בכלל
הוא יכול להקניט הוא יכול לדבר כמה שהוא רוצה הוא יכול לאיים אבל בתוך תוכם הם מפחדים שנעלה לשלטון בע"ה הם יודעים כשנעלה לשלטון מה יקרה להם
הם מקניטים הם עושים קונטרה בשביל שלא נעלה לשלטון אבל נקווה שכל זה לא יעזור ובע"ה האיחוד הלאומי יעלה בע"ה :)

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
סרט חלש ביותר כנגד התנועה...

גם לא חידש שום דבר.

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
חיים תאמין לי הערבים זה ההסברה הכי טובה של ישראל.
אתה רק מסתכל עליו עם הכפייה המגעילה הזאת, אתה מבין שמדובר בבנאדם שמייצג את הרוצחים הכי גדולים.
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
הוא רק הפגין את טיפשותו...
חחח...איך שהוא אמר שחיים חצי ערבי מצרי רחמנא ליצלן מצד אימו,איך הוא משווה בין יהדים מזרחיים לבין ערבים,מה הקשר? אלו שני דברים מנוגדים,האחים היהודיים המזרחיים שלנו כלל לא ערבים,איך המחבל הזה יכול לחשוב ככה? זה ממש מצחיק אותי....
הוא נראה כמו נאצי עם הכפייה שלו,ממש כמו אוסמה בן לאדן יש"ו...שיוריד את הכפייה שלו לפני שהוא קורא לנו נאצים....
זה היה חלש מאוד! כל מי שיראה את הסרטון הזה יצחק על טיפשותו וחוסר ידיעתו בנושאים הרלוונטיים....
צריך להראות לו את הסרט "פינטה" של חירט ווילדרס ההולנדי ואת הסרטון של תנועתינו על הפנים האמיתיות של האיסלם העולמי...נראה איזה סרטון הוא יעשה אחר-כך....

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לק"י
תאמינו הסרטים ההטיפשיים האלה לא מעבירים את המסר שלהם!
רק תורמים לנו מביאים אחלה של פרסום.

מנותק therealyemini

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הגבתי לו חח אני ממשיך להגיב לו כל פעם שהוא מחזיר לי תגובה
אני מוציא אותו אפס

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
מוסלמי נאצי יש''ו עשה 6 סרטונים חדשים נגדי ונג
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 03, 2009, 16:51:55 »
בס''ד

אוייב ערבי מוסלמי נאצי מצוי יש''ו שר''י !! יכרית הקב''ה במהרה כל צוררי עמו ישרא'ל וימחה שמם וזכרם ,סר צילם מעליהם ולא ייזכר שמם עו-ד ע-ד עול-ם אכי''ר !!
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :beast: :beast: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוגוסט 03, 2009, 17:27:20 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הגבתי לו

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
הגבתי לו
חחחחחחחחחחחחחחחחח... :::D :::D :::D :::D :::D :::Dחחחחחחחחחחחחחח כל הכבוד!