עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שהחמאס הם לא מוסלמים?

(1/2) > >>

sarit:

היי חבר'ה

דברתי אתמול עם גרמני הזוי הוא התחיל לדבר איתי על הערבים ועל זה שישראל לא יכולה לטעון על חזקה בארץ ישראל
אני כמובן כתבתי את כל האמת עליהם וברגע שלא היה לו מה לטעון יותר נחשף פרצופו האמיתי והוא התחיל לקלל כתבתי לו שלגרמני אין בכלל זכות לדבר על היהודים ושירגע כי יש לי "חבילה" שלמה מה לומר על הגרמנים הנתעבים.
אחת מהטענות ההזויות שאני קוראת זה והוא גם ציין את זה שהחמאס הם בכלל לא מוסלמים אני תוהה מה גורם לאנשים בכלל לחשוב שהחמאס הם לא מוסלמים?

אמרתי לו יש להם האמנה שמתבססת על ה curan האנטישמי והם קיצונים דתיים מהכי גרועים שיש

sarit:
נשלח פעמיים

ירין הכהניסט:
בס"ד
כל הכבד אני משתין על הקוראן מליון פעמים ביום

zelhar:
החמאס הוא תנועה בת של "האחים המוסלמים" וזה בהחלט הזוי לומר שהם לא מוסלמים, או מה שכנראה הוא התכוון לומר, שהם "מפרשים את האיסלאם בצורה קיצונית מדי". התנועה הזו פשוט מקיימת הלכה למעשה את כללי הדת המוסלמית. החמאס מפרש בצורה "קיצונית" את האיסלאם כמו  שהנאצים  והיטלר עצמו פירשו ב"קיצוניות" את "מיין קאמפף".

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: zelhar על אוגוסט 01, 2009, 21:19:50 ---החמאס הוא תנועה בת של "האחים המוסלמים" וזה בהחלט הזוי לומר שהם לא מוסלמים, או מה שכנראה הוא התכוון לומר, שהם "מפרשים את האיסלאם בצורה קיצונית מדי". התנועה הזו פשוט מקיימת הלכה למעשה את כללי הדת המוסלמית. החמאס מפרש בצורה "קיצונית" את האיסלאם כמו  שהנאצים  והיטלר עצמו פירשו ב"קיצוניות" את "מיין קאמפף".

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
החמאס בעצמם נאצים

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה