בתרגום חופשי:
דברי פתיחה:
המראיין מדבר על סרטים אנטישמים של הערבים שמציגים את היהודים כקופים וכו'.
הוא מציג את המרואיין כמי שהכין את הסרט "פיטנה" וכתוצאה מכך נתון לאיומים על חייו כולל כרגע כאשר היה
צורך באבטחה מיוחדת בכדי לקיים את הראיון.
הראיון עצמו:
מראיין: "סימנו אותך כמטרה, הגעת מאותה מדינה שממנה וואן גוך נרצח על דעותיו. מה אתה רוצה לעשות?"
מרואיין: "אני רוצה להראות שהאיסלאם הוא סכנה גדולה לחופש שלנו במערב. היא מתחזקת באירופה ותהרוס הכל."
מראיין: "אני מכיר מוסלמים שהם אוהבי שלום ומתנגדים לכל מה שקורה. אפילו עובד איתי אחד כזה."
מרואיין: "אני מאמין שאין כזה דבר מוסלמי מתון \ איסלאם מודרני. יש כמובן מוסלמים שרוצים להשתלב
בחברה אך לרוע המצב כשאתה מביט על אירופה, רוב המוסלמים אינם כך. הם אינם רוצים להשתלב בחברה
ורוצים שכולנו נהיה כנועים לאיסלאם."
מראיין: "אתה מגיע ממדינה שתמיד הייתה גאה בכך שהיא מסתדרת עם כולם. עם זאת, כעת יש לכם גישה
שאינה מסבירה פנים."
מרואיין: "נכון. היה לנו רצח פוליטי ברחובות אמסטרדם. יש לנו נוער מרוקאי שמתנהג כמו ברברי ותוקף אנשים
ועושה דברים נוראיים. אנשים בהולנד מרגישים שהם מאבדים את המדינה לטובת אידיאולוגיה שהיא ממש
רחוקה מאיתנו, מהיהודים ומחברנו האחרים. אני כאן היום בארה"ב, אחרי שהייתי בכינוס במוסד ה"הדסון"
ואמרתי שם שאני מקווה שארה"ב לא תהיה האחרונה שתשאר, כיוון שאנחנו בדרך לאיבוד אירופה לטובת האיסלאם
ואנחנו ממש ממש קרובים לזה."
מראיין: (קוטע את המרואיין) "כן, אנחנו קרובים. היה אפשר לראות במקום שבו רצחו את וואן גוך, יש קיר ועליו כתוב '

' (לא הבנתי, נראה לי
משהו בנוסח - הירייה הזו לא רצחה או משהו אחר שמצדיק את הרצח). את הקיר הזה היה צריך להעיף כיוון שהוא מסית לשנאה. האם לא איבדנו את אירופה?"
מרואיין: "אנחנו דקה לפני איבוד אירופה. ואנחנו זקוקים לסיוע משמעותי מארה"ב.
לכן הגענו 30 פוליטיקאים לכנסת ישראל בכדי להראות לאירופה ולארה"ב שאנחנו כבר שבעים מתהליך האיסלאמיזציה
של אירופה. האיסלאם מאוד אלים ואנו רוצה דברים טובים לאירופה, יש להלחם בו ולא להדמות אליו.
ההנהגה הפוליטית באירופה היא בדיוק כמו צ'מברלין - היא מתרפסת בפני מי שאינו רוצה באמת שלום."
מראיין: "ראיתי שהסטודנטים האמריקאים נפגשו עם אחמניג'אד ואמרו שהוא איש של שלום."
מרואיין: "אחמניג'אד צריך לשבת בכלא. הוא קצב. מקומו לא לנאום באו"ם שכן הוא מאיים על העולם".
סוף.