עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מאמר של השמאלני הנאצי יונתן פולק יש"ו-שר"י בעד המחבל עזמי בשארה
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: DENNIS על יולי 30, 2009, 00:45:08 ---בס"ד
מני מזוז הפקיד הקטנטן הזה ,דוחף את האף שלו לכל חור,כל הפוליטיקאים מפחדים ממנו,דמוקרטיה עלאק...
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
כל הפוליטיקאים אותה זבלה מושחתים
נץ וגאה בזה:
חוסר העקביות בדעת השמאלני מדהימה אותי בכל פעם מחדש, כן הדבר בשמאל האנרכיסטי, הרי אם להודות על האמת, עזמי בשארה איננו "לוחם חופש" או אנרכיסט כלל ועיקר, הוא איננו בעד חופש כי אם בעד טיראניה פאן-ערבית ששואבת את יסודותיה האידאולוגיים בגרמניה הנאצית, אז אם לעשות את ההקבלה, יונתן פולק האנרכיסט, תומך בנאצי...מעניין.
תמיכה באיסלם, איננה אנרכיזם ואני אינני מבין היאך פולק נושא את שם ה"אנרכיזם" לשווא (לא שאני אנרכיסט, ממש לא)?!
למי שפיספס הנה בשארה, מה בין זה ובין "לוחם חופש" או "אנרכיזם", לא ברור...
9999:
בס"ד
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוגוסט 02, 2009, 19:15:27 ---חוסר העקביות בדעת השמאלני מדהימה אותי בכל פעם מחדש, כן הדבר בשמאל האנרכיסטי, הרי אם להודות על האמת, עזמי בשארה איננו "לוחם חופש" או אנרכיסט כלל ועיקר, הוא איננו בעד חופש כי אם בעד טיראניה פאן-ערבית ששואבת את יסודותיה האידאולוגיים בגרמניה הנאצית, אז אם לעשות את ההקבלה, יונתן פולק האנרכיסט, תומך בנאצי...מעניין.
תמיכה באיסלם, איננה אנרכיזם ואני אינני מבין היאך פולק נושא את שם ה"אנרכיזם" לשווא (לא שאני אנרכיסט, ממש לא)?!
למי שפיספס הנה בשארה, מה בין ובין "לוחם חופש" או "אנרכיזם", לא ברור...
--- סוף ציטוט ---
יפה מאוד,יש לך תשובות יפות מאוד,ראית איך בהתחלה המראיין מופתע שאין כזה דבר עם "פלסטיני" והערבי הזה עונה שאין,והוא בכח רוצה להאמין שיש...חחחח איזה הזויים הם השמאלניים האלו.... :::D
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה