כתב נושא: יש לי הודעה משמחת לכולם  (נקרא 7251 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #25 ב- : יולי 26, 2009, 13:19:35 »
איכזבת אותי הונ&#!?!. חשבתי שתודיע כי כבר הישגתי כרטיס טיסה לאוזבקיסטן.  

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #26 ב- : יולי 26, 2009, 13:21:11 »
חיים אתה יודע יפה שאנשים החליפו ניק לפרסם את אמנון יצחק.הדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע בפורום.מי שכתב מה שכתב על הרב כהנא לא ראוי להיות כאן.
צודק יוסי אני איתך!!!!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #27 ב- : יולי 26, 2009, 14:37:48 »
הסרטונים של הונלוהוהו הם ברכה.
הם מקדמים את הסרטונים של חיים...

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #28 ב- : יולי 26, 2009, 14:43:04 »
מה קרה, מישהו הסכים לתת לך עבודה בסוף?

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #29 ב- : יולי 26, 2009, 21:43:58 »
המטרה נאו לא מקדשת את האמצעים כתנועה כהניסטית לא נאפשר להצדיק את רצח הרב כהנא בפורום בכדי לקדם את התנועה.היה כאן נאצי שקידם מאד את התנועה שלנו,הוא ניהל כאן ונחסם והלך לחזית של מרזל ובן גביר וקידם מאד את הפורום שלהם והצליח ואז בן גביר סגר בכלל את הפורום של החזית והעדיף שלא יהיה פורום בכלל רק שדעות נאציות לא יקודמו.זה לקח לו חצי שנה.
לפי ההלכה(ההלכה היא מה שמחייב אותנו)אין מצווה הבאה בעברה(שקר,הצדקת רצח הרב כהנא או הצדקת היטלר והשואה).
הרב כהנא זצ"ל שאב את כוחו ממהלכה אם אנחנו נעבור על ההלכה איננו כהניסטים בכלל ולכן שכרנו יצא בהפסדנו.זה כאילו שחבר כנסת מש"ס יצדיק אכילת חזיר בכדי להבחר לראשות ממשלה.
הרב כהנא זצ"ל יכל לשנות בקצת את מצע כ"ך ולבסוף להיות ראש ממשלה.הוא לא הסכים לשנות אות ואף נרצח בגלל דעותיו.הוא לא היה מסכים לתופעה כמו הוללוהו.
בהתחלה התחלנו עם מנהל(נץ)שמציג עמדות שמאלניות בכדי לענות עליהן או שרן הכהניסט הציג שאלות של שמאלנים וגם בשן ענה על שאלות אלה.זה לגטימי.החלפת ניקים מקובלת בפורום.
כאנשים דתים ושומרי מצוות אסור לנו לשקר.גם אם נציג שמאלני בצורה נלעגת במטרה לקדם את הסרטונים של חיים נפסיד לטווח ארוך.
בגדול אין שמאלני אמיתי שתומך בשואה,בהכחשתה וברצח יהודים.זאת גם עבירה פלילית לפי חוקי מדינת ישראל.
אף חרדי מבני ברק אפילו סאטמר או נטורי קרתא ואף יהודי מחברון לא יתמוך בשואה.ברגע שעמדות כאלה מוצגות בפורום או אפילו שמאיימים ברצח על יהודים(שמאלנים,יהודים לא משנה)אנו סוטים ממטרות התנועה.זאת לא דרכו של הרב כהנא.
טעות לקדם את התנועה בשיטות של שקר,יש לנו מספיק צופים ביוטיוב ובתפוז עם סרטונים ימנים.
המטרה איננה מקדשת את האמצעים.התנהגות בטירוף,עבירה על החוק,איומים ירחיקו מאיתנו גולשים.איך אנשים יבואו למפגש אחרי שאויימו ברצח?
בכל פורום יש חוקים,הנהלה שאוכפת את החוקים.גם החלפת ניק והתחזות למישהו אחר איננה מכשירה עבירה על החוק,איומים.מי שכתב מה שכתב גם אם התחזה יענש.
הארגון היחיד שמצדיק עברה על החוק בכדי לשמור עליו הוא השב"כ ושיטותיו אלה הובילו לרצח רבין.מדוע שפורום כהניסטי ינקוט בשיטותיו של אבישי רביב?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #30 ב- : יולי 26, 2009, 22:03:22 »
באמת הגיע הזמן שתמצא איזה עבודה או תלך ללמוד משהו במקום לבלבל במוח לכל האנשים כאן
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #31 ב- : יולי 26, 2009, 22:13:35 »
לא ראיתי סרט של הונלוהוהו מצדיק את הרצח של כהנא כך שאני לא מבין מה הבעיה עם מה שכתבתי.

הייתי מהראשונים שאמרו שיש להעיף אותו מהפורום.  אני פשוט לא חושב שצריך להתרגש מהסרטונים שלו כיוון שהם מעודדים צפייה בסרטונים של חיים.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש לי הודעה משמחת לכולם
« להגיב #32 ב- : יולי 26, 2009, 22:24:07 »
ס"ד
בקרוב תתחיל מלחמת גוג ומגוג אם אתה רוצה להנצל ולזכות בחיי נצח תחזור בתשובה
תגלה את היהדות שבך
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!