שונות > הפצת הימין האמיתי
סטיקר חזק:איסלאם=נאציזם
El Blanco:
--- ציטוט של: benjo_k על מאי 22, 2010, 22:07:25 ---בס"ד
אתה מאמין בתורה ובמפרשים נכון? כמו כן אתה מקבל את דעותיהם של חכמינו (גם בדור הזה) אני מאמין שאם תשאל כל אחד מהם הוא ייעץ לך לא לקרוא בספרים האלה ובטח שלא להחזיק אותם בבית... זה עניין רוחני אפילו אם אתה לא מרגיש שזה משפיע עלייך, יש לזה השפעה.
--- סוף ציטוט ---
לפי ההלכה מותר ללמוד את הקור'אן:
1.) לצורך פרנסה (אקדמיה, מערכת הבטחון וכו')
2.) לצורך של "דע מה שתשיב" (בין לאפיקורוס, ובין אם זה במסגרת ויכוחים תיאולוגיים).
3.) כדי לדעת איך להלחם באויב, צריך לדעת עליו הכל.
4.) לצרכים בטחוניים.
benjo_k:
--- ציטוט של: רק_כך על מאי 22, 2010, 22:10:22 ---לפי ההלכה מותר ללמוד את הקור'אן:
1.) לצורך פרנסה (אקדמיה, מערכת הבטחון וכו')
2.) לצורך של "דע מה שתשיב" (בין לאפיקורוס, ובין אם זה במסגרת ויכוחים תיאולוגיים).
3.) כדי לדעת איך להלחם באויב, צריך לדעת עליו הכל.
4.) לצרכים בטחוניים.
--- סוף ציטוט ---
OK זה חידוש בשבילי... יש לך מקורות לזה?
עדן איסקוביץ:
בס''ד
אין כל בעייה בקריאת הקוראן מבחינת ההשקפה היהודית, מהסיבה הפשוטה שהאסלאם איננו דת המבוססת על עבודה זרה, זה כתוב בספרו של רבי יוסף קארו זצוק''ל, קיצור שולחן ערוך.
בנוגע ל''מיין קאמפף': הכיצד ספר זה יפגום בנשמתך אם אתה מראש פוסל את כל הרעיונות המופיעים בו?!?
El Blanco:
--- ציטוט של: עדן איסקוביץ על מאי 22, 2010, 22:23:37 ---בס''ד
אין כל בעייה בקריאת הקוראן מבחינת ההשקפה היהודית, מהסיבה הפשוטה שהאסלאם איננו דת המבוססת על עבודה זרה, זה כתוב בספרו של רבי יוסף קארו זצוק''ל, קיצור שולחן ערוך.
בנוגע ל''מיין קאמפף': הכיצד ספר זה יפגום בנשמתך אם אתה מראש פוסל את כל הרעיונות המופיעים בו?!?
--- סוף ציטוט ---
בקטע הזה אני חייב להסכים. אגב, בנוגע לאסלאם, יש פוסקים שחולקים על ההשקפה הזאת, כמו הר"ן.
בן, בנוגע למקורות, אני מחפש עכשיו מאמר/שו"ת בשבילך בנדון.
valeric:
--- ציטוט של: רק_כך על מאי 22, 2010, 22:25:57 ---בקטע הזה אני חייב להסכים. אגב, בנוגע לאסלאם, יש פוסקים שחולקים על ההשקפה הזאת, כמו הר"ן.
בן, בנוגע למקורות, אני מחפש עכשיו מאמר/שו"ת בשבילך בנדון.
--- סוף ציטוט ---
לפי מה שהבנתי ליהודים גם מותר להיכנס למסגדים אך לא לכנסיות.
(שמעתי את זה מאיזה רב חרדי)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה