עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך אפשר לענות לערבי הזה שמזכיר את התלמוד שלנו?

<< < (2/11) > >>

jewlover and arabhater:
בס"ד
תסבירי להם שזה התורה שבעל שהועברה בעל פה מאז מעמד הר סיני
תגידי להם על ההיסטוריה שכל אימפריה שיצאה נגד עם ישראל התמוטטה וככה גם יקרנ לבני ישמעאל ותגידי שיבנה בית המקדש השלישי שלא יחרב לעולם כי כך כתוב בתנ"ך וזה מה שיהיה
ותגידי להם שלפני שהם נותנים פירושים הטיפשים  האלו שילמדו קודם לקרוא בעברית ולפרש נכון כי יש להם המון שגיאות בפירושים

2shpatz:
וואו לא יאמן...

אני אחרוג ממנהגי והפעם אני אגן על התלמוד
הבעייה הגדולה כאן היא ככול הנראה התירגום שביצעו מעברית לאנגלית,
באופן זה ההבנה של הטקסט הופכת להיות כמעיין חד משמעית למי שלא מכיר את התלמוד
דבר שמקל על לקיחת ציטוטים ספציפיים ולעשות כנעשה למעלה

בקשר לכל האמירות על יחסים עם קטינים לא מצאתי אמת באף אחד מהם

בכל מקרה התרגום לאנגלית הוא הבעייה הגדולה כאן
ודבר שאני מסכים עם שאר האנשים שאמרו זאת כבר, אין מה לנסות להוכיח או לענות להם כי הם לא יקשיבו

יהודי הררי:
 זה מהאתר של DAVID DUKE יש"ו

את התרגום האנגלי אפשר לקרוא כאן:
http://www.come-and-hear.com/talmud/

ולגלות שהאשמות האלה הן שקרים, חצאי שקרים, סילופים, תרגום מוטעה, הוצאת ציטוטים מהקונטקסט שלהם....וכו'

zelhar:
צריך גם להבין כי הדיון המשפטי בתלמוד הוא לוגי, נטול רגשות, ומתומצת. לדוגמא, בסוגיית ירושה מסוימת מופיע מקרה בו אח אחד מת, לאחר מכן האח שיבם אותו מת, ולבסוף האב מת. כאשר הבן הבכור שלא ידוע אם הוא הבן של האח הבכור או של האח הצעיר מכונה "ספק".

אשי:
תודה רבה לF-35 Lightning על התשובות:

קודם כל, רוב הציטוטים הם עיוותים, סילופים, חצאי ציטוטים, שקרים, הוצאות מהקונטקסט וכו', המקור של אותם הציטוטים הוא אכן אתרו של דיוויד דיוק יש"ו-שר"י ו-JewWatch יש"ו-שר"י וכדומיהם.
- בכלל אני ממליץ להגיב את הציטוטים האמיתיים (שכן בתרגום מאנגלית זה הוצאה מהקונטקסט של הציטוט, הרי שבתלמוד בשביל להבין צריך לשבת זמן רב בשביל להבין ולו מילה אחת,

כך בכל ספרי הקאנון והקודש היהודיים, לא סתם יש 70 פנים לתורה, לא סתם יש פירושים שונים וחילוקי דעות במספר עצום של נושאים ביהדות), להיכנס לאתר הנדון:
http://kodesh.snunit.k12.il/b/l/l0.htm http://kodesh.snunit.k12.il/b/r/r0.htm
- עיקר השקרים פה הם עיוותים של הציטוטים שבעצם עיקרם הוא איסור ביהדות (כמו אמירת השם המפורש בחלק השני של השקרים, השקר שאנחנו מעוניינים להרוג אפילו את הטוב שבגויים - קרי עבירה על איסור ולא תרצח, "גויים" בעברית תנ"כית זה כלל לא בקר [Cattle] אלא עמים, ועוד),

מפה אפשר כבר להבין שזוהי פרופגנדה ואין טעם לענות לזה.
- חלק מהדברים פה נכונים, אכן גבר יהודי צריך לשאת תפילה שבה יודה לקב"ה על שלא עשה הוא אישה או גוי ("שלא עשני גוי", "שלא עשני אישה", "שלא עשני עבד"), מה רע בכך אין לי מושג, אם אינני טועה יש לכך הסבר במפורש (כמו לכל הלכה ביהדות), כאילו שהמוסלמים, חבריו לאידיאולוגיה של דיוויק דיוק (חבר ה-KKK וניאו-נאצי ידוע, מראה איזה חברים יש לקלינטון הבעל והאישה, ננסי פלוסי ואובאמה ה"ליברלים" במפלגה),

לא ידועים במעמד הנחות עוד יותר אצלם כלפי האישה (האישה היא רכושו הפרטי של הגבר באיסלאם, ראה לדוגמא את האשכול שיוסי פתח עכשיו בנוגע למעמד האישה באפגניסטן תחת השלטון הטאליבני בנדון), כלפי העבדים (באיסלאם אין לעבד זכויות כלל, מותר להכותו, מותר להורגו, מותר לעשות בו כרצונו ואף להופכו לעבד מין, את הליברליות ישמור לעצמו, באיסלאם דינו של כושי הוא עבדות), וכלפי ה"כופארים" אין בכלל מה להוסיף.
נ.ב: אני אוסיף עוד, בינתיים פרסם את תגובתי, יש לי בעיות עם תגובות ארוכות.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה