עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך אפשר לענות לערבי הזה שמזכיר את התלמוד שלנו?

<< < (9/11) > >>

jewlover and arabhater:
בס"ד
מה הדת שלהם שווה  שמעתי באחת מהרצאותיו של הרב אמנון יצחק ששאלו אותו בנוגע לדתות אז בין היתר הוא אמר משהו יפה מאוד אם עכשיו אני יוצר מכונית חדשה והיא תוצרת שלי לאחר כמה שנים בא  עוד מישהו אחר ורק משנה את הבסיס ומחליף דברים ואח"כ בא עוד  מישהו ומשנה דברים  אז  אצל מי נמצאת המכונית המקורית?!?!? בוודאי שאצלי  אז אותו דבר בדתות הקב"ה נתו לנו תורה מסיני לעיני עם שלם ואי אפשר להכחיש כזה מאורע שעד היום אנחנו מזכירים אותו בשבועות ואז באו שאר הדתות והחליפו דברים והם כתבו את הקוראן שיש לו רבבות גרסאות ולברית החדשה יש יותר ממאה אלף גרסאות אני לא זוכר מספרים
ולנו יש רק תורה אחת אותה תורה שיש עכשיו אותה תורה בדיוק שקיבלנו לפני 3300 שנה האמת אף פעם לא משתנה

ירין הכהניסט:
בס"ד
נכון אחשלי אתה צודק

m4a1:

--- ציטוט של: arabhater על יולי 29, 2009, 16:48:48 ---בס"ד
מה הדת שלהם שווה  שמעתי באחת מהרצאותיו של הרב אמנון יצחק ששאלו אותו בנוגע לדתות אז בין היתר הוא אמר משהו יפה מאוד אם עכשיו אני יוצר מכונית חדשה והיא תוצרת שלי לאחר כמה שנים בא  עוד מישהו אחר ורק משנה את הבסיס ומחליף דברים ואח"כ בא עוד  מישהו ומשנה דברים  אז  אצל מי נמצאת המכונית המקורית?!?!? בוודאי שאצלי  אז אותו דבר בדתות הקב"ה נתו לנו תורה מסיני לעיני עם שלם ואי אפשר להכחיש כזה מאורע שעד היום אנחנו מזכירים אותו בשבועות ואז באו שאר הדתות והחליפו דברים והם כתבו את הקוראן שיש לו רבבות גרסאות ולברית החדשה יש יותר ממאה אלף גרסאות אני לא זוכר מספרים
ולנו יש רק תורה אחת אותה תורה שיש עכשיו אותה תורה בדיוק שקיבלנו לפני 3300 שנה האמת אף פעם לא משתנה

--- סוף ציטוט ---

למען ההגינות שתדע שיש גם גרסאות שונות לתנ"ך, יש את מגילות ים המלח ועוד מלא ממצאים שמוכיחים שהיו גרסאות שונות לתנ"ך.

ירין הכהניסט:

--- ציטוט של: m4a1 על יולי 29, 2009, 23:15:30 ---למען ההגינות שתדע שיש גם גרסאות שונות לתנ"ך, יש את מגילות ים המלח ועוד מלא ממצאים שמוכיחים שהיו גרסאות שונות לתנ"ך.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
מזה מגילת ים המלח?!?!?!

נץ וגאה בזה:
בשונה מהקוראן, אחדית' והסירא, המקורות שהובאו כאן ממקורותינו, הינם סילוף, שקר, ציטוטים שאינם קיימים מאותם מובאות, אלו שכן, פשוט הוצאו מהקשרם, הוספו מילים שלא כתובות ופרשנות שאיננה מספקטרום הפרשנויות המקובל בעולם היהודי וכהנה וכהנה.
ולM4a1 הגרסאות האחרות של התנ"ך היו של כתות פורשות מהיהדות הפרושית, וברבות הימים פשוט נעלמו מעל דפי ההסטוריה והתפוגגו, בעוד היהדות הפרושית המשיכה הלאה, כל אותם גרסאות אחרות אבדו ומהוות ממצא ארכיאולוגי ולא יותר, פריט במוזיאון ולא שום דבר מחייב ברמת הכתבים הקאנוניים של העם היהודי.
מי שמעוניין לראות בכל זאת את המקורות מהתלמוד הבבלי האמיתיים ולא המסולפים והשקריים כפי שהובאו בתחילת האשכול, מוזמן לעיין בלינק הנ"ל ולהווכח בעצמו: http://www.mechon-mamre.org/b/l/l0.htm
רק צריך לבחור את המסכת הרלוונטית ואת הדף והעמוד המתאימים לאותו מקור.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה