כתב נושא: מהי המטרה של הפורום שלנו?  (נקרא 6482 פעמים)

0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מהי המטרה של הפורום שלנו?
« להגיב #25 ב- : יולי 19, 2009, 14:01:24 »
לק"י
האם יש בפורום כהניסטים מתלמדיי הרב כהנא הי"ד??.

מנותק DiZaSTeR

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : יולי 19, 2009, 14:39:22 »
הסיבה שהרבה אנשים עוזבים את הפורום אחרי הגעתם (לדעתי) היא ריבוי הקללות והעוינות כלפי כמעט כולם.
בוא נתחיל מזה שכמעט בכל דיון אני רואה יש"ו, שר"י וכולי שנכתב על מישהו שנחשב בקונצנזוס לאדם מכובד
נמשיך בזה שאתם לא מקבלים דעה של אף אחד חוץ מכהניסטים, וזה כולל את ליברמן שהוא הבנאדם הכי ימני שיש לו השפעה על דעת קהל.
ונסיים בזה שלמבקר המתחיל זה נראה מוזר שאנחנו מקללים כל אחד בלי שהוא יודע מאיפה באה השנאה
הפתרון לזה הוא שצריך עוד מאמרים קצרים וקולעים על כל אחד מאותם אנשים: מאמר קצר על רבין, על שלום עכשיו, על נשות ווטצ', על פרופיל חדש ועוד.
כמו כן האתר עצמו לא עודכן כבר כמעט שנה, והעיצוב שלו לא נראה מי יודע מה.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #27 ב- : יולי 19, 2009, 15:01:03 »
בס"ד
הסיבה שהרבה אנשים עוזבים את הפורום אחרי הגעתם (לדעתי) היא ריבוי הקללות והעוינות כלפי כמעט כולם.
בוא נתחיל מזה שכמעט בכל דיון אני רואה יש"ו, שר"י וכולי שנכתב על מישהו שנחשב בקונצנזוס לאדם מכובד
נמשיך בזה שאתם לא מקבלים דעה של אף אחד חוץ מכהניסטים, וזה כולל את ליברמן שהוא הבנאדם הכי ימני שיש לו השפעה על דעת קהל.
ונסיים בזה שלמבקר המתחיל זה נראה מוזר שאנחנו מקללים כל אחד בלי שהוא יודע מאיפה באה השנאה
הפתרון לזה הוא שצריך עוד מאמרים קצרים וקולעים על כל אחד מאותם אנשים: מאמר קצר על רבין, על שלום עכשיו, על נשות ווטצ', על פרופיל חדש ועוד.
כמו כן האתר עצמו לא עודכן כבר כמעט שנה, והעיצוב שלו לא נראה מי יודע מה.
חחחחח... :laugh:..הצחקת אותי אחי...ליברמן? הכי ימני שיש לו השפעה על דעת הקהל? הכל בולשיט....אין לו השפעה...אתה חושב כך בגלל שהתשקורת הבוגדנית ניפחה אותו יעני הוא רודן אכזר ימני בטמבלוויזיה בתוכניות מפגרות כמו "ארץ נהדרת" כן זה מה הנוער והציבור שלנו סופג את הרעל המטומטם והילדותי הזה...ליברמן הוא מושחת ויתקפל מהר מאוד,יש לו פתרונות שמאלניים קיצוניים שאפילו שלום עכשיו יש"ו לא חלמו עליהם,והוא תומך בארה"ב כפרטנר,גויים שמכורים לנפט הערבי...הפורום הזה הוא האמת האחת והיחידה שבו הציבור שלנו יכול לראות ולצאת מהעיוורון שהערב-רב והימין המדומה גורמים לו ומוליכים אותו שולל בכל פעם מחדש...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : יולי 19, 2009, 15:40:07 »
לק"י
לפי דעתי העיצוב של האתר כבר ישן לא משהו..חייב להחליפו!!!

מנותק DiZaSTeR

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : יולי 19, 2009, 16:46:49 »
בס"דחחחחח... :laugh:..הצחקת אותי אחי...ליברמן? הכי ימני שיש לו השפעה על דעת הקהל? הכל בולשיט....אין לו השפעה...אתה חושב כך בגלל שהתשקורת הבוגדנית ניפחה אותו יעני הוא רודן אכזר ימני בטמבלוויזיה בתוכניות מפגרות כמו "ארץ נהדרת" כן זה מה הנוער והציבור שלנו סופג את הרעל המטומטם והילדותי הזה...ליברמן הוא מושחת ויתקפל מהר מאוד,יש לו פתרונות שמאלניים קיצוניים שאפילו שלום עכשיו יש"ו לא חלמו עליהם,והוא תומך בארה"ב כפרטנר,גויים שמכורים לנפט הערבי...הפורום הזה הוא האמת האחת והיחידה שבו הציבור שלנו יכול לראות ולצאת מהעיוורון שהערב-רב והימין המדומה גורמים לו ומוליכים אותו שולל בכל פעם מחדש...

כמובן שאני מעדיף מנהיגים עם פתרונות יותר טובים מליברמן, אבל לכל אחד מהם (מרזל, בן ארי ושאר הכהניסטים) כמעט ואין השפעה על הציבור, בעוד שמפלגת ישראל ביתנו תמיד גודלת בבחירות.
ואני מכיר טוב טוב את האידיאולוגיה של ליברמן, ומסכים עם רובה (כנראה בגלל שאני חילוני, יש לו מלא דברים שהם נגד כפייה דתית)
בכל זאת, אם הכהניסטים שונאים את ליברמן הם צריכים להראות מה הוא עשה רע.
וזה דבר שלא נעשה הרבה, לא רק על ליברמן אלא בכלל.

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #30 ב- : יולי 19, 2009, 17:06:31 »
בס"ד
כמובן שאני מעדיף מנהיגים עם פתרונות יותר טובים מליברמן, אבל לכל אחד מהם (מרזל, בן ארי ושאר הכהניסטים) כמעט ואין השפעה על הציבור, בעוד שמפלגת ישראל ביתנו תמיד גודלת בבחירות.
ואני מכיר טוב טוב את האידיאולוגיה של ליברמן, ומסכים עם רובה (כנראה בגלל שאני חילוני, יש לו מלא דברים שהם נגד כפייה דתית)
בכל זאת, אם הכהניסטים שונאים את ליברמן הם צריכים להראות מה הוא עשה רע.
וזה דבר שלא נעשה הרבה, לא רק על ליברמן אלא בכלל.
אחת השגיאות של ליברמן שהוא רוצה להעביר שטחים ממדינת ישראל לערבים שמהווים את הרוב באזור ושיהיו אוטונומיה...טעות חמורה! האוכלסיה שלהם תגדל ויהיו לנו מדינות ערביות בתוך המדינה כמו עזה...מי בכלל חושב על וויתורים התאבדותיים כאלו? בגלל זה הוא מתרבב בתשקורת שיש לו הרבה חברים ערבים שתומכים בו בכדי להראות את עצמו ילד טוב ירושלים בפני השמאל הבוגדני...דרכו היא שמאלנית קיצונית...חוץ מזה במפלגתו יש שמאלניים כמו סופיה לנדבר...וגם יש כאלו שפרשו לקדימה,בקיצור רוב מפלגתו לא כשרים ולא אמינים,ערב-רב קלאסי...כמובן שיש יוצאי דופן שנשמח לקבל אותם לשורותינו או לעבוד איתם כשותפים קואליציוניים. אי אפשר לעבוד עם ליברמן כשותף קואליציוני,כי הוא אינטרסנט ויש לו אגו נפוח,עם משהו נוגד את האינטרסים שלו הוא ישר זועם וזועף כמו דיקטטור ועוזב הכל בבהלה...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #31 ב- : יולי 19, 2009, 17:39:23 »
נשאל שאלה נוספת
מה תהיה המטרה של הפעילות בשטח?
גיוס כספים/חברים, פרסום, מחאה...
מה דעתכם?

מנותק 9999

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #32 ב- : יולי 19, 2009, 18:09:46 »
בס"ד
נשאל שאלה נוספת
מה תהיה המטרה של הפעילות בשטח?
גיוס כספים/חברים, פרסום, מחאה...
מה דעתכם?
לדעתי כל מה שהזכרת:גיוס כספים/חברים, פרסום, מחאה...
הכל חשוב....

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #33 ב- : יולי 19, 2009, 23:25:07 »
אפרופו משרד לילדים כאן לא היה כסף לאוטובוס לבוא למפגש.זה אומר דרשני.
הבא להורגך השכם להורגו